- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #15.061
Olabilir zaten kalp atışını duymayan pek kimse kalmadı sanırımAçalim hemen
Yaa maşallah çok sevindim senin için çok şükür sağlıkla kucağına da alırsın inşallahSelam kızlaaaaarBugün daha fazla dayanamadım gittik doktora bebitoyu gördük ❤ pit pit pit kalp atisini da gördük cok sükür. Cok heyecanlandim agladim. Yarinda dogumgunum hayatimin en güzel hediyesi yaaa annesi kurban Kanama alani kalmamis dedi doktor. Siyaha yakin bi kalinti geldi en son sabah insallah gelmez artik. Cok sükür hersey yolunda yani.
Cok kücük diye dinletmedi bizde istemedik zaten. Yalniz bizim hesapladigimiz haftada degil. Blastokist transferine gore bakmistik netten oradan 1 hafta geride. Doktor cok tutmuyo o tarihler dedi.
Yaa kizlar insallah saglikla büyürler❤ cok heyecanlandim ilk defa o duyguyu tam hissedebildim kalbi pit pit pit ne kadarda hizli kiyamam
Rabbim isteyen herkese ama önce bu duyguyu tatmayan herkese nasip etsin
Masallaah canimmSelam kızlaaaaarBugün daha fazla dayanamadım gittik doktora bebitoyu gördük ❤ pit pit pit kalp atisini da gördük cok sükür. Cok heyecanlandim agladim. Yarinda dogumgunum hayatimin en güzel hediyesi yaaa annesi kurban Kanama alani kalmamis dedi doktor. Siyaha yakin bi kalinti geldi en son sabah insallah gelmez artik. Cok sükür hersey yolunda yani.
Cok kücük diye dinletmedi bizde istemedik zaten. Yalniz bizim hesapladigimiz haftada degil. Blastokist transferine gore bakmistik netten oradan 1 hafta geride. Doktor cok tutmuyo o tarihler dedi.
Yaa kizlar insallah saglikla büyürler❤ cok heyecanlandim ilk defa o duyguyu tam hissedebildim kalbi pit pit pit ne kadarda hizli kiyamam
Evet canimOlabilir zaten kalp atışını duymayan pek kimse kalmadı sanırım
Cook sevindimm insallah hayirlisiyla kucaklarimiza almak da nasip olurrSelam kızlaaaaarBugün daha fazla dayanamadım gittik doktora bebitoyu gördük ❤ pit pit pit kalp atisini da gördük cok sükür. Cok heyecanlandim agladim. Yarinda dogumgunum hayatimin en güzel hediyesi yaaa annesi kurban Kanama alani kalmamis dedi doktor. Siyaha yakin bi kalinti geldi en son sabah insallah gelmez artik. Cok sükür hersey yolunda yani.
Seninde canim ❤Genelde dinletmiyorlarmis canim olsun görmekte cok güzel gözün aydin ❤❤❤
Canimmm Allah razi olsun hep birlikte insallahYaa maşallah çok sevindim senin için çok şükür sağlıkla kucağına da alırsın inşallah
Amin canimm cok tesekkur edwerim hep birlikte saglikla buyusunler insallahMasallaah canimm
Cok sevindim, insAllaaah saglikla ilerler
Ahh canim benim cok tesekku ederim insallah saglikla buyusunlerCook sevindimm insallah hayirlisiyla kucaklarimiza almak da nasip olurr
Benim devlette gittiğim bir kadın doğum doktoru var sağolsun ilaçlarımı yazıyor yardımcı oluyor rica edicem bakalım özelde sordum bu iki teste 257 tl istediler çok gereksiz masraf inşallah siz hepsini yaptırabilirsinizCanım sen devlete al randevu seni ilk muayne ediyor kan tahlillerim sağlık ocağında bunlar yapıldı diceksin geri kalanını onlar yaaprlar. Ama ozelin verdiği kağıdı gösterme yapmıyorlar. Sen normal muayne olmaya gidiyormuş gibi yapcaksin
Ben her ikisini ayrı ayrı yerde yaptırmamak için devletten randevu alıp pazartesi insaAllah yaptiracagim
Amin inşallah cnm kesinlikle maddi manevi çok zahmetli işler inşallah bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza alınca hepsini unuturuzHakkımızda hayırlısı olsun. O kadar zahmet çekiyoruz, Allah dualarımızı kabul etsin, hayırlı evlatlar nasip etsin herkese
5 hafta 6günlük bilmiyorumki özelde gittiğim doktorum gebe kalan her hastadan bu testleri istiyorum dediKaçıncı haftadasın tokso testi 12. Hafta diye biliyorum
Benimkide 170tl ücretsiz kontrol randevusu 10günmüş hafif lekem geldiği için alelacele buldum alttan bakar sanıyordum endişeliydim ama karnımdan baktı kanama alanı görünmüyor dedi yerleşmeden dolayı leke olabilir dedi istirahat verdi sağolsun cumaya kadar işe gitmeyeceğim rapor veren dr bana hiç denk gelmezdi o açıdan da hoşuma gitti120 ye ragziyim canm ya 150 180 de olur
Merhaba sizde mi şişli memorialde tedavi gördünüz isminiz yabancı gelmedi hayırlı olsun gebeliğiniz bana da lutinus verdiler devlet hastanesindeki doktora yazdırdım ama sorduğum iki eczacıda bu ilacı sgk karşılamıyor özel dedi günde 4adt kullan dediler 5 günde bitiyor 2kutuya 320tl ödüyoruz benim birde oksapar iğnem var 10günde bitiyor onu devlet karşılıyorKızlar bilgisi olan cevap verirse sevinirim. Geçen hafta cuma değerim 706 çıktı tupbebek doktorum 21 gün sonra kalp atışını dinlemek için çağırdı ben yarın özelde bir kadın dogumcuya gidip hem lutinus vajinal tableti yazdırmak hem keseyi görmek istiyorum sagliklimi diye. Bu lutinus ozeldeki SGK ile anlaşmalı hastane yazarsa alabilirmiyim aylik ilaç 500 u buluyor en azından ondan kurtulmuş olurum
Kız sen neredesin ben sana ozelden yazdım o rumuzu kullanmıyor musun diyrm sesi çıkmıyorGaliba canım . İnsaAllah canım ya. Randevu alamadım doluydu. Bakalım bulursam bu hafta giderin
Begendiysen devam et onda oyle doktor zorBenimkide 170tl ücretsiz kontrol randevusu 10günmüş hafif lekem geldiği için alelacele buldum alttan bakar sanıyordum endişeliydim ama karnımdan baktı kanama alanı görünmüyor dedi yerleşmeden dolayı leke olabilir dedi istirahat verdi sağolsun cumaya kadar işe gitmeyeceğim rapor veren dr bana hiç denk gelmezdi o açıdan da hoşuma gitti
Yaaa dedim ya beni unutmak vururm diye ElifErdem eski adım dedimKız sen neredesin ben sana ozelden yazdım o rumuzu kullanmıyor musun diyrm sesi çıkmıyor
İnsaAllah canım benim. Devletteki doktor hangilerini isterse artik. Gerçekten pahalı hepsi . Umarım yapılıyordur hepsi.Benim devlette gittiğim bir kadın doğum doktoru var sağolsun ilaçlarımı yazıyor yardımcı oluyor rica edicem bakalım özelde sordum bu iki teste 257 tl istediler çok gereksiz masraf inşallah siz hepsini yaptırabilirsiniz
Kapatmissin sana mesaj atilmiyo bu aradaYaaa dedim ya beni unutmak vururm diye ElifErdem eski adım dedimdemekki sen orayi okumadın
Benim topiğe gelin şöyle bir baştan sona okuyunKuzum onun icin normal gebelerin oldugu yere degilde mesela haziran tup bebek anneleri olan topige gidicez varsa yoksada açariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?