EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Yaa maşallah çok sevindim senin için çok şükür sağlıkla kucağına da alırsın inşallah

Masallaah canimm
Cok sevindim, insAllaaah saglikla ilerler

Cook sevindimm insallah hayirlisiyla kucaklarimiza almak da nasip olurr

Benim devlette gittiğim bir kadın doğum doktoru var sağolsun ilaçlarımı yazıyor yardımcı oluyor rica edicem bakalım özelde sordum bu iki teste 257 tl istediler çok gereksiz masraf inşallah siz hepsini yaptırabilirsiniz

Reactions: Z P
120 ye ragziyim canm ya 150 180 de olur
Benimkide 170tl ücretsiz kontrol randevusu 10günmüş hafif lekem geldiği için alelacele buldum alttan bakar sanıyordum endişeliydim ama karnımdan baktı kanama alanı görünmüyor dedi yerleşmeden dolayı leke olabilir dedi istirahat verdi sağolsun cumaya kadar işe gitmeyeceğim rapor veren dr bana hiç denk gelmezdi o açıdan da hoşuma gitti

Merhaba sizde mi şişli memorialde tedavi gördünüz isminiz yabancı gelmedi hayırlı olsun gebeliğiniz bana da lutinus verdiler devlet hastanesindeki doktora yazdırdım ama sorduğum iki eczacıda bu ilacı sgk karşılamıyor özel dedi günde 4adt kullan dediler 5 günde bitiyor 2kutuya 320tl ödüyoruz benim birde oksapar iğnem var 10günde bitiyor onu devlet karşılıyor

Begendiysen devam et onda oyle doktor zor

İnsaAllah canım benim. Devletteki doktor hangilerini isterse artik. Gerçekten pahalı hepsi . Umarım yapılıyordur hepsi.

Kuzum onun icin normal gebelerin oldugu yere degilde mesela haziran tup bebek anneleri olan topige gidicez varsa yoksada açariz
Benim topiğe gelin şöyle bir baştan sona okuyun bir arkadaştan eleştiri aldım. Doğum sonrası aslında taşımak için uğraştım başaramadım. Yeniden bir topikte açmak istemedim. Tüp bebek bölümden sadece tedavi süreci olmalı dedi. Kendi açısından haklı ama bende senin gibi düşündüğüm için yine tüp bebek bölümünde açtım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…