- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.981
Hakkımızda hayırlısı olsun. O kadar zahmet çekiyoruz, Allah dualarımızı kabul etsin, hayırlı evlatlar nasip etsin herkeseBenimde pıhtılaşmam yok coraspini rahime kan akışı sağlansın diye oksaparı da yüksek tansiyon problemimden dolayı verdiler sanırım coraspin leke yapabiliyormuş bana bant yerine estoferm hap verdiler günde 3defa diğerleri aynı zaten
Yani karışmak istemedim ama gercekten çok saçma. O parayla çocuğuna biseyler alırsın. İki dakikalik bir muayne. Ben 80 90 veriyorum muayenye çok da memnunum doktorumdan. 400 lira tüp bebek doktorumun bana saçma geliyor şahsen. Neye aliyorlar okadar parayı. Bence tüp Bebek doktorları daha anlayışlı davranmalı zaten yeterince çok para harciyoruzKendi doktoruma gidemicem daha kontrol sürem doldu 750 lira veremem artik
Aynen oyle canim vicdansizlarYani karışmak istemedim ama gercekten çok saçma. O parayla çocuğuna biseyler alırsın. İki dakikalik bir muayne. Ben 80 90 veriyorum muayenye çok da memnunum doktorumdan. 400 lira tüp bebek doktorumun bana saçma geliyor şahsen. Neye aliyorlar okadar parayı. Bence tüp Bebek doktorları daha anlayışlı davranmalı zaten yeterince çok para harciyoruz
Valla en uygununu ben buldum diyebilirimAynen oyle canim vicdansizlar
Aklimda kalmasn icim rahat etsin ilk muayaneme gideyim dedim gittim ama sure doldu daha gitmem.
Kiz bizim burda 80 90 muayene yok en az 120
Ben de haftaya tüp bebek doktoruma gittikten sonra doktor arayışına başlıycam. Anadolu yakasinda doktor önerisi olan var mı kızlar?Kendi doktoruma gidemicem daha kontrol sürem doldu 750 lira veremem artik
Kaçıncı haftadasın tokso testi 12. Hafta diye biliyorumArkadaşlar benim doktorum bazı testler istedi bir çoğunu aile hekimliğinde yaptırdım ama toksoplazma ile rubella igm yi yapmıyoruz dediler bunları devlet hastanesinde kadın doğum doktoru mu yazar bilginiz var mı?
750 TL nedir maşallah ya çok pahalıymışAynen oyle canim vicdansizlar
Aklimda kalmasn icim rahat etsin ilk muayaneme gideyim dedim gittim ama sure doldu daha gitmem.
Kiz bizim burda 80 90 muayene yok en az 120
21 gun gecerli ustelik750 TL nedir maşallah ya çok pahalıymış
Folik asiti içmek lazım canım. Hatta bu hafta kapanıyor o kapanması gereken boşluk. Şimdiye kadar içtiğin fayda edecek.Öyle canim vitamin ilacını da içmiyorum bayadir Ara ara içmeye baslicam onuda . Tsh yüksekti oğlumda sürekli ilaç kullanmıştım aynı saatte. Bakalım bunda hiç bişey çıkmaz insaAllah
Bende anadolu yakasindayim canm bende aricamBen de haftaya tüp bebek doktoruma gittikten sonra doktor arayışına başlıycam. Anadolu yakasinda doktor önerisi olan var mı kızlar?
Ben 7.haftaya giriyorum.Doktorum benden de istedi.çıkarsa ilk zamanlar tehlikeliymişKaçıncı haftadasın tokso testi 12. Hafta diye biliyorum
120 ye ragziyim canm ya 150 180 de olurValla en uygununu ben buldum diyebilirimEvet geneli 120 den başlıyor.
Aynen öyle 700nedir yani.120 ye ragziyim canm ya 150 180 de olur
Herkesin idrar yolu iltihabı belirtisi Farklı oluyormuş. Bende direkt yanma başlar. Arkadaşın kızının ateşi yükseliyordu. Arkadaşımda kusma başlıyordu. Bana da doktor anlattı.kokudan dolayı kusmam oldu canım bulantı da sadece sabahları idrarımda yanma falan yokiye deglm
Aynen bu akşam içerim caninFolik asiti içmek lazım canım. Hatta bu hafta kapanıyor o kapanması gereken boşluk. Şimdiye kadar içtiğin fayda edecek.
Esim diyoki sanki çopten topluyoruz parayiAynen öyle 700nedir yani.
Esim diyoki sanki çopten topluyoruz parayi
Bende bendeValla haklı adam. Ben bazen eşimin parasını hiç düşünmeden bitiriyorum sonra vicdan yapıp üzülüyorum
Bende bende
Insallah canim insallahDur çocuk dogsunda sende tutarsın merak etme İnsaAllah ozamanlarda hastaneye para harcamicaz Allah in izniyle. Hep çocuğa gidicek. Yatıp kalkıp dua edin emsin çocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?