- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.872
- 298
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.941
MaşallahGeldiiiimm
Bebiş buyumeye baslamis daha cok kucuk oldugu icin dinletmedi ama kıpırtı var dedi gösterdicok sukur kizlar ustumden yuk kalkti 10 gun sonra gel dedi
Hemde nasl doktor guldu sakin ol ya dedi hersey yolunda dediNe yaptın çok heyecanlandin demi
Sagol canim❤Maşallah
Evet kız carsamba haftayaEvet ya basladik
Senindemi 10 gun
Yok kuzum ufak bi ses duydum ama 1 saniye hemen kapattı . Atiyormu dedim evet dedi. Doğum paraları çok pahalı diyorum. Diyoki doğum sana 5 binYa sanadami dinletmedi gosterdi dimi sadece
Ben de bu sabah verecektim uyanamadım. Yarın sabah vereceğim. İnşallah hepsi normal çıkar. Yapay vitamin kullanmayı hiç sevmiyorum@Yasnaz kan tahlillerini istedi gelirken getir dedi bana. Pazartesi gidip yaptircam bugüne randevu almıştım ya dün okadar yorulmusumki kalkamadim.
Benden daha istemedi ya neden acaba@Yasnaz kan tahlillerini istedi gelirken getir dedi bana. Pazartesi gidip yaptircam bugüne randevu almıştım ya dün okadar yorulmusumki kalkamadim.
Iyi kiz 5 bineYok kuzum ufak bi ses duydum ama 1 saniye hemen kapattı . Atiyormu dedim evet dedi. Doğum paraları çok pahalı diyorum. Diyoki doğum sana 5 bin
Tuh belki bende carsamba giderimEvet kız carsamba haftaya
Benden neden istemedi acaba suandaBen de bu sabah verecektim uyanamadım. Yarın sabah vereceğim. İnşallah hepsi normal çıkar. Yapay vitamin kullanmayı hiç sevmiyorum
Oyyy masAllaaah hadi gozun aydin canim benimmGeldiiiimm
Bebiş buyumeye baslamis daha cok kucuk oldugu icin dinletmedi ama kıpırtı var dedi gösterdicok sukur kizlar ustumden yuk kalkti 10 gun sonra gel dedi
Sagol kuzumOyyy masAllaaah hadi gozun aydin canim benimm
Benden de istemedi. Aile hekimi yapalım dediBenden neden istemedi acaba suanda
He tamam ben cuma gunu ilac yazdrmaya gidicem belki bendende ister bi bakimBenden de istemedi. Aile hekimi yapalım dedi
Zaten şuan düşük bı değer ciksada ilaç baslamiyorlar o yüzden 10 gün geç olmasının bı önemi yok bence benim B12 düşük çıktı 12. Haftadan sonra bidaha bakacağız düşük çıkarsa iğne başlarız dedi 12 haftadan önce baslamiyoruz vitamin dediBenden neden istemedi acaba suanda
bakalm 7+4 olacam perşembeSagol canim darisi sana insallah
kokudan dolayı kusmam oldu canım bulantı da sadece sabahları idrarımda yanma falan yokCanım idrar testi yaptı mı doktor? Geçen gün bir grupta bulantı ve halsizlik şikayeti olan ili arkadaşın da idrar yolu iltihabı çıktı
Oh oh cok iyi kesn duyarsinizbakalm 7+4 olacam perşembehayırlsyla
anladim canm sagolZaten şuan düşük bı değer ciksada ilaç baslamiyorlar o yüzden 10 gün geç olmasının bı önemi yok bence benim B12 düşük çıktı 12. Haftadan sonra bidaha bakacağız düşük çıkarsa iğne başlarız dedi 12 haftadan önce baslamiyoruz vitamin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?