- 12 Mart 2019
- 15.096
- 34.506
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #14.461
Yaa erken uyansin erken git ben dayanamam cok hycanliiRandevum yok kız ne zaman gidersemKardeşimle gidicem o ne zaman uyanırsa
Kuzum senin gibi düşünüyoruz bizde hani doktora ben daha hiç gitmedim kan verdim sadece o da bı kere verdim ikiye katlandımi çocuk iyimi hiç bişey bilmiyorum. Zaten bu düşüncelere ne zaman giriyorsun biliyormusun 19cu haftalarda çocuk oynamaya başlıyor tekmeler ini falan hissediyorsun he diyorsun ben artık yavaş yavaş herseyine bakayım. Ben 19cu haftada cocugmn herseyini almaya başlamıştım . Okadar ince detaylara girmistimki çok hevesim vardı. Bide o zamanlar uygundu herşey şimdi aşırı pahalı. Allah size yardım etsin. Herkese yardım etsin. Doğum paraları bile uçmuş en iyi yer istersen. 5 bin 6 bin olmus. Sende kotu düşünme canım benim herşey çok iyi olacak deZaten ikizlerde 2li 3lü testlerin doğruluk payı da azmış öyle okudum bazı topiklerde. Renkli ultrasona kaç aylıkken giriliyor? Kesinlikle tamam ben hamileyim herşey yolunda cinsiyeti nedir acaba yada mobilya kıyafet falan bakayım laylaylom kafasına giremiyorum ya. Resmen kontrole gün sayıyorum gideyim dr herşey yolunda desin. Acaba ne zaman bu kafadan çıkarım ya. İşte olunca zaman illa geçiyor ama evde olunca özellikle eşim de 24saat nöbette olunca bu düşüncelerden resmen başıma ağrılar giriyor ya
Yaa erken uyansin erken git ben dayanamam cok hycanlii
Sen söyleyince baktım bende iki ayrı sayfadan bakıyım dedim birinde kız diyor birinde erkekYaaa çin takvimine baktim erkek diyo oda
Bende fuhsuzum sali gunu gidiyimde somuc kotude olsa ustumdeki yuk kalksinValla şuan bildiğin ruhsuz gibiyim . İnsaAllah giderim yarın
Kizz sus ne kötüsüBende fuhsuzum sali gunu gidiyimde somuc kotude olsa ustumdeki yuk kalksin
Insallah canim insallah icim hic rahat degil gram belirtim yok bu beni cok tedirgin ediyoKizz sus ne kötüsüHerşey güzel olcak insaAllah
Ya niye kötü olsun cnm ya Allah aşkınaBende fuhsuzum sali gunu gidiyimde somuc kotude olsa ustumdeki yuk kalksin
Benimde yok kuzum şuan . Uykuya çok düşmüştum şuan normalim akşam hemen uyuyorum çocuk uyur uyumaz. 2lere kadar kk da takılıyorum gündüzde hep uyumak istiyordum . Şimdi uyku düzenimi oturttum çok şükürInsallah canim insallah icim hic rahat degil gram belirtim yok bu beni cok tedirgin ediyo
Olur mu öyle şey. Hayırlısıyla kalp atışını duyup bebisini göreceksin sen de canımKeske benimde olsa hepten umidim kesilmis durumda neden tek bir belirtim yok diye
Bilmiyorm icim rahat degilYa niye kötü olsun cnm ya Allah aşkına
Insallah benm belirtiminde olmamasi normaldir canimBenimde yok kuzum şuan . Uykuya çok düşmüştum şuan normalim akşam hemen uyuyorum çocuk uyur uyumaz. 2lere kadar kk da takılıyorum gündüzde hep uyumak istiyordum . Şimdi uyku düzenimi oturttum çok şükür
Insallah ya dua edinde sali gunu guzel haberle geliyimOlur mu öyle şey. Hayırlısıyla kalp atışını duyup bebisini göreceksin sen de canım
Canım benim de hiç bir belirtim yok. Dün pimpirik yaptım. Kadın doğumcuya gidecektim randevuları dolu dediler ben de gittin tekrar test yaptımInsallah canim insallah icim hic rahat degil gram belirtim yok bu beni cok tedirgin ediyo
Valla oğlumda hiç yoktu. Sıfır yani dua ederdim biraz bulantım olsun diye. Yok hiç olmadı inankiInsallah benm belirtiminde olmamasi normaldir canim
Bende ediyorum inanilir gibi degilValla oğlumda hiç yoktu. Sıfır yani dua ederdim biraz bulantım olsun diye. Yok hiç olmadı inanki
Test yapma donemlerini gectim artikCanım benim de hiç bir belirtim yok. Dün pimpirik yaptım. Kadın doğumcuya gidecektim randevuları dolu dediler ben de gittin tekrar test yaptımdelilik işte. Şükür ki değer baya katlanmış. Stres yapmayalım artık. Dün test yaptırana kadar “ya yoksa” diye ağlıyordum, test yaptıktan sonra da “rahatsız ettim onu da, stres yaptım boşuna” diye ağladım 10 gün sonra kontrolüm var, kontrolde güzel şeyler duysam da geçse şu panik hallerim
Ben daha kese bile görmedimTest yapma donemlerini gectim artikkese yolk herseyi gorduk biz ama korku bitmiyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?