• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Zaten ikizlerde 2li 3lü testlerin doğruluk payı da azmış öyle okudum bazı topiklerde. Renkli ultrasona kaç aylıkken giriliyor? Kesinlikle tamam ben hamileyim herşey yolunda cinsiyeti nedir acaba yada mobilya kıyafet falan bakayım laylaylom kafasına giremiyorum ya. Resmen kontrole gün sayıyorum gideyim dr herşey yolunda desin. Acaba ne zaman bu kafadan çıkarım ya. İşte olunca zaman illa geçiyor ama evde olunca özellikle eşim de 24saat nöbette olunca bu düşüncelerden resmen başıma ağrılar giriyor ya
Kuzum senin gibi düşünüyoruz bizde hani doktora ben daha hiç gitmedim kan verdim sadece o da bı kere verdim ikiye katlandımi çocuk iyimi hiç bişey bilmiyorum. Zaten bu düşüncelere ne zaman giriyorsun biliyormusun 19cu haftalarda çocuk oynamaya başlıyor tekmeler ini falan hissediyorsun he diyorsun ben artık yavaş yavaş herseyine bakayım. Ben 19cu haftada cocugmn herseyini almaya başlamıştım . Okadar ince detaylara girmistimki çok hevesim vardı. Bide o zamanlar uygundu herşey şimdi aşırı pahalı. Allah size yardım etsin. Herkese yardım etsin. Doğum paraları bile uçmuş en iyi yer istersen. 5 bin 6 bin olmus. Sende kotu düşünme canım benim herşey çok iyi olacak de 🥰😍😍

Insallah canim insallah icim hic rahat degil gram belirtim yok bu beni cok tedirgin ediyo
Benimde yok kuzum şuan . Uykuya çok düşmüştum şuan normalim akşam hemen uyuyorum çocuk uyur uyumaz. 2lere kadar kk da takılıyorum gündüzde hep uyumak istiyordum . Şimdi uyku düzenimi oturttum çok şükür

@Yasnaz Ama halsizlik çok kötüydu gerçekten 1 hafta kafamı kaldiramadim. Birde suya 21 kere Fatiha okudum içtim yüzüme sürdüm o sudan . O da iyi geldi bana

Kizlar acaba yarınki kontrolden sonra hangi ilaçlarım degisicek insaAllah cleksan yerine kan sulandirici olarak aspirin içirir

Insallah canim insallah icim hic rahat degil gram belirtim yok bu beni cok tedirgin ediyo
Canım benim de hiç bir belirtim yok. Dün pimpirik yaptım. Kadın doğumcuya gidecektim randevuları dolu dediler ben de gittin tekrar test yaptım 😅 delilik işte. Şükür ki değer baya katlanmış. Stres yapmayalım artık. Dün test yaptırana kadar “ya yoksa” diye ağlıyordum, test yaptıktan sonra da “rahatsız ettim onu da, stres yaptım boşuna” diye ağladım 😅🙈 10 gün sonra kontrolüm var, kontrolde güzel şeyler duysam da geçse şu panik hallerim 🙇🏼‍♀️

Canım benim de hiç bir belirtim yok. Dün pimpirik yaptım. Kadın doğumcuya gidecektim randevuları dolu dediler ben de gittin tekrar test yaptım 😅 delilik işte. Şükür ki değer baya katlanmış. Stres yapmayalım artık. Dün test yaptırana kadar “ya yoksa” diye ağlıyordum, test yaptıktan sonra da “rahatsız ettim onu da, stres yaptım boşuna” diye ağladım 😅🙈 10 gün sonra kontrolüm var, kontrolde güzel şeyler duysam da geçse şu panik hallerim 🙇🏼‍♀️
Test yapma donemlerini gectim artik😅 kese yolk herseyi gorduk biz 😂 ama korku bitmiyoki

Back
X