- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 298
- Konu Sahibi karamel Latte
-
Gecen hafta bende bunu arastrdım hatta buradaki ikiz anneler topiginden fikir aldım benim doktorum 1 tand olsun dedi ama bende sansi arttrsn diye 2 tane olsun istiyorum yarın doktorumla konusacagız 2 istiyorum demeyi dusunuyorum ikiside tutarsa o da kabulum yeterki saglıkla gelsinlerKızlar sizce doktor onay verirse 1 mi 2 mi embriyo koydurmalı , allah kısmet eder tutarsa 2 bebek anneye zarar verir mi acaba tecrubesı , fikri olan var mı
Ama doğal yolla oldgu gbi koyuyolar gununu canım rahımın en alıcı oldgu zaman o aralar oluyor aynı normal döllenme gbihayır canım transfer tarıhı , çunku oluşum ve döllenme tarıhını doktorlar ayarlıyo tarıh seçip yerleştiriyor rahme doğal olmadığından adete göre hesaplanmaz.
Benimde bos gebelikten kurtajla sonlanmisti canimHoşbuldum canım , yok ben de ilaçlıdan yanayım zaten , iptal olur falan öteki ayı beklemek istemıyorum heyecanlıyım çok , bu sefer olacak gibi , öbürünü dış gebelikten almışlardı
Canım vallahi benim Doktorum diyor ki iki tane transfer olsun Biri tutmazsa birisi tutar mantıgi çok yanlış o tutmayan içeride kanama alanı oluşturup Diğerini de götürebilir Ayrıca İkiz gebeliklerde kanama sıkıntıları çok olur Erken doğum riski çok olur normal gününü Bekleyen yok zaten her türlü erken oluyor benim de ikiz kız kardeşim var Normal gebeliğiniz Biz bile erken doğmuşuz yani benim annem hiçbir şekilde istemiyorKızlar sizce doktor onay verirse 1 mi 2 mi embriyo koydurmalı , allah kısmet eder tutarsa 2 bebek anneye zarar verir mi acaba tecrubesı , fikri olan var mı
Vallahi canım benim her muayenem De Doktorum son adetten hesapladı bir araştır Bak bu platformda da son adetten hesaplıyor geneldeTransfer tarıhıne göre hatta 3.gunmu 5.gun embrıyosu mu ona göre bıle değişiyor . İnternette tüp bebek hesaplama yazınca çıkıyor sitelerde hesaplanışı.
Yaa öyle mi diyosun simdi yine kararsz kaldimCanım vallahi benim Doktorum diyor ki iki tane transfer olsun Biri tutmazsa birisi tutar mantıgi çok yanlış o tutmayan içeride kanama alanı oluşturup Diğerini de götürebilir Ayrıca İkiz gebeliklerde kanama sıkıntıları çok olur Erken doğum riski çok olur normal gününü Bekleyen yok zaten her türlü erken oluyor benim de ikiz kız kardeşim var Normal gebeliğiniz Biz bile erken doğmuşuz yani benim annem hiçbir şekilde istemiyordoğurmasını falan bırak büyüt vs yetiştirmesi çok zor Bana kalsa ben hep tek embriyo transferi isterdim ama iki başarısız denemem olduğu için artık iki transfer yapılacak
Evet öyle diyorlar canım buradan tanıdığım bir arkadaşım da elinden gelirse iki tane koydurma bak ikiz hamileliğim aylar süren kanamalarla geçti hastanelerde yattım koca koca parçalar düşürdüm hiç hamileliğimin tadını çıkaramadım sürekli tedirginlik içindeyim dedi.Yaa öyle mi diyosun simdi yine kararsz kaldimtek mi cift mi diye onu bir arkadastan daha duydum diger embriyoyu etkiliyormus olumsuz olan
Doktora sorayım ben gidince çarşamba günü zaten sağol canımTransfer tarıhıne göre hatta 3.gunmu 5.gun embrıyosu mu ona göre bıle değişiyor . İnternette tüp bebek hesaplama yazınca çıkıyor sitelerde hesaplanışı.
Doktorumda esimde tek istiyorEvet öyle diyorlar canım buradan tanıdığım bir arkadaşım da elinden gelirse iki tane koydurma bak ikiz hamileliğim aylar süren kanamalarla geçti hastanelerde yattım koca koca parçalar düşürdüm hiç hamileliğimin tadını çıkaramadım sürekli tedirginlik içindeyim dedi.
yine her şeyi doktorumuz bizden daha iyi bilir Ben hiçbir zaman bana sorulması taraftarı değilim Doktor hangisini uygun görürse onu uygular
İki türlü de söylüyorlar ben bir de doktora sorarım sağol canımCanm.son adet diyor herkes bende pozitiften sonra kanamam oldugunda hastaneye gtmistim son adet sordu o sekilde hesapladi
Tamam o zaman sen iki tane istiyorum diye diretme doktorun neyi uygun görürse o olsun Ben doktorun 2 tane mi koyalım demesine de çok sinirleniyorum Sen koskoca doktorsun bana neden soruyosunDoktorumda esimde tek istiyoryarn konusayım yine
Sor sor herkes baska bisey diyoİki türlü de söylüyorlar ben bir de doktora sorarım sağol canım
Tamam kuzum oyle yapıcam israrr etmeyeyim bendeTamam o zaman sen iki tane istiyorum diye diretme doktorun neyi uygun görürse o olsun Ben doktorun 2 tane mi koyalım demesine de çok sinirleniyorum Sen koskoca doktorsun bana neden soruyosunzaten benim merkezinin çok katı kuralları var devlet 33 yaş ve altına 2 başarısız denemesi olmayanlara iki transfer yapmıyor bunu başka merkezler gizli saklı da olsa yapıyor ama benim merkezim kesinlikle uygulamıyor yasak olduğu için
Evet canimTamam kuzum oyle yapıcam israrr etmeyeyim bende
Insallah amin canim cok sagolİnşallah pozitif çıkmaz canım stres yapma iğneden olmuştur. Dualarımdasın
Aslnda senin ikiz olabilir genlerde varEvet canimzaten nasibinde ikiz varsa o tek embriyo bölünüp içerde ikiz de oluyor üzülme
InsalahhhHic olumsuzu düsunme canm doktor ates yapar demis bence öyle oldu transferin ertelenmeyecek insallah
InsallahAaa insallah negatif cikarsin canim.ya ben hic yasamadim.oyle bisey
Icim yanmaya devam ediyor ama atesim 35’5lara dustuDustuyse su an ilaçtandur o zaman canım
Korona olsaydi atesin dusmezdi canım icini ferah tut gobekten olani kullan bakalimInsalahhhTest sonucum cikana kadar ilaclara devam edecegim. Progestani da gobekten vurulan ile degistirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?