- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.501
Testim dün 160 çıktı ama bukadar ağrım yoktu buhun aşırı bi ağrı var yataktayım şuanEvet tatlim cok normal sen hic canini sıkma hic test yaptin mi peki
Bence de kan testi yaptır canm üzme kendini böyleAma hiç koyulasma yok ben çok üzgünüm degerim dusuyo gibi geliyor bana
Bende oyle canim 8ci gun yapmistim testi cikmisti 2017de ama simdi gozum almiyor sanki simdi daha cok acisini anliyorum ignelerin falan okadar zor geliyorki2017’de Pazartesi günü transfer oldum, pazar günü test yaptım çıktı. Bu sefer sınırları zorlayıp cumartesi yapacağımAman test yapmaya o kadar alıştım ki. Çok etkilemiyor sanki artık
Kendini sicak tutup yatip dinlen kuzum suan normalde adet zamaninmiydi boyle agrilar cok normal kuzumTestim dün 160 çıktı ama bukadar ağrım yoktu buhun aşırı bi ağrı var yataktayım şuan
Kuzum kan tahlili versen daha iyi aslinda. Stres yapma canim bence cok guzel sonuclarinSali yaptim silikti çarşamba koyulasti perşembe bi tik daha koyu bugun bi tik daha silik
Ben normalde 26. Ve 30. Gün arası olurdum canım bugun 28. Gün. Onla mi alakalıdır Kİ çok korktum yaKendini sicak tutup yatip dinlen kuzum suan normalde adet zamaninmiydi boyle agrilar cok normal kuzum
Evet canim onunla alakali benn bu agriyi yasamistim cok iyi biliyorum karnim kasiklarim catlamisti ve adetim bir turlu gelmiyordu hamile oldgumu ogrenmistimBen normalde 26. Ve 30. Gün arası olurdum canım bugun 28. Gün. Onla mi alakalıdır Kİ çok korktum ya
Benim pozitif olan tedavimde cok fazla agrim olmustu canim nefesimi kesiyodu resmenGünaydın kızlar.. kan testi pozitif olup şuan adet ağrısı çeken var mi acaba yada öncesinde çok adet ağrısı çeken oldu mu? Benim buhun transfer sonrası 10. Gün be adet ağrım çok fazla. Bu ağrının bukadar aynı olması normal mi birebir adet ağrısı çekiyorum
Adet ağrısının aynısımıydı canım yoksa daha öı farklıydı benim bi saat falan yatırıyo somra hafifliyor sonra yine başlıyorBenim pozitif olan tedavimde cok fazla agrim olmustu canim nefesimi kesiyodu resmen
İnşallah bişey olmaz kuzum dua edin banaEvet canim onunla alakali benn bu agriyi yasamistim cok iyi biliyorum karnim kasiklarim catlamisti ve adetim bir turlu gelmiyordu hamile oldgumu ogrenmistim
InsaAllah kuzum sen kendini sicak tut yeter battaniyeye saril hatta ben sicak su torbasi yapip ayagimin altina koymustum cok ise yaramistiİnşallah bişey olmaz kuzum dua edin bana
Polar pijamaları giydim kuzum sıcak tutsun diye ortundumde inşallah geçecekInsaAllah kuzum sen kendini sicak tut yeter battaniyeye saril hatta ben sicak su torbasi yapip ayagimin altina koymustum cok ise yaramisti
InsaAllah bebegimPolar pijamaları giydim kuzum sıcak tutsun diye ortundumde inşallah geçecek
Adet agrisinin cok siddetli haliydi canm ama 5 dakka suruyodu bir iki saat sonra bidaha geliyoduAdet ağrısının aynısımıydı canım yoksa daha öı farklıydı benim bi saat falan yatırıyo somra hafifliyor sonra yine başlıyor
Benim de bi saate yakın şiddetleniyor somra bi yarım saat hafifliyor canımAdet agrisinin cok siddetli haliydi canm ama 5 dakka suruyodu bir iki saat sonra bidaha geliyodu
Daha anca yerleşecek inşallahInsaAllah bebegimValla ben hic bisey hissetmiyorum gerci daha 1 gun oldu
Benimde oyle dun kanamam oldugundan beri agrim artti, benimde dun 221 cikti.Testim dün 160 çıktı ama bukadar ağrım yoktu buhun aşırı bi ağrı var yataktayım şuan
Canım vücut ısının yükselmemizi lazım. Üşümeyeceğin kadar giyinPolar pijamaları giydim kuzum sıcak tutsun diye ortundumde inşallah geçecek
Allahım korusun ya inşallah bişey olmayacakBenimde oyle dun kanamam oldugundan beri agrim artti, benimde dun 221 cikti.
Aaa tamam canımCanım vücut ısının yükselmemizi lazım. Üşümeyeceğin kadar giyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?