- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.873
- 298
- Konu Sahibi karamel Latte
- #5.481
Dondurulmuş muydu?Eki Görüntüle 2709294 en üstteki bugun iyice silik değil mi 11.gunumdu 3.gun embriyosu. 2 siradaki dun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dondurulmuş muydu?Eki Görüntüle 2709294 en üstteki bugun iyice silik değil mi 11.gunumdu 3.gun embriyosu. 2 siradaki dun
EvetDondurulmuş muydu?
Arayıp özür dilediler. 7 yıldır hiç böyle bir şey olmamıştı dediler. Hayırlısı böyleymiş Allah bilirBöyle önemli bir konuda nasıl yanlışlık yapılır aklım almıyor. Dondurup unutan merkez farklı embriyolari farklı kişilere de transfer eder. Birde bir iki günde fark edilmiyor 3 ay geçiyor öyle fark ediliyor![]()
Şu an pozitif görünüyor. Test günü değilse beklemekten başka çare yok
Erken gebelikte koyulaşmayı takip etmek zor oluyor. Normal gebelik testi yapEki Görüntüle 2709294 en üstteki bugun iyice silik değil mi 11.gunumdu 3.gun embriyosu. 2 siradaki dun
Hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini alırız.bende sadece kasık ve bel ağrısı var göğüslerimde ve bacaklarımda hiçbirşey yokKızlar çok mutluyum. Neredeyse bütün belirtileri yaşıyorum![]()
![]()
Allahımm inşallah![]()
Göğüslerde acıma 2.gün başladı ama zaten bana hep olur. Bu akşam karnım ağrımaya başladı, bacaklarımdan aşağı elektrik akımı iniyormuş gibi ağrı var. Bir tek yerleşme kanaması yok. İki gebeliğimde de olmamıştı zaten.
Belirti var diye hayal kurmak çok güzel, inşallah gerçek olduğunu da görürüm. Hepimiz görelim inşallah![]()
Canını hiç sıkma kuzum. Ben pozitifi geçen hafta gördüm. Halada bir belirtim yok. Belirti dediğimiz ilacın yan etkileridir.Hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini alırız.bende sadece kasık ve bel ağrısı var göğüslerimde ve bacaklarımda hiçbirşey yokinşallah hamişimdir
Aynen. İnşallah hayırlısıyla alırız kucaklarımıza minişlerimizi.Ne kadar çok ilki normal olup sonra çocuğu olmayan. Aynı bende 13 yasinda kızım var 10 yıldır istiyoruz olmadi
Ay hadi İnşallah..inşallah sağlıkla kucağına alırsın..çok heyecanlıyım.burada yazıştıkça daha da heyecablanıp sabırsızlanıyorumCanını hiç sıkma kuzum. Ben pozitifi geçen hafta gördüm. Halada bir belirtim yok. Belirti dediğimiz ilacın yan etkileridir.
Belki de benim negatif, senin pozitif çıkacak canım. Hiç belli olmaz. Moral bozmak için çok erkenHadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini alırız.bende sadece kasık ve bel ağrısı var göğüslerimde ve bacaklarımda hiçbirşey yokinşallah hamişimdir
Eki Görüntüle 2709294 en üstteki bugun iyice silik değil mi 11.gunumdu 3.gun embriyosu. 2 siradaki dun
Öyle düşünme canım.en iyisi kan testi yaptırman bence.Eki Görüntüle 2709294 en üstteki bugun iyice silik değil mi 11.gunumdu 3.gun embriyosu. 2 siradaki dun
Dondurulmuş muydu?
Ama hiç koyulasma yok ben çok üzgünüm degerim dusuyo gibi geliyor banaElhamdulillah ne guzel cikmis canim benimmm
Senin bebis tutunmus darisi bize insaAllah
![]()
Yok yok ikimizde pozitif çıkalım diğer ihtimalleri düşünmeyelim bile.herkesin belirtileri farklı oluyor bak.Belki de benim negatif, senin pozitif çıkacak canım. Hiç belli olmaz. Moral bozmak için çok erken
Evet canım yerleşiyor iyice. Hatta her ay adet tarihi gelince ağrı olurdu bende. Ama en şiddetlisi ilk ay hamile kaldığımda olandı.Günaydın kızlar.. kan testi pozitif olup şuan adet ağrısı çeken var mi acaba yada öncesinde çok adet ağrısı çeken oldu mu? Benim buhun transfer sonrası 10. Gün be adet ağrım çok fazla. Bu ağrının bukadar aynı olması normal mi birebir adet ağrısı çekiyorum![]()
Kacinci gunden beri yapiysn kuzumm unutuyorum valla o yuzden surekli bpyle sorular soruyorumAma hiç koyulasma yok ben çok üzgünüm degerim dusuyo gibi geliyor bana
Evet tatlim cok normal sen hic canini sıkma hic test yaptin mi pekiGünaydın kızlar.. kan testi pozitif olup şuan adet ağrısı çeken var mi acaba yada öncesinde çok adet ağrısı çeken oldu mu? Benim buhun transfer sonrası 10. Gün be adet ağrım çok fazla. Bu ağrının bukadar aynı olması normal mi birebir adet ağrısı çekiyorum![]()
Sali yaptim silikti çarşamba koyulasti perşembe bi tik daha koyu bugun bi tik daha silikKacinci gunden beri yapiysn kuzumm unutuyorum valla o yuzden surekli bpyle sorular soruyorum![]()
Kimi adet ağrısıyla aynı değil demiş başka sayfalarda okudum ondan çok korktum benim direk adet agrısı doluluk hissi ağrı hepsi var sanki oldum olcam gibi şuan çok korkuyorumEvet canım yerleşiyor iyice. Hatta her ay adet tarihi gelince ağrı olurdu bende. Ama en şiddetlisi ilk ay hamile kaldığımda olandı.