- 6 Şubat 2017
- 1.263
- 1.737
- 133
- 42
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.301
Test gününe kadar hergün test yapcam gibi hissediyorum :))) Rabbim ne nasip ettiyse o olacak ama insan oğlu işte merakına yenik düşüyor :) çok şükür ki bir oğlum var Rabbim ona sağlık versin öncelikle olmazsa da bir iki ay dinlenip tekrar denicez o konuda anlaştık eşimlede heyecan işte :)Bence moralini bozma. Herkesin bünyesi farklı. Burada okumuştum, biri 8.gün kan testi vermiş, negatif çıkınca tüm ilaçlarını bırakmış. 12.gün doktora gidip test yaptırınca pozitif çıkmış ve kanaması varmış. Birkaç konuda denk geldim bunu yazanlara
Sabırsız seni29 unda canım .Ama ben pazartesiden itibaren erken gebelik testi yapmaya başlayacağım evdeÇok sabırsızım
Guzel haberlerle gel canimBugün 6. Günüm.dayanamadim kan verdim.
Bu bekleyiş coooook fena.sanirm 1 saate çıkar vereli 1 saat oldu
Insallah poztif haberlerle gelirsin canımBugün 6. Günüm.dayanamadim kan verdim.
İnşallah pozitifi görürsün eğer görmezsende üzülme erken olduğu içinBugün 6. Günüm.dayanamadim kan verdim.
Yok canım 27 sinde kan vericem benRegen89 sende bugün kan vermişmiydin
Resim simgesinin yanndaki 3 noktaya tıklayinca altta cıkıyor canımKonumuzun dışında ama yazılarıma emoji koyamıyorum bi yerden ayar mı yapılıyor
ÇalışmıyorResim simgesinin yanndaki 3 noktaya tıklayinca altta cıkıyor canım
Yuvarlak okum yanndaki 3 noktaya bas canm altında 2 li parantez simgesine tıklayınca düzelirÇalışmıyor
Yuvarlak okum yanndaki 3 noktaya bas canm altında 2 li parantez simgesine tıklayınca düzelir
Yok canm o arada bi olur yanlis tutustan bile olabilir bende bikere gonalf de o sekilde olmustu korkma kanin sıvılassada bisey olmazArkadaşlar, bugün transferimin 7. Günü. 7 gündür prolutex ve oksapar vuruluyorum. Dün akşam ve bu akşam iğne vurulduktan sonra iğnenin girdiği nokta kanadı. Çok fazla kanamasa bile bir iki damla kan geldi. Acb oksapar kanımı çok mu cıvıttı böyle bir durum yaşayan var mı?
İnşallah canım , herşeye hazırlıklıyım .Nasipse olacak zatenSabırsız senierken test yapıp tek çizgi görürsende üzülme sonrada tutunma gelişme vs oluyor bunud bılerek yap testı ama bence beklesen daha iyi olur inşlh pozitifi görürsün cnmmm
Sizin kaçıncı gün embriyosu acaba?Bugün 6. Günüm.dayanamadim kan verdim.
İnşallah canım , herşeye hazırlıklıyım .Nasipse olacak zaten
5.GünSizin kaçıncı gün embriyosu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?