- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.281
Kuzum senin sonuc kactiki. Sen baskasiyla kiyaslama kuzum kendinkini. Sen kendini dusun. Kafandan at boyle seyleri. Kimyasaldan suphelenseydi kesinlikle kan isterdi tekrardanKizlar kizlar bugun depresifim dun kimyasal olan arkadastan cok etkilendimİnsallah hepimizin yuzu gulsun. O arkadasimiz da insallah yeniden hamile kalir ve saglikla kucagina alir. Dunden beri dusunuyorum ya benim de kimyasalsa diye. Doktor istemedi ama acaba bir kan daha mi versem
Ay yok benim dememle vurmayın. Ben aynı diye biliyorum. Bir eczaneyi arayıp sorunTamam ben de vurayım o zaman.iyiki varsı
Tamam ben de vurayım o zaman..iyiki varsınız.içim rahatladı
Laboratuvarin dondurduklari embriyolari.unutmalarida ilginc geldi gercekten. Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin kuzumKızlar size umut olsun diye hikayemi anlatmak istiyorum. İnşallah halinize şükretmeye vesile olur
2010’da evlendik. 5 yıl çocuk istemiyordum. Üç buçuk yıl sonra “ya olmazsa“ diye düşünüp Ocak2014’te korunmayı bıraktık. Tabii bir Kadın doğum doktoruna gidip muayene oldum, rahimde 5 tane miyom olduğunu öğrendim.
Ekim 2014’te sezaryen gibi miyom ameliyatı oldum ama sonrasında hamile kalamadım. Ameliyat yerinin sürekli ağrıması dışında bir şey yoktu elimde. Eşim kontrole gittiğinde spermlerin çok kötü durumda olduğunu öğrendik. Eşim varikosel ameliyatı oldu ve tüm değerleri düzeldi. Yine olmadı.
2015 yılı defalarca klomen ve çatlatma iğnesi kullandık. Bana ilaç fazla geldi, 10 yumurta falan oluştu ama gebelik olmadı
2016 yılında iki aşılama oldu, tutmadı. 2016 Ekim’de tüp bebeğe başladık. 19 yumurtadan 18 embriyomuz oldu. Hepsini doğurmaya ömrüm yetmez, diye düşünüyordumLaboratuvar hiçbirini dondurmadık dedi. Dünya başımıza yıkıldı.
3 ay hayalet gibi gezdim. Meğer iki taneyi dondurup unutmuşlar. Ocak 2017’de transfer oldum, kızım dünyaya geldi
Kızım 16 aylıkken tekrar korunmayı bıraktık. 14 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Çok mutluyduk. 2 yaş arayla çocuklarımız olacaktı. Kan pıhtılaşması için iğne kullanmam gerekiyordu ama doktor kullanma dedi. Doktoru dinledim. Kalp atışını duymaya gideceğimiz gün kese elime düştü
İkinci bebeğime hemen hamile kaldığım için yine hemen olur sandık. Bir buçuk yıl denedik, olmadı. Ağustos ayında yine tüp bebek tedavisine başladık. 11 embriyomuz oldu. 3.gün 9 tane vardı. 5.güne bir tane ulaşmış ve dondurmuşlar.
Pazartesi günü transfer oldum. Bu minnoş benim son şansım gibi gözüküyor. İnşallah annesine tutunmuştur
Cnm 0.6 IU 0.6 mlKızlar doktorumu aradım bende kan pıhtılaşması olduğunu söyledim.kan sulandırıcı yazalım dedi. Kleksan 0.4 ml al dedi. Evde bi baktım oxapar 0.6 ml varmış. Onu kullansam olur mu acaba? Siz kaçlık kullanıyorsunuz.devlet hastanesi doktoru. Yarına kadar ulaşamam
Benim 6.gün embriyosuydu. 4,5kilo tosuncuk doğurdumkimide yazmış 6.gün olanlar iyi olmuyormuş vs canm skldı bi okadr valla artık stresten;( bu arada senın ne zamn transfer
Erken gebelik mi yapıyorsun. Canım idrarda çıkmayabilir kanda çıkabilirPııff tutsa biraz cık çizgi çıkardı çıkmıyo
Hem de iki kez telefon ettik. İkisinde de hiç dondurulmuş yok dedilerLaboratuvarin dondurduklari embriyolari.unutmalarida ilginc geldi gercekten. Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin kuzumUmarim olumlu olur sonuclarimiz
Allah razi olsun canim hepimizin olsun insallah❤Hosbulduk kuzum valla cocugu anneme verdim uzandim. Allah buyuktur be kuzum. Vakti saatiyse tutar. Amaan suan hic takicak halde degilim Ama sizlerin olsun insaAllah Rabbim olmayana nasip etsin
Hayır kullanmayın aynı durumu bende yaşamıştım. Eczane elimizde 4000 ml yok 6000 ml verelim demişti. Doktorumu arayıp sormuştum olmaz onun yerine 100 mg coraspirn iç demişti.Kızlar doktorumu aradım bende kan pıhtılaşması olduğunu söyledim.kan sulandırıcı yazalım dedi. Kleksan 0.4 ml al dedi. Evde bi baktım oxapar 0.6 ml varmış. Onu kullansam olur mu acaba? Siz kaçlık kullanıyorsunuz.devlet hastanesi doktoru. Yarına kadar ulaşamam
Benim transferin 9.gunu 124 cikti 11.gunu de 237 cikti. Doktor bi daha kan istemedi. Keseye gel dedi. Endise ediyorum isteKuzum senin sonuc kactiki. Sen baskasiyla kiyaslama kuzum kendinkini. Sen kendini dusun. Kafandan at boyle seyleri. Kimyasaldan suphelenseydi kesinlikle kan isterdi tekrardan
Cnm bnde de kan pıhtılaşmasi var bn oxapar 0.4 kullanıyorum. Pazartesi günü 12.gün kan vercem inşallah tutunmuşturKızlar doktorumu aradım bende kan pıhtılaşması olduğunu söyledim.kan sulandırıcı yazalım dedi. Kleksan 0.4 ml al dedi. Evde bi baktım oxapar 0.6 ml varmış. Onu kullansam olur mu acaba? Siz kaçlık kullanıyorsunuz.devlet hastanesi doktoru. Yarına kadar ulaşamam
Bence moralini bozma. Herkesin bünyesi farklı. Burada okumuştum, biri 8.gün kan testi vermiş, negatif çıkınca tüm ilaçlarını bırakmış. 12.gün doktora gidip test yaptırınca pozitif çıkmış ve kanaması varmış. Birkaç konuda denk geldim bunu yazanlaraPııff tutsa biraz cık çizgi çıkardı çıkmıyo
Canım doğup kucağına alana kadar endişe edeceksin. Hatta doğduktan sonra uykusunda nefesini dinleyeceksin. Hatta ömür boyu bitmeyecek o endişeler. Bence kendini sakinleştirmeye çalış. Film falan izleyin eşinle, kafan dağılır. Netflix varsa sana tavsiye vereyim. Emily in Paris izleyinBenim transferin 9.gunu 124 cikti 11.gunu de 237 cikti. Doktor bi daha kan istemedi. Keseye gel dedi. Endise ediyorum isteallahim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin
Aman Allahımmmm yüzümde gülücük açtı şuanBenim 6.gün embriyosuydu. 4,5kilo tosuncuk doğurdum
İlk denemede 3 yaşında kızım var. Pazartesi günü transfer oldumAman Allahımmmm yüzümde gülücük açtı şuanya bu topik ne güzelmiş herkes pozitif Allah sana bağışlasınnnn darısı bize inşlh kaçıncı denemede oldu
kızını Allah sana bağışlasın.pzt ki transferinde hayırlı olsunnnnn sonucu yazda bizde sevinelimmm inşlhİlk denemede 3 yaşında kızım var. Pazartesi günü transfer oldum
Teşekkür ederim. İnşallah hepimiz sevinirizkızını Allah sana bağışlasın.pzt ki transferinde hayırlı olsunnnnn sonucu yazda bizde sevinelimmm inşlh
Tesekkur ederim canimCanım doğup kucağına alana kadar endişe edeceksin. Hatta doğduktan sonra uykusunda nefesini dinleyeceksin. Hatta ömür boyu bitmeyecek o endişeler. Bence kendini sakinleştirmeye çalış. Film falan izleyin eşinle, kafan dağılır. Netflix varsa sana tavsiye vereyim. Emily in Paris izleyin
29 unda canım .Ama ben pazartesiden itibaren erken gebelik testi yapmaya başlayacağım evdeseninde inşlh bu sefer tutarda anniş olursuntedirgin olma nasipte varsa 1sperm de yeter bir yumurtaya güzel haberlerini yaz test nezaman?
Erken gebelik değil normal yaptımErken gebelik mi yapıyorsun. Canım idrarda çıkmayabilir kanda çıkabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?