- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.341
Teşekkür ederim..inşallah hepimiz iyi haberler alırız..Cnm 0.6 IU 0.6 ml
0.4IU 0.4 ml
Yani evdeki 0.6 ml lik oksaparı 0.4 e kadar
.boşalt.yani 0.4 ml yapcan. İğneni yap. aynı ilaç zaten o muadili.
Bende sağlıkçıyım sorun olmaz.
Sert sekilde dusmediyse bisi olmaz canımKizlar ya esim kumandayi vericekti biraz yuksekten kucagima birakti ustumde battaniye var yumusak bi sekilde dustu ama yinede o bölgeye geldi tedirgin oldumya bisey olmaz dimi
Ben ilk gebeliğimde kullanmıştım onu transferden hemen sonra 12gün kullandım sonrada haftada 1 kullanmaya başlamıştım 34.haftaya kadar. Bende sadece vurulan yerde ağrı yapmaya başlamıştı ufaktan beze de yapıyor yağlı birazcıkKizlar proluton igne olan varmi aranizda doktor ondan verdi artik haftada bir olcam bugun oldum ama cok kotu yapti beni kalcam belim cok agirdi bide kafami yastiktan kaldiramiyorum resmen bu kadar agirmi bu
48 cikti canim az once belli oldu
Yok yok yumusak bi sekilde verdi unuttu oda ya oyle karnima birakti kumandayi sonra aaaa dedi ama is isten gectiSert sekilde dusmediyse bisi olmaz canım
MaşallahPardon 42
Cok sagol canim icimi rahatlattin❤Olmaz inşallah kuzum aynı olayı ben telefonla yaşadım elimde tutarken birden karnıma doğru düşürmüstüm sıkma canını olmaz inşallah birşey Allah'ın izniyle
Bahsettiğin proluton depot değil mi? Ben o sandımKizlar proluton igne olan varmi aranizda doktor ondan verdi artik haftada bir olcam bugun oldum ama cok kotu yapti beni kalcam belim cok agirdi bide kafami yastiktan kaldiramiyorum resmen bu kadar agirmi bu
Ilk defa kullandigim icin boyle oldu belkideBen ilk gebeliğimde kullanmıştım onu transferden hemen sonra 12gün kullandım sonrada haftada 1 kullanmaya başlamıştım 34.haftaya kadar. Bende sadece vurulan yerde ağrı yapmaya başlamıştı ufaktan beze de yapıyor yağlı birazcık
Evet ondan proluton depot 500 mg/2 mlBahsettiğin proluton depot değil mi? Ben o sandım
Evet doğru anlamışımEvet ondan proluton depot 500 mg/2 ml
Sağol canım.ben de tek çizgi görmekten çok korkuyorum. Psikolojimiz bozulmuş resmen. Nerdesin sen canım, hangi doktora gidiyorsun acaba?Cnm bnde de kan pıhtılaşmasi var bn oxapar 0.4 kullanıyorum. Pazartesi günü 12.gün kan vercem inşallah tutunmuşturkese ve kalpten sonra kan sulandırıcı yeterli mi diye test yapılacak ona göre ya 0.4 e devam ya da 0.6 geçecez.Nasip kısmet bekliyorum.Tek çizgi görürüm yine diye test yapmaya korkuyorum.. Daha önceki tedavide 06 mi kullanman gerektiğini söylemişlerdi sana.
Girerken ayri yakti enjekte ederken ayri eve gelirken apayriEvet doğru anlamışımYani bilmiyorum ilk kez kullandıgın için mi oldu ama yağlı bir yapısı var ilaç girerken yakıyor
Olmaz canım endişelenme millet yere düşüyor olmuyorKizlar ya esim kumandayi vericekti biraz yuksekten kucagima birakti ustumde battaniye var yumusak bi sekilde dustu ama yinede o bölgeye geldi tedirgin oldumya bisey olmaz dimi
Sizin noldu, kanamadan bahsetmiştiniz sanki.umarım güzel haberleriniz vardır29 unda canım .Ama ben pazartesiden itibaren erken gebelik testi yapmaya başlayacağım evdeÇok sabırsızım
Canım Kanama değilmiş o .Sanırım tahriş olmuş o bölge , sonradan anladım .Ama ara ara adet olacakmış gibi bacaklarım ağrıyor .Ve önemlisi belim ve kuyruk sokumumda bir ağrı var .İlaçlar yapar mı bilmiyorum .Önceki transferimde hiç belim ağrımamıştı .Sizin noldu, kanamadan bahsetmiştiniz sanki.umarım güzel haberleriniz vardır
She nasılsın kasık ağrın var mı en zmn gidiceksin kese görmeyeMaşallah maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?