- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #5.021
Sen böyle yaparsam beni kötü etkilersin de moral vermesi lazım sana sonuçta bebiş sende şuan ve bence yerleşiyor canını sıkmaEşim şu an olmayacak diye kafasında kodladı , beni sinir ediyor .Ben öyle Umutssuz değilim , keşke söylemeseydim
İnşallah canımSen böyle yaparsam beni kötü etkilersin de moral vermesi lazım sana sonuçta bebiş sende şuan ve bence yerleşiyor canını sıkma
Aa a habersiz bilmedenmi attınız iki çizgi var burda.Kızlar eminmisiniz ? Bir daha baksaniz ben bisey göremedimBenim gözlerimde bozukluk var bir yerde takmadigim gözlügüm vardı. Onu aricam valla simdi Yaa hadi insallah haklisinizdir kızlar bir heyecan geldi icime
Bu süreçte bana destek olman lazım,de. Benim moralim bozulsa senin düzeltmen lazım deEşim şu an olmayacak diye kafasında kodladı , beni sinir ediyor .Ben öyle Umutssuz değilim , keşke söylemeseydim
Benimde hemen kalinlasmadi biraz ağırdan geldi ama sonra arttı esrofemle ve ben çok hareket ettim transfere kadar bolca yürüyüş yaptım onun da faydası olduğunu dusunuyorumArkadaşlar rahim kalınlığınız kaç mm iken transfer oldunuz?
Bugün reglin 10.günü. Estrofem in 9.günüydü.rahim 6.8mm dedi doktorum. Rahim ince kalmış. Estrofem i günde 4 e çıkardı. Birde viyagra verdi fitil olarak kullancam. Rahmi kalınlaştırıyormuş.rahim en az kaç mm olmalı transfer için?
Eyvah yazın köründe çok zor olacakTemmuzda gözüküyor canım
Tabı bız nasıl ısteyıp baglanıyorsak onlar da oyle hıslerını bızım gıbı bellı etmedıklerı için anlayamıyoruz cok fazla ama cok uzuluyorlarMalesef ya halbuki bu embriyodan pek Ümit etmiyordu .Meğersem içten içe bağlanmış
Söyledim de adamın moral gittiBu süreçte bana destek olman lazım,de. Benim moralim bozulsa senin düzeltmen lazım de
Aynen canım .Fazla söyleyemiyor da garibim .İnşallah olur da yüzünün güldüğünü görürümTabı bız nasıl ısteyıp baglanıyorsak onlar da oyle hıslerını bızım gıbı bellı etmedıklerı için anlayamıyoruz cok fazla ama cok uzuluyorlar
Bende dedm vucut alisir heralde diye bana 2 kutu yazmis ben 1 kutusunu aldim canm 10 tane var icinde hergun 1 tane sonucumu ogrenene kadar yeter pozitif olursa insallah bol bol alirimKuzum ilk gunlerdeki acısı olmuyor vucut alisiyor sanirim...
Bide esim zorlandi oksaparı bulmakta eczaci 1 kutu var demis korona tedavsnde de kullaniliyormus
Negatif oldu canim hic tutmadi ikincisi tutmustu bos gebelik oldu 8. Haftada kurtaj oldukO zaman Allah’a emanetiz şuanilk deneme negatif mi oldu yoksa tuttu düştü mü canım
Yaaa inşallah canım inşallah sakın kotu duşünmeyın daha cok var gunumuze rabbım herseyın hayrlısı nı nasıp etsın inşallahAynen canım .Fazla söyleyemiyor da garibim .İnşallah olur da yüzünün güldüğünü görürüm
Sizinki en dogrusu işteBana tup bebek ten once yapılmıştı
Benim canimi cok yakti bugun yaEvet oksapar
Bide canm nasl vuruyosun ilaci verince igneyi cikartiyosun dimi hemen icerde bekletmiyosnKuzum ilk gunlerdeki acısı olmuyor vucut alisiyor sanirim...
Bide esim zorlandi oksaparı bulmakta eczaci 1 kutu var demis korona tedavsnde de kullaniliyormus
İgnenın ucunun degdıgınden ıtıbaren gırene kadar acıyo degılmıBenim canimi cok yakti bugun ya
Evet benimde doktorum aslnda clexana yazdi ama olmayinca bunu aldik mecburBende dedm vucut alisir heralde diye bana 2 kutu yazmis ben 1 kutusunu aldim canm 10 tane var icinde hergun 1 tane sonucumu ogrenene kadar yeter pozitif olursa insallah bol bol alirim
Bana once clexan yazmisti o yokmus hicbiryerde buda koronada kullaniliyomus ama varmis
Göbeğine sürdüğün kolonya kurusun, sonra iğne vurun canım. Bir de iğneyi yavaşça vursun. Birden bitsin diye ittirince dışarı taşar, seni yakar. İlk olduğu için korkunç geliyor. Ben doğuma kadar her gün vurdum. İnsan her şeye alışıyorBenim canimi cok yakti bugun ya
Ya bende ilaci verdikten sonra aci yanma basladiİgnenın ucunun degdıgınden ıtıbaren gırene kadar acıyo degılmı
İgneyı dokundurdugum andan ıtıbaren bı acı oluyo ama sıvı ıcerı gıderken cok acımıyo yakmıyorGöbeğine sürdüğün kolonya kurusun, sonra iğne vurun canım. Bir de iğneyi yavaşça vursun. Birden bitsin diye ittirince dışarı taşar, seni yakar. İlk olduğu için korkunç geliyor. Ben doğuma kadar her gün vurdum. İnsan her şeye alışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?