- 14 Haziran 2013
- 4.342
- 1.231
- 198
- Konu Sahibi karamel Latte
- #5.041
Sonradan mı basladıYa bende ilaci verdikten sonra aci yanma basladi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonradan mı basladıYa bende ilaci verdikten sonra aci yanma basladi
Dogru diyosun canim alismak lazim insallah yarinki okadar acitmaz yaGöbeğine sürdüğün kolonya kurusun, sonra iğne vurun canım. Bir de iğneyi yavaşça vursun. Birden bitsin diye ittirince dışarı taşar, seni yakar. İlk olduğu için korkunç geliyor. Ben doğuma kadar her gün vurdum. İnsan her şeye alışıyor
Esim vuruyor banada igne bittikten sonra hemen cikarip pamukla 2 dk boyunca bastiriyoum ki morarma yada toplanmasin diye transferden geldgm gun bastrmadm bebisler var diye orada toplanmis nohut kadar ondan dikkat etmek gerekBide canm nasl vuruyosun ilaci verince igneyi cikartiyosun dimi hemen icerde bekletmiyosn
Boş gebelik herkesim basıma gelebilirmiş ama onun belirli bişeyle ilgisi yok galiba kuzum yanılmıyorsamNegatif oldu canim hic tutmadi ikincisi tutmustu bos gebelik oldu 8. Haftada kurtaj olduk
Igneyi cikarttik aci yanma basladiSonradan mı basladı
Tamam canm oyle yapcam benimde esim yapiyoEsim vuruyor banada igne bittikten sonra hemen cikarip pamukla 2 dk boyunca bastiriyoum ki morarma yada toplanmasin diye transferden geldgm gun bastrmadm bebisler var diye orada toplanmis nohut kadar ondan dikkat etmek gerek
Igneyi sokarken acımaz ilaci vermeye basladgnda o yanmayi hissediyosun canımYa bende ilaci verdikten sonra aci yanma basladi
Embriyo genetik hasarindan olabilirmis sanş iste beni buldu doktor şanssizlkk olmus demisti kese patalojiye gtti temiz ciktiBoş gebelik herkesim basıma gelebilirmiş ama onun belirli bişeyle ilgisi yok galiba kuzum yanılmıyorsam
Evet evet igneyi hic hissetmedim zatenIgneyi sokarken acımaz ilaci vermeye basladgnda o yanmayi hissediyosun canım
O zaman şanslısın canım, dışarı falan taşırıp cildini yakmamış. O normal yanma, hep oluyor. Ovalamadan üstüne hafifçe pamuk kapatYa bende ilaci verdikten sonra aci yanma basladi
Bn kendım yapıyorumTamam canm oyle yapcam benimde esim yapiyo
Bnm bazen ıgne yaptıgım yer sertlık oluyo nohut gıbı yada daha buyuk napmam gerekıyokıO zaman şanslısın canım, dışarı falan taşırıp cildini yakmamış. O normal yanma, hep oluyor. Ovalamadan üstüne hafifçe pamuk kapat
İnşallah bu tutunur canım sağlıklaEmbriyo genetik hasarindan olabilirmis sanş iste beni buldu doktor şanssizlkk olmus demisti kese patalojiye gtti temiz cikti
Bazende cok morarıyor ıgne delıgı kırmızı oluyo bazende yanı ordan ıg e yaptığım anlasılırO zaman şanslısın canım, dışarı falan taşırıp cildini yakmamış. O normal yanma, hep oluyor. Ovalamadan üstüne hafifçe pamuk kapat
Ilac dagilmamis oluyor ilk 2 dk bastirarark pamukla beklet sonra yine kolanya kullanip.hafif masaj yapiyorum benBnm bazen ıgne yaptıgım yer sertlık oluyo nohut gıbı yada daha buyuk napmam gerekıyokı![]()
Benim de nokta şeklinde mor-kırmızı canım. Deriyi tutup iğneyi vur yavaşça. İğneyi çıkarıp sonra deriyi bırak.Bazende cok morarıyor ıgne delıgı kırmızı oluyo bazende yanı ordan ıg e yaptığım anlasılır
Insallah ya insallahİnşallah bu tutunur canım sağlıkla
Ben yapamam ya batiramam kendime onuBn kendım yapıyorum![]()
Aa cildide mi yakiyo canmO zaman şanslısın canım, dışarı falan taşırıp cildini yakmamış. O normal yanma, hep oluyor. Ovalamadan üstüne hafifçe pamuk kapat
Dagılmamışmı oluyor bsey olurmuIlac dagilmamis oluyor ilk 2 dk bastirarark pamukla beklet sonra yine kolanya kullanip.hafif masaj yapiyorum ben