- 14 Haziran 2013
- 4.342
- 1.231
- 198
- Konu Sahibi karamel Latte
- #5.001
İnşallah canım cokk cokk aminnnnInsallah canm bir coguna ugurlu geldi bizede gelsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım cokk cokk aminnnnInsallah canm bir coguna ugurlu geldi bizede gelsin![]()
OksaparmiBndede pıhtılaşma var iğne kullanıyorum hergun 1 tane![]()
Canım dünya kadar emek verdin, riske atma bence. Aile hekimini tanıyorsanız sabah eşin gitsin, senin için rapor alsın.Kuzum geçen de 2 damla kahverengi gelmişti .Kan sulandırıcı felan kesmediler .Normal dedi .Çalışıyorım canım mecbur işe gitmem gerek yarın .
Öyle yapayım canım sağolEvet sen simdi ayaklarinin altina yastik koy uzan gozlemle bakalim articakmi
Kuzum 1 damla bile kan gelmedi .Eğer zaten artarsa gitmem .Ama bu 3.gün embriyosu .Bugün 5.gün bu kadar erken yerleşme olur mu ?Canım dünya kadar emek verdin, riske atma bence. Aile hekimini tanıyorsanız sabah eşin gitsin, senin için rapor alsın.
Hiç kalkmamakta çalış. Yani ben olsam öyle yapardım
Evet onemsemiyo cunku banada ilk deneme negatif olunca pihtilasma ve kromozom testi istemistiBana pıhtılaşma ile ilgili test bile yapılmadıDoktorlar ilk denemeyi pek önemsemiyor mu acaba
Bana tup bebek ten once yapılmıştıEvet onemsemiyo cunku banada ilk deneme negatif olunca pihtilasma ve kromozom testi istemisti![]()
O zaman Allah’a emanetiz şuanEvet onemsemiyo cunku banada ilk deneme negatif olunca pihtilasma ve kromozom testi istemisti![]()
Erken değil bildiğim kadarıyla. Regl tarihinden bir hafta önce falan oluyor yerleşme kanamasıKuzum 1 damla bile kan gelmedi .Eğer zaten artarsa gitmem .Ama bu 3.gün embriyosu .Bugün 5.gün bu kadar erken yerleşme olur mu ?
Kuzum ilk gunlerdeki acısı olmuyor vucut alisiyor sanirim...Oksaparmi![]()
Yazık yaOff ya eşimin morali bozuldu .Benimde bozuldu şimdi .Keşke söylemeseydim ona .Diyorum kan gelip gelmemesi illa tutması ile alakalı değil diyorum , anlamıyor![]()
Malesef ya halbuki bu embriyodan pek Ümit etmiyordu .Meğersem içten içe bağlanmışYazık yaerkeklerde etkılenıyor Boyle
Bozma moralini yaOff ya eşimin morali bozuldu .Benimde bozuldu şimdi .Keşke söylemeseydim ona .Diyorum kan gelip gelmemesi illa tutması ile alakalı değil diyorum , anlamıyor![]()
Kuzum anlamadım ki kanama da değil .Silince geldi peçeteye az birşeyErken değil bildiğim kadarıyla. Regl tarihinden bir hafta önce falan oluyor yerleşme kanaması
Kendini çok yorduysan da olabilir. Ben de öncekinde kızımı kucağıma almıştım. Üç gün siyah kanamam oldu
Gözünüz aydın rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Valla utanmadan bende bunu saklicam kızlar ahahahahatıra kalsın
![]()
Eşim şu an olmayacak diye kafasında kodladı , beni sinir ediyor .Ben öyle Umutssuz değilim , keşke söylemeseydimBozma moralini yayerleşme kanaması en belirgin belirtisiymiş okut eşinede
Temmuzda gözüküyor canımKuzular ya şimdi aklıma geldi. Bu ay hamile olursak ne zaman doğuracağız![]()