- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.872
- 298
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.961
Bana doktor oxapar yazmadı. Ben kendim vuruyorumHadi bakalim 1. Gunu bitirdimgayet guzeldi taki oksapari vurulana kadar Allahm karnim yandi kavrulduu bi 5 dakka kımıldayamadim sonra gecti Allahim cektigimiz cilelerin mukafatini goster
Benimde esim yapti ve yanmaya basladigi an bagirdim cikar cikar diye adam kip kiprmizi oldu panikledi bianAmin inşallah benim iğnelerimi de eşim yapıyor her akşam boncuk boncuk terliyor yazık, göbeğim desen mosmor oldu
Oksapar yazmadi demissin canm yanlismi yazdin?Bana doktor oxapar yazmadı. Ben kendim vuruyorumBende kan pıhtılaşması var, doğal gebe kaldım, kaybettim. Tekrar yaşamak istemiyorum öyle bir şeyi. İnşallah vesile olur
Evet yazmadı. Ben kendim vuruyorum ama. İlk tedavide de kullandım, Kızım var.Oksapar yazmadi demissin canm yanlismi yazdin?
Bende pihtilasma yok temiz cikti sonuclar ama doktorum her ihtimale karsi gunde 1 tane verdi
Daha önce kaybınız varmıydı? Ya da negatif sonuçlanan tüp bebek denemenizOksapar yazmadi demissin canm yanlismi yazdin?
Bende pihtilasma yok temiz cikti sonuclar ama doktorum her ihtimale karsi gunde 1 tane verdi
Aminn kuzumHadi bakalim 1. Gunu bitirdimgayet guzeldi taki oksapari vurulana kadar Allahm karnim yandi kavrulduu bi 5 dakka kımıldayamadim sonra gecti Allahim cektigimiz cilelerin mukafatini goster
Aa buna ragmen nasl yazmadi doktorun canim yaEvet yazmadı. Ben kendim vuruyorum ama. İlk tedavide de kullandım, Kızım var.
Doğal gebeliğimde doktor kullanma dedi, bebeğimi kaybettim.
1 negatif 1 bos gebelik var canim ikiside tup bebek.Daha önce kaybınız varmıydı? Ya da negatif sonuçlanan tüp bebek denemeniz
Bnm transfer gunude 17 Ekim dünde söylemiştim ama sonradan gruba dahil oldugum ıcın umursanmıyorum galıbaEkliyorm
Benide adetin doktor 12.günü tekrar çağırdı hayırlısıCanım benim adetin 13.günü 9.6 ıydı.17.gün transfer oldum , artık kaç olmuştur transferde bilmiyorum .
Cuma tekrar çağırdı bakalım dr işallah artar kalınlık11 12 sınır canim 8 9 10 olsa iyi yani
HAyırlı olsun canım güzel haberleriniz alacağız inşallah gözden kaçmıştır grup baya yoğunlaştıBnm transfer gunude 17 Ekim dünde söylemiştim ama sonradan gruba dahil oldugum ıcın umursanmıyorum galıba
Teşekkür ederim ☺ eylül ayında rahim inceliği için histereskopi oldum. Bir şey çıkmadıEvet onlar kalinlasmaya yardimci olur canim. Merkezdeki bi arkadasa da vermisti doktor. Bir de nar suyu ve havuc suyu icmeye calis ilaclari kullan hayirlisiyla kalinlasir
Mühtemelen o yüzden vermiştir canım kan sulandırıcıyı tutunsun diye1 negatif 1 bos gebelik var canim ikiside tup bebek.
Hayırlı olsun canım. Rabbim bize de pozitif sonuçlar almayı nasib etsin.Benim de bu cumartesi günü. Hepimize bol bol şans...
Ama pihtilasmam yokMühtemelen o yüzden vermiştir canım kan sulandırıcıyı tutunsun diye
Artar nar suyu ic hergun 1 bardakCuma tekrar çağırdı bakalım dr işallah artar kalınlık
Ay ask olsunBnm transfer gunude 17 Ekim dünde söylemiştim ama sonradan gruba dahil oldugum ıcın umursanmıyorum galıba
İnşallah canımAma pihtilasmam yokya insallah tutunurlar bunlarla insallah bide bagisiklik serumu verdi bu ikisi vesile olsun
Dün transferi vardı onun için aksama ben başından beri varım bugün ekleyecektiBnm transfer gunude 17 Ekim dünde söylemiştim ama sonradan gruba dahil oldugum ıcın umursanmıyorum galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?