- 12 Mart 2019
- 15.068
- 34.491
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
- #4.981
Senide bugun ekledim canm gozden kacabiliyor konusmalar cok olunca kusuruma bakmayinDün transferi vardı onun için aksama ben başından beri varım bugün ekleyecekti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senide bugun ekledim canm gozden kacabiliyor konusmalar cok olunca kusuruma bakmayinDün transferi vardı onun için aksama ben başından beri varım bugün ekleyecekti
Biliyorum sorun yok :*Senide bugun ekledim canm gozden kacabiliyor konusmalar cok olunca kusuruma bakmayin![]()
❤Biliyorum sorun yok :*
Coraspin kullanıyorsun, yeter dedi. Kan pıhtılaşmasından düşük olduğuna inanmıyormuş. Ben de sana inanmıyorum diyecektimAa buna ragmen nasl yazmadi doktorun canim ya
Yerlesme yerlesmeeKızlar az önce sildikçe peçeteye kan geldiAcaba yerleşmemi Yoksa başka birşey mi ?İlaçların yan etkisi olabilir mi ?
Kuzum progesteron iğne kullanıyorum .Mesaj atayım mı yine de ?Birde geçen sefer transferde de olmuştu ama böyle değildi , o zaman jel kullanıyordum ondan demiştiYerlesme yerlesmeehemen doktoruna mesaj at kahve rengi degilse riskli olabilir progestan igne yaptirman gerekebilir canim
Aaa sacmalik vallaCoraspin kullanıyorsun, yeter dedi. Kan pıhtılaşmasından düşük olduğuna inanmıyormuş. Ben de sana inanmıyorum diyecektim![]()
At canm bende igne kullaniyodum kanamam cogalinca gidip igne yaptir demisti.Kuzum progesteron iğne kullanıyorum .Mesaj atayım mı yine de ?Birde geçen sefer transferde de olmuştu ama böyle değildi , o zaman jel kullanıyordum ondan demişti
Ay ask olsunkusura bakma canm. Dun transfer oldumya o telas heyecanla gozumden kacmis hemen ekliyorum
![]()
Ayyy hadi inşallah yerleşmedir. Yat, dinlen canım. Test gününe kadar wc hariç kalkma. Doktoruna haber ver kanamayı. Kan sulandırıcı varsa onu keser muhtemelenKızlar az önce sildikçe peçeteye kan geldiAcaba yerleşmemi Yoksa başka birşey mi ?İlaçların yan etkisi olabilir mi ?
Bana pıhtılaşma ile ilgili test bile yapılmadıAaa sacmalik vallaiyi yapmissin bosver bende hem asprin kullaniyorm hem igne oda pihtilasmam yok yani oyle dusun
![]()
Bu sefer jel kullanmıyorum .Fitil canım .Zaten sanki böyle bir yerini sürtersin Ya az az kan gelir öyle bir damla bile değil .Şimdi bir daha baktım yok .Acaba silerken tahriş mi oldu dedimAt canm bende igne kullaniyodum kanamam cogalinca gidip igne yaptir demisti.
Jelden olsa anlarsin ya
İnşallah hepımız guzel hayırlı sonuclar alırız inşallahHAyırlı olsun canım güzel haberleriniz alacağız inşallah gözden kaçmıştır grup baya yoğunlaştı
Hemen hemşireye yada doktora yaz canım yerleşmedir diye düşünüyorum adet ağrımda var miKızlar az önce sildikçe peçeteye kan geldiAcaba yerleşmemi Yoksa başka birşey mi ?İlaçların yan etkisi olabilir mi ?
Kuzum geçen de 2 damla kahverengi gelmişti .Kan sulandırıcı felan kesmediler .Normal dedi .Çalışıyorım canım mecbur işe gitmem gerek yarın .Ayyy hadi inşallah yerleşmedir. Yat, dinlen canım. Test gününe kadar wc hariç kalkma. Doktoruna haber ver kanamayı. Kan sulandırıcı varsa onu keser muhtemelen
Insallah canm bir coguna ugurlu geldi bizede gelsinİnşallah cok guzel sonuclar alırız burası bıze hepımıze ugurlu gelır
Hafif bir ağrı var belimde şu an.Ama daha öncekinde de benzer yaşadığım için yerleşme diye düşünemiyorum canım .Hatta eşim diyor bu da tutmadıHemen hemşireye yada doktora yaz canım yerleşmedir diye düşünüyorum adet ağrımda var mi
Evet sen simdi ayaklarinin altina yastik koy uzan gozlemle bakalim articakmiBu sefer jel kullanmıyorum .Fitil canım .Zaten sanki böyle bir yerini sürtersin Ya az az kan gelir öyle bir damla bile değil .Şimdi bir daha baktım yok .Acaba silerken tahriş mi oldu dedimBakayım bi birdaha olursa öyle yazarım doktora