- 11 Ekim 2020
- 2
- 13
- 3
- 38
- Konu Sahibi karamel Latte
- #4.661
Çok teşekkürler hepinize moral oldunuz bana da 
herşeyin hayırlısı sonucu alınca üzüldüm tabi ama daha vakti gelmemiş demekki diyorum
Allah'ım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana karanlık yer de demedi. Çok şükür 11 embriyom oldukarıştormadan tamam bende öyle yapayom oda sıcaklıgo normal giysi dolanınım içine koydum karanlık yer olsun dediler birdeü
Bahsettiginiz ilac progestan mi bayildim bayilicam o ilaci sabah oglen aksam fitil olarak kullaniyorum. Ama basim gozum donuyorBana da uyku yapar dedi. Sabah ve öğlen fitil olarak kullanıyorum. Gece yatarken hap olarak yutuyorum. Bir ampul de iğne yapıyorum
Keşke benim bulunduğum ilçede özel hastane olsa , hiç devletle uğraşmam .Merkezde 45 dk sırf test için gidilmez .31’inde gideceğiz eşim diyorlar o gün verelimDedim ben 1 hafta zor beklerim ,3 gün daha hiç bekleyemem
Şu an transferle birlikte 4.gün , ama ben şimdiden aşırı sabırsızlanıyorum
Maalesef benimde bitti doktor 21 Ekim çağırdı bakalım heyecanliyiz3 kişi olduk sanırım 3.yü deneyensizin başka embriyolarınız varmı dondurulmuş benim bitti malesef
![]()
Yok kuzum almadımIdrar testi aldin mi peki
GünaydınGünaydın kızlar![]()
Olumlu düşünün lütfen. Artışınız fena değil. %60 artmış sonuçtaCanim senin degerlerin kac cikmisti ilk testlerde, kacinci gunlerde yaptirmistin. Benim biraz az artmis , moralim bozuldu. 63 den 102 olmus
Bunu ben de karanlik dolap icinde sakladim
Ben prolutex kullaniyorum gobekten yapiliyor hic yan etkisi yok diyebiliriz fiyati pahali ama elden bisey gelmiyorBahsettiginiz ilac progestan mi bayildim bayilicam o ilaci sabah oglen aksam fitil olarak kullaniyorum. Ama basim gozum donuyor
Bunu ben de karanlik dolap icinde sakladim
Maşallah güzel artmış. Ne ara yaptırdın :)kızlar benım bugunkü sonucum 798 çok şükür gece yıne uyuyamadım allahım bu stresle nasıl yaşayacam bılemıyorumpazartesi 310 du
ah ah acılden sabah 7de verdım neysekı cıktı hemenMaşallah güzel artmış. Ne ara yaptırdın :)
Hadi hayırlısı olsun. Kese için falan ne zaman gidiyosunah ah acılden sabah 7de verdım neysekı cıktı hemensabahı zor ettım
Süper canım çok sevindimkızlar benım bugunkü sonucum 798 çok şükür gece yıne uyuyamadım allahım bu stresle nasıl yaşayacam bılemıyorumpazartesi 310 du
İdrar testi miKızlar eşimi ikna ettim ve biraz önce test yaptım 8.gün inanamıyorum hala![]()