- Konu Sahibi karamel Latte
- #4.541
Ayyy inşallahh tranaferin kaçıncı günü acaba?Gördük canım ikizimiz olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy inşallahh tranaferin kaçıncı günü acaba?Gördük canım ikizimiz olacak
Çok sevindim sağlıkla büyüsunler insallahGördük canım ikizimiz olacak
Hayırlısı olsun canım sağlıkla büyüsünlerGördük canım ikizimiz olacak
Yaa ciddimisin Allahm cok sukur darisi bana insalllah keselerin dolulugunu gordunuzmu peki yoksa sadece kesemi gordunuzGördük canım ikizimiz olacak
Ayy bende bende 2 tane koyuldu ama esim ikiz olsun diye ben tek olsun diye dua ediyorum yarin gorcez bakalim kimin duasi kabul olcakAy harika gözün aydın canım darısı yarın bana gerçi Allah bilir ama ben ikiz istemiyorum çok zor
Ayy bende bende 2 tane koyuldu ama esim ikiz olsun diye ben tek olsun diye dua ediyorum yarin gorcez bakalim kimin duasi kabul olcak
Kaçta gideceksin yarın ben 12.45 te kan vereceğim zamanki kadar heyecanlı değilim hala hiçbir belirtim de yok sen de durumlar nasıl?Ayy bende bende 2 tane koyuldu ama esim ikiz olsun diye ben tek olsun diye dua ediyorum yarin gorcez bakalim kimin duasi kabul olcak
Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun canmAyy bende bende 2 tane koyuldu ama esim ikiz olsun diye ben tek olsun diye dua ediyorum yarin gorcez bakalim kimin duasi kabul olcak
Benim randevum 4 te benimde belirtimin hala olmamasi biraz korkutuyo keseyi gorursek bos gorurum diye korkuyorum heyecandan cok korku var deli gibi bos gebelik konularini okuyorum kendime engel olamadan yapcak hic biseyde yok canim sıkılıyo kendimi onlari okurken buluyorum hayirlisiyla bi yarinida guzelce atlatsakKaçta gideceksin yarın ben 12.45 te kan vereceğim zamanki kadar heyecanlı değilim hala hiçbir belirtim de yok sen de durumlar nasıl?
Amin canim hayirlisiyla dolu gorelimde keseyi biHakkinizda hayirlisi neyse o olsun canm
Demoralize edecek şeyler okuma bence nasıl olsa yarın görecez boş mu dolu mu boşu boşuna strese girme çünkü bence doluBenim randevum 4 te benimde belirtimin hala olmamasi biraz korkutuyo keseyi gorursek bos gorurum diye korkuyorum heyecandan cok korku var deli gibi bos gebelik konularini okuyorum kendime engel olamadan yapcak hic biseyde yok canim sıkılıyo kendimi onlari okurken buluyorum hayirlisiyla bi yarinida guzelce atlatsak
Ayy insallah Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmaz insallahDemoralize edecek şeyler okuma bence nasıl olsa yarın görecez boş mu dolu mu boşu boşuna strese girme çünkü bence dolu
Benimki bos gebelikti binde bi olan sey korkma canm benim belirtilerimde vardi tutunma kanamasida yasamistm ama kese bostu nasipte ne varsa o yaniAyy insallah Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmaz insallah
Dogru diyosun nasipten otesi yokBenimki bos gebelikti binde bi olan sey korkma canm benim belirtilerimde vardi tutunma kanamasida yasamistm ama kese bostu nasipte ne varsa o yani
Rabbim sıkı sıkı tutundursun inşallahVar var kalktim yaptim valla 4 5 dakkam kalmisti hemsire kalkabilirsin dedi tutamadim.daha fazla öluyorm sandim
Insallah canim❤Rabbim sıkı sıkı tutundursun inşallah
ya canım hayırlı olsun saglıkla al kucagına minnoşlarınıGördük canım ikizimiz olacak
Darısı başımıza evet :)Yaa ciddimisin Allahm cok sukur darisi bana insalllah keselerin dolulugunu gordunuzmu peki yoksa sadece kesemi gordunuz
Benim 11. Gün değerim 1453 çıktı çok şükür tek embriyoydu. İkiz olur mu acabaBen 11. Gün 997 gördüm şimdi seninkini hesap ettim de seninde 11. Güne 800 900 lü bir şey olur aramıza Hoşgeldin
Violett90 ben dün bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. Kızın şiddetli ağrısı oluyor hastaneye gidiyor gebelik riski var diyip eve göndermişler. Haberi yok hamile olduğundan 11 gün boyunca kanaması olmuş ve az değil dedi Kırmızı ve çok.. 3 tane dr a gitmiş hepsi kimyasal gebelik geçiriyosun demiş, en son gittiği doktorda kese görmüşler. Allah nasip ettiyse olur inşallah, O na güven sakin ol , dua et canım ..Eger sakir sakir degilse korkma leke olabilir dedi hemsire. Kan testini yaptirinca doktora gonderip durumu ona da soyleyecegim