- Konu Sahibi karamel Latte
- #4.541
Ayyy inşallahhGördük canım ikizimiz olacak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy inşallahhGördük canım ikizimiz olacak![]()
Çok sevindim sağlıkla büyüsunler insallahGördük canım ikizimiz olacak![]()
Hayırlısı olsun canım sağlıkla büyüsünlerGördük canım ikizimiz olacak![]()
Yaa ciddimisin Allahm cok sukur darisi bana insalllahGördük canım ikizimiz olacak![]()
Ayy bende bende 2 tane koyuldu ama esim ikiz olsun diye ben tek olsun diye dua ediyorum yarin gorcez bakalim kimin duasi kabul olcakAy harika gözün aydın canım darısı yarın bana gerçi Allah bilir ama ben ikiz istemiyorum çok zor![]()
Ayy bende bende 2 tane koyuldu ama esim ikiz olsun diye ben tek olsun diye dua ediyorum yarin gorcez bakalim kimin duasi kabul olcak![]()
Kaçta gideceksin yarın ben 12.45 te kan vereceğim zamanki kadar heyecanlı değilim hala hiçbir belirtim de yok sen de durumlar nasıl?Ayy bende bende 2 tane koyuldu ama esim ikiz olsun diye ben tek olsun diye dua ediyorum yarin gorcez bakalim kimin duasi kabul olcak![]()
Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun canmAyy bende bende 2 tane koyuldu ama esim ikiz olsun diye ben tek olsun diye dua ediyorum yarin gorcez bakalim kimin duasi kabul olcak![]()
Benim randevum 4 te benimde belirtimin hala olmamasi biraz korkutuyo keseyi gorursek bos gorurum diye korkuyorum heyecandan cok korku var deli gibi bos gebelik konularini okuyorum kendime engel olamadan yapcak hic biseyde yok canim sıkılıyo kendimi onlari okurken buluyorum hayirlisiyla bi yarinida guzelce atlatsakKaçta gideceksin yarın ben 12.45 te kan vereceğim zamanki kadar heyecanlı değilim hala hiçbir belirtim de yok sen de durumlar nasıl?
Amin canim hayirlisiyla dolu gorelimde keseyi biHakkinizda hayirlisi neyse o olsun canm![]()
Demoralize edecek şeyler okuma bence nasıl olsa yarın görecez boş mu dolu mu boşu boşuna strese girme çünkü bence doluBenim randevum 4 te benimde belirtimin hala olmamasi biraz korkutuyo keseyi gorursek bos gorurum diye korkuyorum heyecandan cok korku var deli gibi bos gebelik konularini okuyorum kendime engel olamadan yapcak hic biseyde yok canim sıkılıyo kendimi onlari okurken buluyorum hayirlisiyla bi yarinida guzelce atlatsak![]()
Ayy insallahDemoralize edecek şeyler okuma bence nasıl olsa yarın görecez boş mu dolu mu boşu boşuna strese girme çünkü bence dolu![]()
Benimki bos gebelikti binde bi olan sey korkma canm benim belirtilerimde vardi tutunma kanamasida yasamistm ama kese bostu nasipte ne varsa o yaniAyy insallahRabbim kimsenin emegini bosa cikarmaz insallah
![]()
Dogru diyosun nasipten otesi yokBenimki bos gebelikti binde bi olan sey korkma canm benim belirtilerimde vardi tutunma kanamasida yasamistm ama kese bostu nasipte ne varsa o yani
Rabbim sıkı sıkı tutundursun inşallahVar var kalktim yaptim valla4 5 dakkam kalmisti hemsire kalkabilirsin dedi tutamadim.daha fazla öluyorm sandim
![]()
Insallah canim❤Rabbim sıkı sıkı tutundursun inşallah
ya canım hayırlı olsun saglıkla al kucagına minnoşlarınıGördük canım ikizimiz olacak![]()
Darısı başımıza evet :)Yaa ciddimisin Allahm cok sukur darisi bana insalllahkeselerin dolulugunu gordunuzmu peki yoksa sadece kesemi gordunuz
Benim 11. Gün değerim 1453 çıktı çok şükürBen 11. Gün 997 gördüm şimdi seninkini hesap ettim de seninde 11. Güne 800 900 lü bir şey olur aramıza Hoşgeldin![]()
Eger sakir sakir degilse korkma leke olabilir dedi hemsire. Kan testini yaptirinca doktora gonderip durumu ona da soyleyecegim