- Konu Sahibi karamel Latte
- #4.501
Şimdi baktım da ovitrellenin kılavuzunda 10 gün diyor.Tamamı ovitrelle vuruldum canım ama belli olmuyor bemce kişiden kişiye değişiyor kiminde 10 günde gecıyor kimşnde 15 gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi baktım da ovitrellenin kılavuzunda 10 gün diyor.Tamamı ovitrelle vuruldum canım ama belli olmuyor bemce kişiden kişiye değişiyor kiminde 10 günde gecıyor kimşnde 15 gün
Nasıl olur canım bu Ya İyi bir lab. Da bunun olmaması laızımdıçok nadir olan bir şey o da beni buldu üç embriyom da çözülünce canlılıklarını yitirdi iptal benim transferim tam girecekken operasyona embriyolog geldi hepsi gitti dedi.. yine kursağımda kaldı , martta da pandemiden iptal olmuştu sil baştan başlanacak her şey çok kötüyüm kızlar ...
Ama 12. Gün yalancı pozitif Gören arkadaş biliyorum canım ondan bende okumuştum ama heveslenemedimŞimdi baktım da ovitrellenin kılavuzunda 10 gün diyor.
Aldim aldim suan cisimi tutmaya calisiyorum@Yasnaz Kuzum ne durumdasın aldın mı minik yavruları
Kan testinden sonra keseyi ve yolk kesesini görmüştük tam 20 gün sonra kalp atışı için çağırmıştı.ahh o 20 gün ne uzunduKizlar keseyi ve kalp atisini ne zaman görmeye basladiniz testten sonra
Ben dayanamayıp sürgü istemiştim canım cunku karnıma ağrılar girmiştiAldim aldim suan cisimi tutmaya calisiyorum
Bu satırları okurken kendimi sizin yerime koydum tam sedyenin üzerinde böyle bir şey öğrenmek gerçekten çok üzücü olmuştur Allahım sabrınızı arttırsın. Bizler bu yolda ilerleyen kadınlar olarak çok güçlüyüz bunu da atlatacaksınız Allahın izniyleçok nadir olan bir şey o da beni buldu üç embriyom da çözülünce canlılıklarını yitirdi iptal benim transferim tam girecekken operasyona embriyolog geldi hepsi gitti dedi.. yine kursağımda kaldı , martta da pandemiden iptal olmuştu sil baştan başlanacak her şey çok kötüyüm kızlar ...
Canım çok normal ağrıyıp geçiyor hatta saniyeler sürüyor.ilk aylar bu devam edecek.ben burdayım diyorKızlar benim adet ağrım var ya gecmıyor bi turlu şimdi yine arttı leke kanama gibi bişey yok ama devamlı tuvalete gidiyorum hasta mi oldum diye böyle olan var mi pozitif görüp
Çatlatma iğnesi vurulduğumda 13.güne kadar pozitif çıkmıştı testim. Herkeste aynı olmaz tabii. İnşallah tutunmuştu minnoş. İnşallahEki Görüntüle 2707846 Eki Görüntüle 2707846 kızlar üstteki test bugün, alttaki dün. 9 gün önce yarim doz catlatma ignesi oldum ama ikinci test daha koyu geldi bana sizce ?
Çok şukur kuzum Düşünmemeye çalış aslında cisin yokAldim aldim suan cisimi tutmaya calisiyorum
Var var kalktim yaptim valla 4 5 dakkam kalmisti hemsire kalkabilirsin dedi tutamadim.daha fazla öluyorm sandimÇok şukur kuzum Düşünmemeye çalış aslında cisin yok
Peki yapmaya başladığından somra silikleşmeye mi başladı hep aynı koyuluktamıydı 13. Güne kadarÇatlatma iğnesi vurulduğumda 13.güne kadar pozitif çıkmıştı testim. Herkeste aynı olmaz tabii. İnşallah tutunmuştu minnoş. İnşallah
Bence umutsuz olma. Herkesin bünyesi Farklı.12.gün değerim 208.34 çıkmıştı sanırım 15.gün de 324 küsürlü çıktı perşembe bi daha ver dedi işte. İlh gebeliğimde de test gününden 15gün sonrasına çağırmıştı direk kalp atışlarını falan duymuştuk. Bakalım bi daha vericem kn o zaman ne olcak İçimde de olmıcak gbi bişey var niyeyse
Bene esimi gonderdim surgu icin hemsire kalksin suresi dolmus bisey olmaz dedide kalktim yapip yattim bidahaBen dayanamayıp sürgü istemiştim canım cunku karnıma ağrılar girmişti
İyi yaptın canım bişey olmaz Allah’ın izniyleBene esimi gonderdim surgu icin hemsire kalksin suresi dolmus bisey olmaz dedide kalktim yapip yattim bidaha
BennnKızlar benim adet ağrım var ya gecmıyor bi turlu şimdi yine arttı leke kanama gibi bişey yok ama devamlı tuvalete gidiyorum hasta mi oldum diye böyle olan var mi pozitif görüp
Insallah canimİyi yaptın canım bişey olmaz Allah’ın izniyle
10.gün pozitifti. 11 ve 12 de silikleşti. 13.gün hiç yoktu. Herkeste aynı olmaz tabiiPeki yapmaya başladığından somra silikleşmeye mi başladı hep aynı koyuluktamıydı 13. Güne kadar