- 22 Kasım 2019
- 554
- 730
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
- #4.581
Kac kutu bitirdim bilmiyorum bileYaa nefret ettim o ilaçtan midemi bulandırıyor görünce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac kutu bitirdim bilmiyorum bileYaa nefret ettim o ilaçtan midemi bulandırıyor görünce
Sorma günde 5 kereye kadar içmiştim transfer gününe kadar transfer gününden sonrada kan verene kadar da günde 4 kere alıyordum sonra bıraktık işte. Sen ne kadar alıyorsunBen artık o ilacı görünce kusmak geliyor içimden normalde hiç ilaç kullanmam tüp bebek ilaçları beni mahvetti
Yaa çok zorKac kutu bitirdim bilmiyorum bile
6 tane haftaya sekize dedi doktorSorma günde 5 kereye kadar içmiştim transfer gününe kadar transfer gününden sonrada kan verene kadar da günde 4 kere alıyordum sonra bıraktık işte. Sen ne kadar alıyorsun
Kaçıncı gün embriyosuSorma günde 5 kereye kadar içmiştim transfer gününe kadar transfer gününden sonrada kan verene kadar da günde 4 kere alıyordum sonra bıraktık işte. Sen ne kadar alıyorsun
Ben bant kullanıyorum. Kutuda 4tane var. Doktor haftaya 1tane dedi. Eger 1haftadan erken düşerse yenile dedi. Ama kutu bitince tekrar almama gerek olmadıgını söylediTransferden sonra estrofem kullanıyor musunuz kızlar
Yine iyi bence ya igneden 25 eylulden beri hergun 2 ampul progestan igne vuruluyorum benide o mahvetti ignedense haplari tercih ederim yinedeYaa çok zor
O nasıl yan etkisi bende iğneler daha iyi diyordumYine iyi bence ya igneden 25 eylulden beri hergun 2 ampul progestan igne vuruluyorum benide o mahvetti ignedense haplari tercih ederim yinede
Yan etki degilde cok zorluyo artik yagli bi igne cok acitiyo agri yapiyo bacagimda kalcamda belimde yatarken otururken falan zorlaniyorum yoksa yan etki sadece uykum geliyoO nasıl yan etkisi bende iğneler daha iyi diyordum
Belki bebisin yerlesiyordurProgestan fitil kullaniyorum canim ama bayadir kullaniyorum onu yapsa önceleri yapardi. Belim kasiklarimda biseyler oluyo davul gibi sisti karnim pitir pitir ediyo. terleme durdu simdi. Ayaklar yukarda uzaniyorum
Oma razıyım ya mide bulantısı kötü oldu birde ben çık fazla kullanıyorum 6 tane son hafta sekiz olacak çalışıyorum aynı zamanda sabah kalkıp okula gitmek bir işkence gibiYan etki degilde cok zorluyo artik yagli bi igne cok acitiyo agri yapiyo bacagimda kalcamda belimde yatarken otururken falan zorlaniyorum yoksa yan etki sadece uykum geliyo
Fazlaymis seninki ben gunde 5 taneyle basladim simdilik 3 taneye dustu oyle gidiyoruz bakalimOma razıyım ya mide bulantısı kötü oldu birde ben çık fazla kullanıyorum 6 tane son hafta sekiz olacak çalışıyorum aynı zamanda sabah kalkıp okula gitmek bir işkence gibi
Kaçıncı gün embriyosuFazlaymis seninki ben gunde 5 taneyle basladim simdilik 3 taneye dustu oyle gidiyoruz bakalim
Bende iki tane ile başladım gittikçe artacak şekildeFazlaymis seninki ben gunde 5 taneyle basladim simdilik 3 taneye dustu oyle gidiyoruz bakalim
Yaa inşallah canım ağzın bal yesin ❤Belki bebisin yerlesiyordur
Evde olsam sorun değilde sabahberken kalkıp gitmek çok zor inşallah değerFazlaymis seninki ben gunde 5 taneyle basladim simdilik 3 taneye dustu oyle gidiyoruz bakalim
3. gun 2 taneKaçıncı gün embriyosu
Benimde 3.gün embriyosu ilk denemeniz mi transfer oldumu3. gun 2 tane
Allah yardimcin olur insallahEvde olsam sorun değilde sabahberken kalkıp gitmek çok zor inşallah değer
Ikinci denemem bu ilki negatifti. Transferim oldu yarin insallah keseyi gormeye gittcezBenimde 3.gün embriyosu ilk denemeniz mi transfer oldumu