- 6 Ekim 2020
- 476
- 434
- 18
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.481
Aynen oyle ya cok sinir oldum ve yaptirmasanda zaten biseyolmuyo mecbur tutuyolarResmen sömürüyorlar bizi ya
Transferden sonra da embriyo kalacak ya onun icin ucret istiyorladir bizden de yillik 1000lira istedilerEvet cnm transfer olucam embriyomla beraber 5tane
KesinlikleResmen sömürüyorlar bizi ya
İyi canım ıkı katı doktorunun dediği daha önemli tabiKizlar iki gun onceki sonucum 121 idi bugunku sonucum 237 cikmis. Ayni hastanede ve ayni saatte yaptirdim sizce iyi mi artis? Doktora da sordum
İkisimde de bi çizgi var canım çok silikte olsa ama catlatmanın etkisi olur mu onu bilmiyorum bende şuan aynı durumdayım benim Catlatmanın 13. Gün iki çizgi çıkıyor ama güvenemiyorum en iyisi kan testiEki Görüntüle 2707846 Eki Görüntüle 2707846 kızlar üstteki test bugün, alttaki dün. 9 gün önce yarim doz catlatma ignesi oldum ama ikinci test daha koyu geldi bana sizce ?
13. Gün ise etkisi kalmamıştır. Peki siz iğnenin tamamını mi vuruldunuz yarısını mi? Ben yarısını.İkisimde de bi çizgi var canım çok silikte olsa ama catlatmanın etkisi olur mu onu bilmiyorum bende şuan aynı durumdayım benim Catlatmanın 13. Gün iki çizgi çıkıyor ama güvenemiyorum en iyisi kan testi
Yuhh 1000tlye ne bakimiymis o arkadas ya boyuna para istiyolar yaTransferden sonra da embriyo kalacak ya onun icin ucret istiyorladir bizden de yillik 1000lira istediler
Tamamı ovitrelle vuruldum canım ama belli olmuyor bemce kişiden kişiye değişiyor kiminde 10 günde gecıyor kimşnde 15 gün13. Gün ise etkisi kalmamıştır. Peki siz iğnenin tamamını mi vuruldunuz yarısını mi? Ben yarısını.
Evet aynen öyle.Tamamı ovitrelle vuruldum canım ama belli olmuyor bemce kişiden kişiye değişiyor kiminde 10 günde gecıyor kimşnde 15 gün
Hergün tekrarla bakalım koyulaşacak miEvet aynen öyle.
Insallah canim
Ay canım ya herşeyin hayırlısı demek kolay tabi çok üzüldüm inşallah doğru zamanda tekrar baslarsın. Embriyolog hatası olabilir mi?çok nadir olan bir şey o da beni buldu üç embriyom da çözülünce canlılıklarını yitirdi iptal benim transferim tam girecekken operasyona embriyolog geldi hepsi gitti dedi.. yine kursağımda kaldı , martta da pandemiden iptal olmuştu sil baştan başlanacak her şey çok kötüyüm kızlar ...
Benide eklermisin 15 ekimTabiki hemen ekliyorum❤
Iyi bence Canm inşallah güzel güzel artarKizlar iki gun onceki sonucum 121 idi bugunku sonucum 237 cikmis. Ayni hastanede ve ayni saatte yaptirdim sizce iyi mi artis? Doktora da sordum
Gerçekten çok üzüldüm senin adına ama hayırlısı diye dua et hep hakkında hayırlısı olsun canım. Üzülme diyemiyorum kim olsa üzülür keske elden bişey gelse..çok nadir olan bir şey o da beni buldu üç embriyom da çözülünce canlılıklarını yitirdi iptal benim transferim tam girecekken operasyona embriyolog geldi hepsi gitti dedi.. yine kursağımda kaldı , martta da pandemiden iptal olmuştu sil baştan başlanacak her şey çok kötüyüm kızlar ...
Canım transfer sonrası kaçıncı gününKizlar iki gun onceki sonucum 121 idi bugunku sonucum 237 cikmis. Ayni hastanede ve ayni saatte yaptirdim sizce iyi mi artis? Doktora da sordum
Canim vardir bir hayır bunda da Rabbim en güzel zamanda nasip etsin insallah. Ayni merkeze mi gittin hep laboratuvar degistirmekte fayda var benceçok nadir olan bir şey o da beni buldu üç embriyom da çözülünce canlılıklarını yitirdi iptal benim transferim tam girecekken operasyona embriyolog geldi hepsi gitti dedi.. yine kursağımda kaldı , martta da pandemiden iptal olmuştu sil baştan başlanacak her şey çok kötüyüm kızlar ...
Yok canm tek embriyo. Hayirli haberler veririz inşallah Bi gidelim de:)Maşallah güzel çıkmış daim olsun ilerlesin sağsağlim inşallahHadi bakalım keseyide görün güzelce bilgilendir bizi de tek mi çift mi
Doktor henuz donmedi ama hemsire iyi dediİyi canım ıkı katı doktorunun dediği daha önemli tabi
Bugun 11. GunumCan
Canım transfer sonrası kaçıncı günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?