- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 39
- Konu Sahibi karamel Latte
- #4.361
Ağrım yoktu benim ben de lekelenme dışında hiçbir belirti yok halaİnsallah oyledir cok sagolun icimi ferahlattiniz.
Sen de agri da var miydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağrım yoktu benim ben de lekelenme dışında hiçbir belirti yok halaİnsallah oyledir cok sagolun icimi ferahlattiniz.
Sen de agri da var miydi
20. Günüydü canım kese görmeye gittiğim de inan benim de öyle bir farklılık yoktu bende şüpheye düşüyordum. 20. Gün kese 30.gün de kalp atışlarını duydukCanın sen kese görmeye nezmn gitiin ben bugün gidicem trasnferin 16. Günü bi belirtin varmıydı kese görmeye gitmeden önce ben hiçbişey hissetmiyprum en son geçen hafta çarşamba günü kan verdim 10. Gün yani korkuyorum benımleler mi diye![]()
İs yerindeyim canim 1’e dogru esim gelip hasteneye goturucek sonra ise geri getirecek.Teste ne zaman gitceksn canım
simdi hic bisey yok silince gelmedi bisey cok sukur kesildiAğrım yoktu benim ben de lekelenme dışında hiçbir belirti yok hala
Alltan mı baktılar canım kese için20. Günüydü canım kese görmeye gittiğim de inan benim de öyle bir farklılık yoktu bende şüpheye düşüyordum. 20. Gün kese 30.gün de kalp atışlarını duyduk![]()
Evet banada doktor sakir sakir kan kirmizi gelmiyosa korkmana gerek yok demistiEger sakir sakir degilse korkma leke olabilir dedi hemsire. Kan testini yaptirinca doktora gonderip durumu ona da soyleyecegim
Bende yaptım predictor ile foto cekince oldukça az ama gerçekte daha fazla göründü.ancak zayıf bi cizgi cikti.o yüzden korkuyorum once de bi kez kimyasal olmuştuTesekkur ederimtransferin 10. Gunu yaptim. Sonra kanda 63 cikti. Ama aslinda cizgi o kadar silik degil. Fotografta cok silik cikiyor.
Insallah canim ya insallah❤❤İnşallah Bu sefer Herşey güzel olur![]()
Altan bakiyolar suan cok kucuk oldugu icin gorunmuyo canimAlltan mı baktılar canım kese için
Çok şükürsimdi hic bisey yok silince gelmedi bisey cok sukur kesildiyalniz ben sunu farkettim yorulunca agri ve leke oluyor dinlenince geciyor
Ay çok heycanlıyım çok korkuyorum kese görüncek mi dolu mu diye akşam 5.30 gidicemAltan bakiyolar suan cok kucuk oldugu icin gorunmuyo canim
Ya evet kesinlikle bence buna dikkat etmeliyiz. Ben sabah is yerinde cok kosturdum. Sonradan cok pisman oldumÇok şükürBen de Birgün yürüyüş yaptım o gün geldi lekelenme sanırım benim de yorgunluktan oldu
Merhaba. Ben dün transfer oldum
Anne Adayı Transfer Tarihi Sonuç Suoz
4 ekim She-
3 ekim @Kocasininprensesi93 @Cupancake 6 ekim negatif Violett90
9 ekim @hiranur3419 13 ekim @BenCigdem 8 ekim Regen_
15 ekim @sunshine__ 7 ekim Ogretmennhanimm
17 ekim @Yasnaz 20 ekim @ElifffErdemm 21 ekim @Papatyam erva 30 ekim @rus ruleti 10 ekim @Misli_naa 10 ekim @Betbetul 28 eylül @merveustabasioglu 5 ekim @Zzzzzzzz29 8 ekim ozge2126
28 eylül @ilknurrrrrrd 28 eylül @siera61 12 ekim @bus9105 15 ekim @yeliz1981 8 ekim @ZgulkrcZ 9 ekim negatif @mila34 8 ekim B Birboncukannesi 3 ekim @hayat2828 30 ekim @7minika 14 ekim @yk10 16 ekim @Umutla beklemek belli degil @RujsuzRuhsuzum 17 ekim @Selinbe 15 ekim @Songulllll9292 15 ekim C crosword 12 ekim @surayya 12 ekim @Elisanurummm 30-31 ekim @izmir3590 13 ekim @MatMag 10 ekim @Mirayseval 12 ekim @kosucukaplumbaga 24 ekim @secretlife 20 ekim @Parika
Herkese merhabalar
Ekim ayı dondurulmuş embriyo transferi olacaklar haydi buraya
Bu topiği açmamın nedeni birbirimize fikir alışverişimizin olması o stresli 10 günü ve sonrasını beraber geçirelim bu topik bize uğur getirsin
Ben kendi hikayemi anlatmakla başlıyorum
23 yaşım yeni bitti 4 yıllık evliyim istanbul bahçeci umut tüp bebekte 2 yıldır tedavi görüyorum,eşim azosperm hastası sperm çıkışımız 0 ve tese ile alınan spermlerle embriyolar oluştu.
2 deneme yaptık ilk deneme negatifti ikinci icin başladık öncesinde histereskopi yapılıp rahime çizik atıldı tutunmasını sağlıyormuş.
Öylede olmuştu tutmuştu ama şans bu ya boş gebelik oldu ve kürtaj oldum üzerinden 5 ay geçti şu anda üçüncü dondurulmuş embriyo transferi için başladıktransfer hazırlığı için adet olmayı bekliyorum Bir gecikme olmazsa 15 gün sonra adet olacağım ve ilaca başlayacağız transfer ekime denk geliyor.
Hadi bakalım hep birlikte bu serüveni mutlu bir şekilde geçirelim ❣
Hadi guzel haberlerle gel canım bekliyoruzİs yerindeyim canim 1’e dogru esim gelip hasteneye goturucek sonra ise geri getirecek.
İnsallah cok sagolHadi guzel haberlerle gel canım bekliyoruz![]()
3. Gun emb hepsi tutundu cok sukur yaKızlaaar sabah test yaptım sanki silik çıkmış sankii 3.gün embriyosu 10.gün bugün
Ayy bende okudukça mutlu oluyorum .İnşallah bizimkilerde tutunur3. Gun emb hepsi tutundu cok sukur ya![]()