- 12 Mart 2019
- 14.832
- 34.231
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #4.241
Bebişlerini al da gelNeler yapiyosunuz kizlar
Benim yarin transferm var 3 bucukta merkezde olucam
Kendime kemik haslama yaptim komposto yaptim kuruyemislerimi filan hazirladim bidaha ugrasmiyim kolaylk olsun diye
Insallah canimBebişlerini al da gel
Yarın randevum akşaüstü 5.30 daSuoz kontrolun kaçta yarın bize de haber ver gelince
Hepimizin ayrı bir bekleyişi var sen yarın transferi bekliyorsun inşallah hayırlı olur bebişlerini alır gelirsin. Ben de çarşamba inşallah keseyi görüp gelirim böyle böyle 9 ayı burda hepberaber tamamlarızNeler yapiyosunuz kizlar
Kendime kemik haslama yaptim komposto yaptim kuruyemislerimi filan hazirladim bidaha ugrasmiyim kolaylk olsun diye
Sağlikla al gel yavrularıni kuzumNeler yapiyosunuz kizlar
10 gunde etkisi geciyor diyebiliyorum canimKızlar yarim doz catlatma ignesinin etkisi 8
Gun devam eder mi?
Ohh cok iyi yapmissin ben de onceden hazirliklarimi yapmistimmNeler yapiyosunuz kizlar
Test gunu ne zaman demislerdi sana benim 27 sinde15 ekimde 7. Gün blast transferi olmuştum ya ben :) en erken ne zaman test yapabilirim yaa
7.gun blast mi? İlk defa duyuyorum canim. Ben 5.gun blast icin 9.gun kan verdim15 ekimde 7. Gün blast transferi olmuştum ya ben :) en erken ne zaman test yapabilirim yaa
Umud etmek bile cok güzel...Bekleyecegim mecburSonradanda tutunan var 15 16. Gunde tutunanı bıle okumuştum
Bende 4. Gün önce transfer oldum inan ister istemez ters hareketler ani kalkışlar oluyor 14 yaşındada bir oğlum var oda ilgi alaka istiyor birde ergen halleri benimde iniş çıkışlarım çok oluyor ama Allaha emanet inşallah yüzümüz gülerArkadaşlar, geçen perşembe transfer oldum. Bugün 4. Günüm, evde uzandığım sırada bir arkadaşım aradı bende ters bir hareket yapıp biraz ani şekilde kalktım. Şimdi de acaip şekilde kafama taktım bu durumu bu tarz hareketler zararlı mı sizce
Evet benimkiler tembel teyzesi gelişimi geriden geldi ve 7. Günde ancak blast oldular7.gun blast mi? İlk defa duyuyorum canim. Ben 5.gun blast icin 9.gun kan verdim
26 ekim dediTest gunu ne zaman demislerdi sana benim 27 sinde
Oy minnoslar saglikla gelsinler deEvet benimkiler tembel teyzesi gelişimi geriden geldi ve 7. Günde ancak blast oldular
@Yasnaz büyük gün geldi demekki , hayırlısı olsun şimdiden topiği merakta bırakma.. dualarımız seninleNeler yapiyosunuz kizlar
Amin inşallah hepimiz gönlümüzün muradına erelim inşallahOy minnoslar saglikla gelsinler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?