- 10 Ekim 2020
- 79
- 133
- 23
- 32
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #3.981
Oyle mi oluyor? Kanama 7. Gunde kahverengi gerdi cok hafif basaka da gelmedi. Kasigima arada agri giriyor. Goguslerim hala cok hassas. Insallah ya tutundu bebegim allahin izniyleKanaman yoksa sorun yok kuzum
Catlamanin etkisi gecmistir diye dusunuyorum...Kuzular dayanamadım test yaptım ben ilk tek çizgi görünce içeri gittim ağladım Çok somra çöpe atayım dedim bi baktım ikinci çizgi hayal meyal belirmiş. Bi sevindim bide acaba çatlatmanın etkisi olabilir mi dedim bugün çatlatmanın 12. Günü transferinde 5. Günü ne diyorsunuz çatlatmanın etkisi olabilir mi
Edeceğim canım hepimiz birbirimize dua edelim yabancının duası kabul olur derdi annem hep Allahım dualarımızı kabul etsin sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimizeKizlar ben cok stresliyim resmen yerimde duramiyorum kac cikacak yarin diye. Yarin ki sonuca gore devam ya da tamam diyecegiz. Nolur bu aksam benim icin dua edin. 50 gorunce cok sevindik hevesimiz devam etsin insallah❤
8ci gun gelmisti benimde kahverengi lekem . Doktor yerlesme kanamasi demistiOyle mi oluyor? Kanama 7. Gunde kahverengi gerdi cok hafif basaka da gelmedi. Kasigima arada agri giriyor. Goguslerim hala cok hassas. Insallah ya tutundu bebegim allahin izniyle
Ayy bilemedim kuzumm bence gecmistir etkisi ama sen hergun yap kuzumKuzular dayanamadım test yaptım ben ilk tek çizgi görünce içeri gittim ağladım Çok somra çöpe atayım dedim bi baktım ikinci çizgi hayal meyal belirmiş. Bi sevindim bide acaba çatlatmanın etkisi olabilir mi dedim bugün çatlatmanın 12. Günü transferinde 5. Günü ne diyorsunuz çatlatmanın etkisi olabilir mi
Harikaaa bugun ne bereketliHerkese iyi dilekleri icin tesekkur ederim. Insallah hepimiz saglikla kucagimiza alırız yavrularımızı.❤
İnşallah canım benim dua edin bana daAyy bilemedim kuzumm bence gecmistir etkisi ama sen hergun yap kuzumHadi insaAllah olumludur.
Canim cok saol herkesin bebisleri tutsun kimsenin bu kadar emegi bosa cikmasinEdeceğim canım hepimiz birbirimize dua edelim yabancının duası kabul olur derdi annem hep Allahım dualarımızı kabul etsin sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize
Kizzzz sen misafir agirlamiyormuydunNe ara test yaptin kan verdinde pozitif sonuc aldinnn . Ayy inanamiyorum ya Hadi gozun aydinn cok cok sevindimmmm
Merhaba ben 2.gün kontrolden sonra 10.günde çağırıldım sonra ne zaman çağırırCanim ben adetin 3.gunu gittim kontrole. Doktor hersey guzel gorunuyor 2 ekimde tekrar kontrole gel, bir sey olmazsa 9 ekim gibi de transferi yapariz dedi. Ben estrofem kullaniyorum sanirim dogal siklus olmuyor
Rabbim gonlune gore hayirlsini versinnn. Yaaa hadi guzel haberlerini bekliyoruzİnşallah canım benim dua edin bana da
Perşembe kan testi vercemRabbim gonlune gore hayirlsini versinnn. Yaaa hadi guzel haberlerini bekliyoruz
InsaAllah kuzummmisafir gidince dayanamadim daha cok cok tesekkur ederim canim, insallah saglikla kucagimiza alırız hepimiz
Benimde persembe transfer gunum daha test gunume cok varPerşembe kan testi vercem
Ben de ben de varim 17 ekim
Ben bu testleri çok yaptım canım emin ol olmasa 1 saat sonra da çıkmıyor günlerce saklayıp bir umut baktığım zamanları unutmadım özellikle normal testte hayırlı olsunKuzular dayanamadım test yaptım ben ilk tek çizgi görünce içeri gittim ağladım Çok somra çöpe atayım dedim bi baktım ikinci çizgi hayal meyal belirmiş. Bi sevindim bide acaba çatlatmanın etkisi olabilir mi dedim bugün çatlatmanın 12. Günü transferinde 5. Günü ne diyorsunuz çatlatmanın etkisi olabilir mi
Yaa topik cok ugurlu geldi Allahm darisi basimaaKizlar benim sonucum 63 cikti. Sukurler olsuninsallah saglikla artar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?