- Konu Sahibi karamel Latte
- #4.021
Kuzum atmıştım aslında ama dur yine atayım toplu bir şekildeBi testlerini at bakalimm bizde.gorelimmmHadi insaAllah guzel haberler alirsin kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum atmıştım aslında ama dur yine atayım toplu bir şekildeBi testlerini at bakalimm bizde.gorelimmmHadi insaAllah guzel haberler alirsin kuzum
İnşallah sizde görürsünüzAy çok sevindim darısı basımıza
Insallahh en kisa surede sizden de guzel haberler alalimMaşallah, Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin Bu belirtiler bizde de başlar yakında umarım heyecanla bekliyorum
Beni bir hafta sonra transfer icin cagirmisti. Yani adetin 19.gunu transfer oldum. Oncesinde sanirim iki kez gitmistim kontroleMerhaba ben 2.gün kontrolden sonra 10.günde çağırıldım sonra ne zaman çağırır sadece climara bant kullanıyorum
Canim ben 5.gune kadar pek bisey hissetmemistim. Sadece progestan ampulden dolayi bacak agrim vardi. 5.gun itibariyla kasik ve gogus agrisi basladiViolett90 kuzum brnim transferin 3.günu bugun hic bisi hissetmiyorum senindd oyle miydi
MasaAllah cok cok guzelKuzum atmıştım aslında ama dur yine atayım toplu bir şekilde
Canim ignelere ne kadar.para veriyosun.Canim ben 5.gune kadar pek bisey hissetmemistim. Sadece progestan ampulden dolayi bacak agrim vardi. 5.gun itibariyla kasik ve gogus agrisi basladi
Sagolasın canım insallah benimde öyle olurCanim ben 5.gune kadar pek bisey hissetmemistim. Sadece progestan ampulden dolayi bacak agrim vardi. 5.gun itibariyla kasik ve gogus agrisi basladi
Ben sadece prolutex igne kullaniyorum gunde 2 kez. 1 kutu 3 gunde bitiyor ve bir kutusu 177 TL canimCanim ignelere ne kadar.para veriyosun.
Baya belirgin kuzum ya kesin var yani inşallah değerlerin güzel çıkar katlanarak giderKuzum atmıştım aslında ama dur yine atayım toplu bir şekilde
Bence belirtilere cok bakma bunyeden bunyeye degisebilir. Bir de aldigimiz ilaclar da etki yapiyor tabiSagolasın canım insallah benimde öyle olur
Eşime erkem gebelik testi al demiştim ama kalmamış miratech almış bende bilmiyorum nasıl olduğunu ilk kez bu denk geldi bunda da iki çizgi çıktı uğurlu geldiKizlar hangi gebelik testini oneriyorsunuz .
MasallaahhKuzum atmıştım aslında ama dur yine atayım toplu bir şekilde
Tamam canim bu markayida bi arastirayim. Gerci ben oglumda 5 tl lik testten yapmistim ama bunda riske atmaj istemiyorumEşime erkem gebelik testi al demiştim ama kalmamış miratech almış bende bilmiyorum nasıl olduğunu ilk kez bu denk geldi bunda da iki çizgi çıktı uğurlu geldi
Ay evet ya insallah topik sahibi olarak bende pozitifi alirim❤@Yasnaz Topigin cok ugurlu geldi bizlerede gelsin insallah sayfayı komple bu emojiyle dolar insallah
Zatrn progestandan goguslerim transfer oncesi agrimaya baslamisti ilaclar kafa karstrabiliyor haklisinBence belirtilere cok bakma bunyeden bunyeye degisebilir. Bir de aldigimiz ilaclar da etki yapiyor tabi
Etkisi ne zaman geçiyor csylatmaninKız ben de taze transfer oldum çatlatma bende vuruldum 6.gün verdim
Devlet karsilamiyor mu kuzum. Ben hic boyle igneler kullanmadim progestan ignesi kullandim p.deport haftada 1 birde karindan clexandir ignesi. Adlarini belki yanlis yazmis olabilirimBen sadece prolutex igne kullaniyorum gunde 2 kez. 1 kutu 3 gunde bitiyor ve bir kutusu 177 TL canim