- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.841
Muhtemelen ondan olabilir. Oldukça da pahalı benim merkezimde şişesini 500 tlden takacaklarAa benimde 2. Denemem bos oldu ondanmi acaba serum verdi banada.
Oyle soylediler zaten vucut embriyoyu bakteri olarak görebiliyomus
Bende de belirtiler 1 haftadır var ama halen bisey yokBenim adet belirtilerimbaşladı gibi yarin birgün olurum galiba. Beklemekteyim ne zaman isterse o zaman gelsin bakalim
Gelecem gelecem diyoBende de belirtiler 1 haftadır var ama halen bisey yok
Elbet gelecekBende de belirtiler 1 haftadır var ama halen bisey yok
Lucrin depot 3,75 bende regl 2 günü vuruldum Eylül 7 de vuruldum ekim 14 bugun halen bisey yok bugun doktora sordum kişiden kişiye değişiyormuş ama olmaman normal çünkü geçici menepoza soktuk seni dedi menopoz ignesi sonuçta dediBana lucrin depot 3.75 verdiler transfer aşamasındayım adetın 21. Gunu vurulmamı soylediler yarın vurulcam 1 hafta sonra adet olcaktım olamıcam mı yani 1 2 ay adet olmuyosun yazmışsın canımbana adet olcaksın tarıhınde dediler. Acaba siz adetlıyken vuruldugunuz için mi ya da dozu 3.75 mi daha fazla mı vuruldun?
Kesinlikle gelecek gelecekte ama nezmnGelecem gelecem diyo
Elbet gelecek
Bana 470 dediler ama ilaci alip baska hastanede takabiliyolarmis ben oyle yapicam 190 a geliyoMuhtemelen ondan olabilir. Oldukça da pahalı benim merkezimde şişesini 500 tlden takacaklar
Ben de aynı şekildeyim, ama hamileler zaten risk grubunda oluyor. Benim derslerim hep uzaktan evde oluyor şimdilik ama okul olsaydı muhtemelen 1-2 hafta rapor alabilirdim. Gerçi artık doktorlar vermiyor rapor. Ama en azından ilk 5 gün istiraat edin.Gebe kalırsam belki bende kullanırım ama şu süreçte rapor almak da zor , kimse vermek istemiyor
Yok orda icmeye baslarsn 2 bardak sonra bekle bende oyleyimİnşallah şıkışık gel demez bana çünkü stresliysen iyice kötü oluyorum tutamam yani su içmeyeceğim bekleme süresinde gelir
Selamlar ben de adetin 21. Günü lucrin 3.75 vuruldum adetim 1 hfta gecikti sadeceBana lucrin depot 3.75 verdiler transfer aşamasındayım adetın 21. Gunu vurulmamı soylediler yarın vurulcam 1 hafta sonra adet olcaktım olamıcam mı yani 1 2 ay adet olmuyosun yazmışsın canımbana adet olcaksın tarıhınde dediler. Acaba siz adetlıyken vuruldugunuz için mi ya da dozu 3.75 mi daha fazla mı vuruldun?
Malesef okula gitmek zorundayım yaBen de aynı şekildeyim, ama hamileler zaten risk grubunda oluyor. Benim derslerim hep uzaktan evde oluyor şimdilik ama okul olsaydı muhtemelen 1-2 hafta rapor alabilirdim. Gerçi artık doktorlar vermiyor rapor. Ama en azından ilk 5 gün istiraat edin.
Bence bir hafta rapor alsanız iyi olurMalesef okula gitmek zorundayım yaPazartesi - salı gününe de rapor mu alsam acaba bilemedim şimdi
Bana fazla geliyor Ya bir hafta .Bir kaç gün sonra günlük işlerinize dönebilirsiniz diyorlar .İlk transferimde hep evdeydim , yine tutmadıBence bir hafta rapor alsanız iyi olur
Valla siz de haklısınızBana fazla geliyor Ya bir hafta .Bir kaç gün sonra günlük işlerinize dönebilirsiniz diyorlar .İlk transferimde hep evdeydim , yine tutmadı
Şöyle düşünüyorum bebeğim doğacağı zamanı kendi belirliyorKesinlikle gelecek gelecekte ama nezmn
kuzum verdıgun saatte onemlı bence aynı saatleedemı verdınKIzlar sonucum çıkmış 10. Gün 413 8. Gün 241 di sizce nasıl tam iki katı olmamış ama doktorum çok iyi dedi sıkıntı yok dedi sizde yorumlarsanız sevinirim
Yuzde 60 ın üzerindeki artıs normal canım ki seninki yuzde 75 artmis gayet iyi sonucun sağlıkla ilerlesin hamileliginKIzlar sonucum çıkmış 10. Gün 413 8. Gün 241 di sizce nasıl tam iki katı olmamış ama doktorum çok iyi dedi sıkıntı yok dedi sizde yorumlarsanız sevinirim
Gayet güzel artmış hayırlı olsunKIzlar sonucum çıkmış 10. Gün 413 8. Gün 241 di sizce nasıl tam iki katı olmamış ama doktorum çok iyi dedi sıkıntı yok dedi sizde yorumlarsanız sevinirim
Cok iyi canim gozun aydin doktorun ne diyosa odur sen bisey dusunme yukselmis daha ne istiyosunKIzlar sonucum çıkmış 10. Gün 413 8. Gün 241 di sizce nasıl tam iki katı olmamış ama doktorum çok iyi dedi sıkıntı yok dedi sizde yorumlarsanız sevinirim
Bugünküni daha erken verdim pazartesi ye görekuzum verdıgun saatte onemlı bence aynı saatleedemı verdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?