- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.681
Ooo 6 gündür mü:) kız ben ertesi gün yaptim. Yap tabikibuarada kızlar banyo işini naptınız??of ben banyo yapmadım transferden belliallahtan evde yalnızım da..oyle sıcakta degıl yapsammı bugun transferın 6.gunu cts olmustu
Doktor ne zaman yapabilirsin dedi bununla ilgili bisi soyledimi...buarada kızlar banyo işini naptınız??of ben banyo yapmadım transferden belliallahtan evde yalnızım da..oyle sıcakta degıl yapsammı bugun transferın 6.gunu cts olmustu
Ilik suyla mi yaptın peki..Ooo 6 gündür mü:) kız ben ertesi gün yaptim. Yap tabiki
hıc sormadım kı..transfere gırmeden once hemsıre bısurı sey sıraladı ona gore ertesı gun hersey normale dönebilir perde takmayın agır iş yapmayın dedıDoktor ne zaman yapabilirsin dedi bununla ilgili bisi soyledimi...
Cok sıcak su olmadan banyo yapılması gerekiyor sanirim ama kacinci gun yapilmali bilmiyorum
Hayırlı olsun canım darısı bizlere olsun inşallah sende kucağına alırsın10.gün 335 12.gün 933 dileyen herkes emek veren herkes harika sonuçlar alsın inşallah dua edeceğimİnşallah Bizimde sağlıkla ilerler bu arada hiç belirtim yoktu endişelenmiştim belirti aramayın
Ben zaten normalde de soğuğa yakın ılık diyebilriz o şekilde duş alirim. Kaynar su ile yapamam. Zaten de genel olarak da kaynar su ile yapilmasa dahi iyi. Ilık suyun vucudu daha çok rahatlattiği kesinIlik suyla mi yaptın peki..
Ben cok kaynarda yikanmayi seviyorum o da zararliymis diye duydum
Aahahha transferden sonra soyleseler ya o heyecandan bende bisi soramamhıc sormadım kı..transfere gırmeden once hemsıre bısurı sey sıraladı ona gore ertesı gun hersey normale dönebilir perde takmayın agır iş yapmayın dedıben yemek yapabılırmıyım dıye sormustum o da yap tabı dedi..banyo aklıma gelmedı o an
Bende öyle yapayımBen zaten normalde de soğuğa yakın ılık diyebilriz o şekilde duş alirim. Kaynar su ile yapamam. Zaten de genel olarak da kaynar su ile yapilmasa dahi iyi. Ilık suyun vucudu daha çok rahatlattiği kesin
ya ben yemek yapmazsam eşim de yapamaz becerıksız..dışardan söylerız demıstı o da saglıksız olur dıye ıstemıyordum da oldugumuz şehırde de kimse yokAahahha transferden sonra soyleseler ya o heyecandan bende bisi soramamaklına yemek gelmis demek ki
Evet disardanda yemek olmaz dikkat etmek lazm esine tarif etsen yine yapamaz mi gerci benm esiminde eli hic yatkin degilya ben yemek yapmazsam eşim de yapamaz becerıksız..dışardan söylerız demıstı o da saglıksız olur dıye ıstemıyordum da oldugumuz şehırde de kimse yokyemek önemlı bızım ıcın
Sıhhatler olsun şimdidenben banyo yapmaya gıdıyorum ozaman hadi görüşürüz
Benim de bugün 2.günüm. Ama hertürlü yatıyorum hiç o konuda dikkat etmedim. Genel olarak yürüyorum da oturuyorum da. Ful yatma modunda değilimMerhabalar benim de transferimin 2. Günü
Acaba transferden sonra yatarken sağa sola döndünüz mü yoksa hep sırt üstü mü yattınız?
Bana doktorum 2gün banyo yapma dedi. Zaten 2gün istirahet et sonra normal hayatına dön dedi. Evet sıcak su zararlı. Ilık suyla yap sen yine de.Ilik suyla mi yaptın peki..
Ben cok kaynarda yikanmayi seviyorum o da zararliymis diye duydum
Aynen ılık suyla yaparım dikkat edicem bunaBana doktorum 2gün banyo yapma dedi. Zaten 2gün istirahet et sonra normal hayatına dön dedi. Evet sıcak su zararlı. Ilık suyla yap sen yine de.
ben de bu kadar dikkat etmeyeceğim artık Boşuna yordum kendimi demekBenim de bugün 2.günüm. Ama hertürlü yatıyorum hiç o konuda dikkat etmedim. Genel olarak yürüyorum da oturuyorum da. Ful yatma modunda değilim
İnşallah hepimiz olumlu sonuç alırızben de bu kadar dikkat etmeyeceğim artık Boşuna yordum kendimi demek
Kaçıncı gün kaç embriyoydu transferiniz ?
Benim 5. Gün çift embriyo
İlkiyle kıyaslamayacağım diye söz vermiştim kendime ama elde değil
Çok erken tabi ama yine de insan arıyor bişeyler
İnşallah olumlu sonucunuzu okuruz
Takip ediyor olacağım
Ben hep sag sol yattim hic duz yatamadim...bugun transferin 5.gunuMerhabalar benim de transferimin 2. Günü
Acaba transferden sonra yatarken sağa sola döndünüz mü yoksa hep sırt üstü mü yattınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?