- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.501
Cok şükür bi sıkıntı çıkmamışDüşükten sonra embriyoya yapılan test de temiz çıktı. Eşim ve benim genetik testlerimizde sıkıntısız çıktı çok şükür. Bu yüzden pgt yöntemi ile incelenmiş tüp bebek sürecine başladık
Yaa aynı süreçlerden geçiyoruz o zamanCok şükür bi sıkıntı çıkmamışbenimki de pgt yöntemi ile oldu insallah cok sayida sağlıklı embriyolarin gelir
Akıntı olmadı canım kasık ağrım oldu bel ağrısı ateş basması oldukızlar ya ozellıkle gebe kalanlar belırtınız oldu mu?bende akıntı yok 3.gunum bugunolması gerekmezmı ??sizin belırtıler nelerdi
Olabilir sabahlar olur insallhAllallah sabah çıkar ozmn
Ahhhhh bal damlıyor ağzından insallahGeç olsunda sonuç poztif olsun canım
Ayy senden mesaj gelince sonucun cıkti sandımheyecan yaptımAhhhhh bal damlıyor ağzından insallah
Bide mide yanmam ekşimem vardıkızlar ya ozellıkle gebe kalanlar belırtınız oldu mu?bende akıntı yok 3.gunum bugunolması gerekmezmı ??sizin belırtıler nelerdi
Ben de henüz hiçbir belirti yok . Çok az koku hassasiyeti dışında hiçbir şey yokkızlar ya ozellıkle gebe kalanlar belırtınız oldu mu?bende akıntı yok 3.gunum bugunolması gerekmezmı ??sizin belırtıler nelerdi
Yaaaa yok yaaaa telefona yapıştım resmen inşallah güzel.haberle uyanmış olurum sabahAyy senden mesaj gelince sonucun cıkti sandımheyecan yaptım
Insallah canim.sabirsizlikla bekliyoruzYaaaa yok yaaaa telefona yapıştım resmen inşallah güzel.haberle uyanmış olurum sabah
Yaaaa yok yaaaa telefona yapıştım resmen inşallah güzel.haberle uyanmış olurum sabah
Insallah insallahYaaaa yok yaaaa telefona yapıştım resmen inşallah güzel.haberle uyanmış olurum sabah
bendeeeeeeee:)Insallah canim.sabirsizlikla bekliyoruz
Ay insallahhhhInsallah insallah
Hadi hayırlısı olsun inşallahBenimde yarin sabah kontrolum var
Belli olucak tranfer tarihim cok heycanliyim
Benimde yarin sabah kontrolum var
Belli olucak tranfer tarihim cok heycanliyim
Benim 5.gune 2 embriyom gelebildi canim genetiğe gitti ikisi de ve 1 tanesi sağlıklı geldi onu da aldim cok şükürYaa aynı süreçlerden geçiyoruz o zaman☺ Sizin kaç embriyonuz vardı ve kaçı sağlıklı geldi? Ben artık transfer sürecindeyim çok şükür 3 embriyom sağlıklı geldi
InsallahhYaaaa yok yaaaa telefona yapıştım resmen inşallah güzel.haberle uyanmış olurum sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?