Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vay arkadaş hey maaşallah ellerine kollarına sağlık resmen usta işi egunal üstad.
ooooo üstad demek valla utandım şu an
yok be canım daha yolun başındayım hesabı...
çok teşekkür ediyorum
evet su böreği ve ev baklavası yapan ve o baklavayı hatasız kesen kadına üstad derim ben. biz yengemle baklava yaptığımızda o şekilde kesebilmek için saatlerce kağıda çizer prova yapardık da yine böyle düzgün kesemezdik. maaşallah kırk bir kere eline sağlık
egunalcım ellerıne sağlık, hersey harika gorunuyor.
gecen gun bende yapmıstım cokertme kebabı ve baklava, acaba bunları cekıp yarısmaya mı gırsem dedıydım.. :)
hersey çok güzel, su böreğini deneyeceğim bugun veya yarın resımlı anlatım iyi gelio bana :)
bıde oruclu oruclu insanın gözü dönüyor herseyı yemek ıstıyor :)
e ben artık habire bakrım bu resimlere..... iştahım kabarsın die.....
güldenim canım menim sen neler yapmışsın böyle baktıkça bakasım geliyo ağzım sulanıyo ramazanda yapılırmı bu tızııııııım
hepsi mikemmel ötesi olmuş yemekler sunumlar hele baklava ve börekler bittim ben hepsine marifetli arkadaşım menim
salata sunumuna ayrıca bayıldım marulların içinde ve yufka kaselerindeki ezmen hangi birini saysam bilemedim maşallah kırkbirkere maşallah arkadaşıma
kızkardeşimle beraber baktık resimlerine oda bayıldı ne marifetli bi arkadaşın varmış abla diyo ellerine sağlık diyip selam söyledi sana
şimdiden söylemekte hiç bir sakınca görmüyorum benim oyum sana tızıııııııııııım :13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
Aleykümselam canım sende selam söyle kardeşine ailecek beğenmeniz beni mutlu etti...
Nasıl teşekkür edeceğimi şaşırdım ne güzel yorumlar yapmışsın öyle...
Sen beğendiysen tamamdır havaya girebilirim artık
bu sofrayı beğenmeyecek insan olabilirmi sence ben hiç sanmıyorum
havaya girebilirsin şekerim sen bunu hakediyosun çünkü
acıktımmı ne
ellerine emeğine sağlık herşey harika olmuş ve çok emek verilmiş
eeeee bana yemek düşer :125::125::125:
canımsın sen
valla çok mutlu ettin beni
bak sen habire minnak asi prensesede baktır şimdiden öğrensin ağaç yaşken eğilir ne de olsa