Öğretmenlik okurken İK'ya merak salmıştım okurken de bir kaç firmada çalıştım ama mezun olduktan sonra karar vermem gerekiyordu ve 6 senedir devlette öğretmenlik mesleğime devam ediyorum çok da memnunum:)
muhasebe vergi uygulamaları bitirdim özel hastanede çalıştım 3 yıl kadar 2 yıl kadar da özel kalem olarak çalışıyorum.... nerden nereye ... diyorum bazen o kadar gelir tablosunu vs boşuna mı çözdükyaş 26 yanlış seçim mi diyorum...
Hala evlenemedim 2 yil 6 aydir ayni optikçe satis elemaniyim evlenecegim adam yalanci cikti yas oldu 26 kaldim evde :)) ve duygusal olarakta yalnizim bu optikciden emekli olurum heralde :) meslegi ölmüş gida teknikeri
Ben de gıda mühendisiyim ama kendi işimi yapmıyorum network işindeyim çok da memnunum. Öyle bildiğimiz işlerden değil çünkü kimseyi üye yapmak için peşlerinden koşmuyorum gönderdiğim linke tıklıyor insanlar hiç tanımadığım kişiler uzmanlarca bilgilendiriliyorlar ve giriyorlar. Sadece link paylaşarak yada online eğitimlere katılarak para kazanabiliyosunuz yada isteyen ürünleri %30 iskontolu satıp kar yapabiliyor. İncelemek isteyen arkadaş olursa buyrun http://alturl.com/zntwx
(açılan radyoyu sol üstten kapatabilirsiniz, üçüncü aşamadan sonra değerlendirme sonucunuz yazan sayfanın sonundaki bilgi odasına girişe tıklayınız)
Ben de restoratörüm ve aşığım mesleğime derler ya gerçekten öyle...
Bu mesleği okudum ve bu meslekte çalışıyorum.
Bi daha gelsem yine bu mesleği seçerim.
sosyoloji mezunuyum belediyede işçiyim hatta alanımda iş bulamadığım için yapmadığım iş kalmadı..belediyeler dahil okadar çok kurumda sosyolog çalıştırılıyorki aslında ama kpss ile atanarak yada çok kalın torpille( bende matematik olmadığı için kpss yetersiz (
Dış ticaret okudum ama kariyerime satış/pazarlama müşteri ilişkileri ile başladım... Şimdide çok alakasız bir şekilde Yurt Müdürlüğü yapıyorum :) tabiki bölümümde uzmanlaşmak isterdim ama kısmet olmadı