• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğitim farkı sorun olur mu

Sizin gibi insanlar aramızda dolaşıyor diye de biraz huzursuzum. Bakmayın ablacım kimsenin kocasına ayıptır.
Sizin gibileri ciddiye almadıkça daha çok azıyorsunuz terbiyesizlik yapmayın !. Kimsenin kocasına baktığım yok sizin gibiler kıskanç karakterli ve sizin gözünüz kalır benim değil.Herkesi kendiniz gibi sanmayın .
Ayrıca vasfınız nedir merak ettim siz ve kocanız atomu mu parçalıyorsunuz ?Ne bu insanları aşağılama çabası milletin eğitim seviyesinin derdi size mi kaldı Kerkenes pardon Kalas hanım ?

Değil işte. İnsanların kriterleri vardır. Kimi için bu kriter çok paradır, kimi için zekadır, kimi için eğitimdir ya da dış görünüştür vs. Liste uzar gider.

Ben çok zengin olsa da bir esnafla olmazdım mesela. Esnaf zihniyetinden hoşlanmıyorum. Ya da polis/asker tercih etmezdim. Üniversite altı eğitim düzeyi zinhar haram 😂 Sapyoseksüel olduğumu düşünüyorum. Eğitim ve kültür olsun, para, yaş, boy, tip hiç biri önemli değil. Tek etkilendiğim şey zeka ve karşımdaki insanın kendine kattıkları. Boş beleş üniversite mezunu da işimi görmez. Eşimden önce hayatıma giren erkekler de, eşim de bu kriterleri karşılayabildikleri için girdiler hayatıma. Gazetenin spor sayfasından okumaya başlıyor diye soğuyup ayrıldığım adam var 😂
Yook demek burada ayrılıyoruz 😄 tip benim için önemli. Desen ki kocanda tip var mı😄 var çok var hem de🤣 benim için zeka da önemli. Salak,alık tiplerden hoşlanmıyorum. Akıllı olacak. Desen ki kocanda var mı😄 var çok var. Belki de o yüzden rahatım. Yani eğitimi çok yüksek olsa tip olmasa bakmazdım ben. Huyumu biliyorum. Liseden beri böyleyim:) Yarışma programlarındaki adamların saçına, dişine kadar yorum yapan biriyim😄

Sizin gibileri ciddiye almadıkça daha çok azıyorsunuz. Kimsenin kocasına baktığım yok sizin gibiler kıskanç karakterli ve sizin gözünüz kalır benim değil.Herkesi kendiniz gibi sanmayın .
Ayrıca vasfınız nedir merak ettim siz ve kocanız atomu mu parçalıyorsunuz ?Ne bu insanları aşağılama çabası milletin eğitim seviyesinin derdi size mi kaldı Kerkenes pardon Kalas hanım ?
Öncelikle zaten şikayet ettim ban alacaksınız. Sizden başka milletin kocasına bakma lafı eden yok, kendiniz üstünden çıkarım yaptığınız için herkesi ayni sanıyorsunuz. Yani ben kariyerimi alakalı konularda çok yazdım eğitim sorularında diger üyeler çokça okumuştur, şimdi durup da lise mezunu koca öven birisine ispat için yazıp prim vermeyeceğim. İnsanları aşağılama çabası değil, hickimse bir yorum yapmadan gelip de aman kocanı övme kaparlar gibi bir yorum yazarak siz konuyu başlattınız. Şu an sadece bu 1 2 sayfada yorum yapanların eğitim seviyesine ve begenecekleri profile bile bakarak diyorum ki kimse kimsenin lise mezunu esnaf kocasını kıskanmaz. Daha iyisini bulamayanların tesellisi bu. Allah mutluluk versin o ayrı ama kendine kendi seviyesinde birini bulamayanlarin tesellisi gibi görünüyor disardan. Bunun normali kendi seviyene göre birini bulmaktır çünkü.

Yavv bırakın kocaları. Bir örnek verdik nereden nereye geldi konu😄 herkes kendi sevdiğini alsın amaan off ya.. Kırbaçlı görücüsü olan konu sahibi nişan yapmaya gitti. Buralar kimin umrunda😄

Öncelikle zaten şikayet ettim ban alacaksınız. Sizden başka milletin kocasına bakma lafı eden yok, kendiniz üstünden çıkarım yaptığınız için herkesi ayni sanıyorsunuz. Yani ben kariyerimi alakalı konularda çok yazdım eğitim sorularında diger üyeler çokça okumuştur, şimdi durup da lise mezunu koca öven birisine ispat için yazıp prim vermeyeceğim. İnsanları aşağılama çabası değil, hickimse bir yorum yapmadan gelip de aman kocanı övme kaparlar gibi bir yorum yazarak siz konuyu başlattınız. Şu an sadece bu sayfada yorum yapanların eğitim seviyesine ve begenecekleri profile bile bakarak diyorum ki kimse kimsenin lise mezunu esnaf kocasını kıskanmaz. Daha iyisini bulamayanların tesellisi bu. Allah mutluluk versin o ayrı ama kendine kendi seviyesinde birini bulamayanlarin tesellisi gibi görünüyor disardan. Bunun normali kendi seviyene göre birini bulmaktır çünkü.
Bende sizi şikayet ettim eğer hakkaniyetli bir yönetim varsa siz de ban alacaksınız.Kıskançlık sizde var gözünüzde gaaayet kalır illa kocasında kalmasına gerek yok kadının mutluluğunu kıskanır sizin gibi tipler.
Sürekli iğneleyici , yapıcı olmayan , aynada dönüp kendine bakmadan milleti eleştiren tiplersiniz bana boş safsata ile gelmeyin.Zaten demek istediğim adamın karakteriydi , kadını mutlu etmesi gönlünü hoş tutması.
Ortada adamın fotoğrafı bile yok adamın neyinde gözünüz kalacak ya ? Eğitim seviyeniz yerlerde olmasa demek istediğimi anlardınız ama ne yazıkki o zeka sizde yokmuş.Aynen görmediğim birisinde gözüm kaldı herkesi kendim gibi sanıyormmm.Benim gibi birisinin sizinle konuşmaya girmesi bile size çok fazla.Kalibremde değilsiniz o yüzden bu mesaj dışında yazdıklarınıza cevap vermeyeceğim.Çok bile ağzınızı açtınız siz daha fazla malzeme yokk.

Yook demek burada ayrılıyoruz 😄 tip benim için önemli. Desen ki kocanda tip var mı😄 var çok var hem de🤣 benim için zeka da önemli. Salak,alık tiplerden hoşlanmıyorum. Akıllı olacak. Desen ki kocanda var mı😄 var çok var. Belki de o yüzden rahatım. Yani eğitimi çok yüksek olsa tip olmasa bakmazdım ben. Huyumu biliyorum. Liseden beri böyleyim:) Yarışma programlarındaki adamların saçına, dişine kadar yorum yapan biriyim😄
İşte kriterler farklı olabiliyor. Onu diyorum. Ben hayatta takılmam dış görünüşe. Temiz olsun, bakımlı olsun yeter. Dünya yakışıklısı olmasına gerek yok.

Vazgeçtim

Şu mesajı altta kalmamak için salladığın o kadar belli oluyor ki? Kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz.
🤣🤣 Niye sallarken yanımda mıydın? Neden altta kalayım? Altta kalmak için sebebim nedir ? Herkesin hayatı kendine. Ayrıca sana ne oluyor o da garip 😄 sanki benim çok yakınımmış gibi yorum yapmışsın. Gerçekten insanlar garip 😬

🤣🤣 Niye sallarken yanımda mıydın? Neden altta kalayım? Altta kalmak için sebebim nedir ? Herkesin hayatı kendine. Ayrıca sana ne oluyor o da garip 😄 sanki benim çok yakınımmış gibi yorum yapmışsın. Gerçekten insanlar garip 😬
Kıskandı yine 😂😂😂 kıskanınca böyle yapıyor hep. Kimsenin yakışıklı kocası olduğuna ve seviştiğine inanmıyor 😂

.
Aynı fikirdeyim.. Zaten ahım şahım kariyeri olanların da ona göre ortamları olup ona göre kişiler ile tanışıyorlar.
Benim yakın bir arkadaşımın amca oğlu ambulans şoförü idi aynı hastaneden çalıştığı doktor ile evlendi. Olabiliyor. Haaa bunu illa savunuyorum anlamına gelmesin. Kişinin zihin yapısı,karakteri ve hayata bakışı çok önemli.

Yani evet ambulans şoförü doktor bir değişik olmuş ahım şahım akademik kariyerden kastım buydu. Ama doktor var doktor var kapasiteleri ortak bir paydada buluşuyordur belki 😂
Ben matematiği benden kötü bir adamla yapamazdım mesela. Zeka esas önemli nokta.
Markete gidince bu araba yaklaşık ne kadar tutar söyleyemiyorsa püüüüü

Değil işte. İnsanların kriterleri vardır. Kimi için bu kriter çok paradır, kimi için zekadır, kimi için eğitimdir ya da dış görünüştür vs. Liste uzar gider.

Ben çok zengin olsa da bir esnafla olmazdım mesela. Esnaf zihniyetinden hoşlanmıyorum. Ya da polis/asker tercih etmezdim. Üniversite altı eğitim düzeyi zinhar haram 😂 Sapyoseksüel olduğumu düşünüyorum. Eğitim ve kültür olsun, para, yaş, boy, tip hiç biri önemli değil. Tek etkilendiğim şey zeka ve karşımdaki insanın kendine kattıkları. Boş beleş üniversite mezunu da işimi görmez. Eşimden önce hayatıma giren erkekler de, eşim de bu kriterleri karşılayabildikleri için girdiler hayatıma. Gazetenin spor sayfasından okumaya başlıyor diye soğuyup ayrıldığım adam var 😂
Kim ne derse desin eğitim hâlâ önemli bence. Ben mesela sanayide çalışan lise mezunu zengin bir adamı tercih etmem. Her şey para değil. Hele boynuma altın takip gösteriş yapmak hic bana göre değil 😂 Üniversitede hakkını vererek okumak insanı geliştiriyor. Okul bitti hâlâ kendimi gelistirme derdindeyim. Yüksek lisans yapmak istiyorum mesela. Şimdi ben yüksek lisans mezunu olacağım adam lise mezunu olacak 😂 Resmen uçurum. Davul bile dengi dengine. Herkes okumak zorunda değil tabi. Ama arada uçurum olmamali.

Kim ne derse desin eğitim hâlâ önemli bence. Ben mesela sanayide çalışan lise mezunu zengin bir adamı tercih etmem. Her şey para değil. Hele boynuma altın takip gösteriş yapmak hic bana göre değil 😂 Üniversitede hakkını vererek okumak insanı geliştiriyor. Okul bitti hâlâ kendimi gelistirme derdindeyim. Yüksek lisans yapmak istiyorum mesela. Şimdi ben yüksek lisans mezunu olacağım adam lise mezunu olacak 😂 Resmen uçurum. Davul bile dengi dengine. Herkes okumak zorunda değil tabi. Ama arada uçurum olmamali.
Valla benim için öyle. Yüksek lisansa başvurduğumda böyle samimi bir aile ortamında, okumuşunu bulmak zordu şimdi yüksek lisanslı koca nerden bulacam ben, evde kalırım bu gidişle demiştim de bir yakınım çok büyük konuşuyorsun, kesin ilkokul mezunuyla falan evlenicen diye dalga geçmişti 😂 aradım buldum ama benden eğitimlisini 😂😂😂

Aileden alınan terbiye ve görgü ile eğitim hayatı benim için çok önemli. Bu ikisi olmazsa bir insanı arkadaş olarak bile hayatıma alamıyorum.

Ya kusura bakmayın da kimsenin gözü iyi adam diye lise mezunu birinde kalmaz. Üniversite mezunu iyi adamlar da var. Herkes kendi seviyesine göre en iyisini bulur zaten.
Nedense kurulan denklemlerde eğitimli erkekler öcü oluyor, lise terkler ya da onu bile okumamış esnafların huyu çok güzel oluyor, mükemmel koca oluyorlar. :KK53: Hı hı diyorum ben de.
İstisnalar kaideyi bozmaz, denklik ilişkilerde çok önemlidir bence. Ben de zaman zaman dengim olmayan birkaç kişi ile görüştüm olmadı. Tabi ki eğitimin düzeyi önemli arkadaşlar.
Niye hep birinden feragat etmek zorundayız? Aman huyu iyi olsun da varsın eğitimsiz olsun demek niye? Hem iyi insan hem de eğitimli erkek kıtlığı mı var?:KK53:

Nedense kurulan denklemlerde eğitimli erkekler öcü oluyor, lise terkler ya da onu bile okumamış esnafların huyu çok güzel oluyor, mükemmel koca oluyorlar. :KK53: Hı hı diyorum ben de.
İstisnalar kaideyi bozmaz, denklik ilişkilerde çok önemlidir bence. Ben de zaman zaman dengim olmayan birkaç kişi ile görüştüm olmadı. Tabi ki eğitimin düzeyi önemli arkadaşlar.
Niye hep birinden feragat etmek zorundayız? Aman huyu iyi olsun da varsın eğitimsiz olsun demek niye? Hem iyi insan hem de eğitimli erkek kıtlığı mı var?:KK53:
Nursemanin umutu ve imamı gibi. Seküler olan mutlaka it kopuk ise yaramaz ahlaksız, muhafazakar olan hem yakışıklı hem edepli maşallah süper😂 Niye okumuş adama beyefendiliği yakistirmiyorlar acaba, dediğin gibi verilen örnekler hep bunun üstüne oluyor. Aşağılık kompleksi işte.

Back