• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğer hamileysem mucize olur

Tabi canım konu açmayı biliyorsa bakmayı da bilir.ben mesela konu açmayi bile bilmiyorum.o yüzden mümkün değil onun konusunu bilmemesi:))
İşi gücü bırakıp saat birden beri sayfayı yeniliyorum, artık ne düşünebiliriz ki zaten. En azından buraya gelip test almadım yarın gideceğim falan yazabilir bence

Hemen kan testi yaptır. Bende adet gunum geldiği halde adet olmadığım icin şüphelenip test yapmıştım. 2. Cizgi silik cikti testin bozuk oldugunu dusunup tekrar eczaneye gittim. Ecz. çalışan kiz hamileliginiz yeni olusmaya basladiysa ikincinin silik cikmasi normal kan testi yaptirin demisti :) sonuc olarak 33. haftaya gidiyoruz oglusumla.

Allah insallah gönlüne gore verir.

İşi gücü bırakıp saat birden beri sayfayı yeniliyorum, artık ne düşünebiliriz ki zaten. En azından buraya gelip test almadım yarın gideceğim falan yazabilir bence
Kesinlikle katılıyorum. İnsanların iyi niyetini suistimalden başka birşey değil bu yaptığı...

Nasil bir psikolejidir bu ne geçiyor elinize bu konu gercek degilse çok ayıp..

yaaa çok merak ettim hamile misiniz,umarım en hayırlısı olsun :KK46::KK54:

Ben inanmadım konuya insanları sevinçlerini bile kullanıyorlar yazık

Sinir ediyorlar kac sayfa olmuş Profiline bile yazmayı düşündüm konunuza cevap verin diye vazgeçtim geri

Ben inanmadım konuya insanları sevinçlerini bile kullanıyorlar yazık

Sinir ediyorlar kac sayfa olmuş Profiline bile yazmayı düşündüm konunuza cevap verin diye vazgeçtim geri
Gezdiği baktığı konuya da yazdi arkadaşın biri. Fake olduğuna inanıyorum bende artık.

Back