• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğer hamileysem mucize olur

Geldi geldi şu an online ama yazmıyor,dalga geçiyor sanırım,,ayıp

Geldi geldi şu an online ama yazmıyor,dalga geçiyor sanırım,,ayıp
Az önce baktım bende soğan kürü kanama falan konu bakıyordu. Ama buraya niye birşey demiyor.hamile olsa niye soğan kürüne bakmaya devam etsin. Değişik ya umarım fake değildir.

Işte o çok tuhaf:) biz burda dua edelim sevinelim sonuç bekleyelim o sanki konuyu açan değil gibi dolaşsin:) ya millet gerçekten çok kötü yada biz çok iyiyiz:)
İnsanlar çok rahat galiba yada fake anlamadım, ben şimdiye kan testi yaptırıp doktora gidip, folik asit bile kullanmaya başlamıştım saat 1'den beri :)

İnsanlar çok rahat galiba yada fake anlamadım, ben şimdiye kan testi yaptırıp doktora gidip, folik asit bile kullanmaya başlamıştım saat 1'den beri :)
:D ahaha aynen valla:) özel mesaj attım burayı unuttuysa oraya bakar heralde diye umut ediyorum:) yada normal gezdiği bi konumu sanıyorda bakmıyor acaba konu sahibi burayı:)

:KK70: ahaha aynen valla:) özel mesaj attım burayı unuttuysa oraya bakar heralde diye umut ediyorum:) yada normal gezdiği bi konumu sanıyorda bakmıyor acaba konu sahibi burayı:)
Görmemesi mümkün değil, eminim bildirim yağmuruna uğradı şuan, bir sürü mesaj bir sürü bildirim ve dolaşıyor görmemesi mümkün değil ya bilmiyor diye düşündüm ama artık düşünemiyorum :)

Görmemesi mümkün değil, eminim bildirim yağmuruna uğradı şuan, bir sürü mesaj bir sürü bildirim ve dolaşıyor görmemesi mümkün değil ya bilmiyor diye düşündüm ama artık düşünemiyorum :)
Tabi canım konu açmayı biliyorsa bakmayı da bilir.ben mesela konu açmayi bile bilmiyorum.o yüzden mümkün değil onun konusunu bilmemesi:))

Ay kizlar nerden bakiyosunuz bu gezdigi forumlari falan nasil goruyorsunuz onceden yazdigi konularda gorunuyormus galiba ama ben bilmiyorm bnada ogretin :KK54:

Back