ah canim benim yengemde ayni senin durumunda hormonlar düzeldi yeni insallah hepinizede tez zamanda rabbim yavru verir insallahhhhAyy dua edin bu ay tutturalim ya hormonlarim duzeldi cok sukur insallh bnde size mujdelerle ve tabi suphesiz gerceklerle gelirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eğer hamileysem mucize olur
- Konu Sahibi Ahben1234
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Şubat 2016
- 963
- 1.493
- 43
- 51
Ahben hm , bebişin hayırlısı olsun ama madem bu kadar düşük yaşadınız ve lekelenmen var doktora git lütfen inşallah sağlıklı kucagınıza alırsınız .ya canlar fake demişsiniz deyilim erkekte deyilim sadece evet şaşırdım ve korkuyorum birşey olmasın diyede dua ediyorum karnımı tutup ağlıyorum benide sevicek anne diyecek caaanım olacak hemen haber veremedim bu bilgisayara sık oturamıyom teldende yavaş yavaş öğreniyorum bide eşim ilk zamanlar 2 .3 defa benim annesinin zoruyla gitti doktora açıklamam bu olsun inşallah elime kavuştursun herkese versin rabbim
- 23 Mart 2017
- 195
- 129
- 18
- 33
Insallh cnm yaah canim benim yengemde ayni senin durumunda hormonlar düzeldi yeni insallah hepinizede tez zamanda rabbim yavru verir insallahhhh
- 25 Aralık 2015
- 2.420
- 2.295
- 133
- 31
Cnm msj atacagin kisinin adinin ustune bas orda cikan secenekler arasinda ozel msj at yaziyo ordan atabilirsiinArkadaslar ozel msj nerden atilyo birine ozeldn yazmak istiyorm ah beceremedm bi turlu ya
- 23 Mart 2017
- 195
- 129
- 18
- 33
Tm orda konu basligi dyo ne yazmam grekyo orayaCnm msj atacagin kisinin adinin ustune bas orda cikan secenekler arasinda ozel msj at yaziyo ordan atabilirsiin
- 5 Haziran 2016
- 248
- 308
- 103
- 29
ben görmedim canım adet. benim 16 sında döllenme olmuş 23 ünde adet günümdü adet olmadım idrar testi yaptım haliyle erken olduğu için çıkmadıGunaydin herkese kizlar bisey sorcam kafami cok kurcalayan simdi diyelim ki adetnize 5 kala iliskiye girdiniz ve tuttu hamile kaldiniz o 5 kala adeti gorurmu kadin
- 25 Aralık 2015
- 2.420
- 2.295
- 133
- 31
Slm yaz meraba yaz farketmiyo orasi cnmTm orda konu basligi dyo ne yazmam grekyo oraya
- 23 Mart 2017
- 195
- 129
- 18
- 33
Hm tesekkrlr cnmSlm yaz meraba yaz farketmiyo orasi cnm
- 23 Mart 2017
- 195
- 129
- 18
- 33
Kisiden kisiye degisyo bu durumlar aslindaben görmedim canım adet. benim 16 sında döllenme olmuş 23 ünde adet günümdü adet olmadım idrar testi yaptım haliyle erken olduğu için çıkmadı
- 5 Haziran 2016
- 248
- 308
- 103
- 29
aynen vücut kendini ne zaman hazır hissederse yani mevlam ne zaman nasip ederse o zaman oluyo :)Kisiden kisiye degisyo bu durumlar aslinda
- 23 Mart 2017
- 195
- 129
- 18
- 33
Aynen oyle rabbim tez zamnda nasip eder insallh bana ve isteyn herkseaynen vücut kendini ne zaman hazır hissederse yani mevlam ne zaman nasip ederse o zaman oluyo :)
- 25 Aralık 2015
- 2.420
- 2.295
- 133
- 31
Ricaederim cnmHm tesekkrlr cnm
- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
Çok sevindim rabbim sağ sağlık kucağına almayı nasip etsin cnm bnm maşallahya canlar fake demişsiniz deyilim erkekte deyilim sadece evet şaşırdım ve korkuyorum birşey olmasın diyede dua ediyorum karnımı tutup ağlıyorum benide sevicek anne diyecek caaanım olacak hemen haber veremedim bu bilgisayara sık oturamıyom teldende yavaş yavaş öğreniyorum bide eşim ilk zamanlar 2 .3 defa benim annesinin zoruyla gitti doktora açıklamam bu olsun inşallah elime kavuştursun herkese versin rabbim
hayırlı olsun hamilesin :) benimde ilk testim böyle çıkmıştı hatta daha siliği çıkmıştı. 27. haftamız. sağlıcakla kucağına al inşAllah yarında kan tahilili ver mutlaka
- 10 Kasım 2016
- 1.366
- 1.095
- 133
Rahim filmi çekilmesi için adetin kesinlikle bitmesi gerekiyor yoksa enfeksiyon riski var. Adet bitiminden bir iki gün sonra ideal. Yumurtlama olmadan çekiliyor ki bebek ihtimali olmasın. En son doktora gittiğimde adet bitmeden 1 gün önce istemiştim kesinlikle kabul etmemişti enfeksiyon riskinden dolayı.
Hiiiiim olabilir canim benim de yengem cektircekti de doktor adetliyken cagirmisti o zaman demek ki adetliyken muayene edip sonra mi gun veriyolar acaba
- 28 Mart 2017
- 22
- 6
- 6
- 29
- 28 Mart 2017
- 22
- 6
- 6
- 29
20 yil dile kolay ama kalbe cok zor.. Rabbim bu mucizeyi sana yasatmistir ins canim msjni okurken icimden dua ettim gercekten ins ama cok da umutlanma cok yikici olur sonrasi hemen kan vermelisin enazindan var mi yok mu kesinlesmis olur acabalar olmaz vakit kaybetme
Eşimle yumurtlama dönemimden 4 gün önce ilişkiye girdik ve bugün yumurtlama döneminde olduğum için aşırı kasık agrım ve akıntıyla birlikte kanama var hamile olabilirmiyim acaba bi bilginiz var mı yardımcı olur musunız
- 2 Şubat 2017
- 3.300
- 3.460
- 133
- 28 Mart 2017
- 22
- 6
- 6
- 29
hamilesin gözünaydın cnm
Peki ne kadar eminsiniz hamile olduğuma dair test yapsam hemen belli olur mu?