• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğer hamileysem mucize olur

Ayy dua edin bu ay tutturalim ya hormonlarim duzeldi cok sukur insallh bnde size mujdelerle ve tabi suphesiz gerceklerle gelirim
ah canim benim yengemde ayni senin durumunda hormonlar düzeldi yeni insallah hepinizede tez zamanda rabbim yavru verir insallahhhh

ya canlar fake demişsiniz deyilim erkekte deyilim sadece evet şaşırdım ve korkuyorum birşey olmasın diyede dua ediyorum karnımı tutup ağlıyorum benide sevicek anne diyecek caaanım olacak hemen haber veremedim bu bilgisayara sık oturamıyom teldende yavaş yavaş öğreniyorum bide eşim ilk zamanlar 2 .3 defa benim annesinin zoruyla gitti doktora açıklamam bu olsun inşallah elime kavuştursun herkese versin rabbim
Ahben hm , bebişin hayırlısı olsun ama madem bu kadar düşük yaşadınız ve lekelenmen var doktora git lütfen inşallah sağlıklı kucagınıza alırsınız .

Arkadaslar ozel msj nerden atilyo birine ozeldn yazmak istiyorm ah beceremedm bi turlu ya

Gunaydin herkese kizlar bisey sorcam kafami cok kurcalayan simdi diyelim ki adetnize 5 kala iliskiye girdiniz ve tuttu hamile kaldiniz o 5 kala adeti gorurmu kadin
ben görmedim canım adet. benim 16 sında döllenme olmuş 23 ünde adet günümdü adet olmadım idrar testi yaptım haliyle erken olduğu için çıkmadı

ya canlar fake demişsiniz deyilim erkekte deyilim sadece evet şaşırdım ve korkuyorum birşey olmasın diyede dua ediyorum karnımı tutup ağlıyorum benide sevicek anne diyecek caaanım olacak hemen haber veremedim bu bilgisayara sık oturamıyom teldende yavaş yavaş öğreniyorum bide eşim ilk zamanlar 2 .3 defa benim annesinin zoruyla gitti doktora açıklamam bu olsun inşallah elime kavuştursun herkese versin rabbim
Çok sevindim rabbim sağ sağlık kucağına almayı nasip etsin cnm bnm maşallah

Rahim filmi çekilmesi için adetin kesinlikle bitmesi gerekiyor yoksa enfeksiyon riski var. Adet bitiminden bir iki gün sonra ideal. Yumurtlama olmadan çekiliyor ki bebek ihtimali olmasın. En son doktora gittiğimde adet bitmeden 1 gün önce istemiştim kesinlikle kabul etmemişti enfeksiyon riskinden dolayı.

Hiiiiim olabilir canim benim de yengem cektircekti de doktor adetliyken cagirmisti o zaman demek ki adetliyken muayene edip sonra mi gun veriyolar acaba

Eşimle yumurtlama dönemimden 5gün önce ilişkiye girdik ve bugün yumurtlama döneminde olduğum için aşırı kasık agrım ve akıntıyla birlikte kanama var hamile olabilirmiyim acaba bi bilginiz var mı yardımcı olur musunız :KK43:

20 yil dile kolay ama kalbe cok zor.. Rabbim bu mucizeyi sana yasatmistir ins canim msjni okurken icimden dua ettim gercekten ins ama cok da umutlanma cok yikici olur sonrasi hemen kan vermelisin enazindan var mi yok mu kesinlesmis olur acabalar olmaz vakit kaybetme

Eşimle yumurtlama dönemimden 4 gün önce ilişkiye girdik ve bugün yumurtlama döneminde olduğum için aşırı kasık agrım ve akıntıyla birlikte kanama var hamile olabilirmiyim acaba bi bilginiz var mı yardımcı olur musunız :KK43:

Back