• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğer hamileysem mucize olur

Aynen öyle canım bağımlısı oldum, hergün bakıyorum yeni maceralar var mı diye :halay:entrika entrika üstüne:KK70:

Gece 3 te uykum kaçtı bi girip bakiim dedim sonra kahve yaptım içtim biraz daha bakim derken sabah 5.6 ay çok güldüm bazı topiklere nasıl değişik insanlar var ya :-)

Evet 25 dk once fsh dengeleyiciyi arastirmis bu demek oluyo ki gebelik yok sonuc bu kizlar artik bisey beklemeyin kendisinede helal olsun dyorm

Evet 25 dk once fsh dengeleyiciyi arastirmis bu demek oluyo ki gebelik yok sonuc bu kizlar artik bisey beklemeyin kendisinede helal olsun dyorm
Zaten sürekli bu konulara bakıyor kendi konusu dışında, birde hiç hamilelik ile ilgili bir topik aramadı çok enteresan, ya bu konu insanı sinir hastası yapar

Bu kadın konuyu açtıktan bikaç saat sonra bile yani daha kan vermeye gitmeden bile soğan suyu adet söktürme gibi konularda Fink atio du baska bişi demeye düşünmeye gerek bile yok bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! !!

tahlil sonuçlarımı aldım dokyor ve tahlile göre hamileymişim 3. 4 haftalık iyiniyetiniz teşekkür ederim canlar

Eklentiler

• 20170325_153118.jpg
    20170325_153118.jpg
    17 KB · Görüntüleme: 246
tahlil sonuçlarımı aldım dokyor ve tahlile göre hamileymişim 3. 4 haftalık iyiniyetiniz teşekkür ederim canlar
Inanamiyorum size neden yazmadiniz hiç bukadar insani aptal yerine koydunuz çok ayıp yaptığınız tinlamadijiz hic

yaa allah aşkına lekelenmem oldu durdu ve korktum yani düşük önleyici bitkiler varmı diye bakıyorum olamazmı

Yerinizde olsam çıldırmıştım mutluluktan,,sanırım siz de çok heyecanlandınız ki siteye girip haner vermeyi unuttunuz,,çok çok tebrik ediyorum bursan herkese de bir umut oldukuz. Allahi ayrıca tebrikler plaket vermeak lazım sizin gibilere

Back