- 28 Haziran 2011
- 62.941
- 157.886
- 898
Test gerçekse kesin doğururUmarim dogurur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test gerçekse kesin doğururUmarim dogurur
Test gerçektir de kimindir belki google dandır. 4 gündür konusunu bulamamış olamaz. Şu saatten sonra gelip hamileyim dese kaç kişi inanır bilmiyorum. Neyse inşallah gerçektir ve hamiledirTest gerçekse kesin doğurur
Aynen vallaTest gerçektir de kimindir belki google dandır. 4 gündür konusunu bulamamış olamaz. Şu saatten sonra gelip hamileyim dese kaç kişi inanır bilmiyorum. Neyse inşallah gerçektir ve hamiledir
Bir derdim var bölümü canım :)
Kızlar o bölüm aynı müge Anlı gibi
Girdim cikamiyorum bağımlılık yaptı dahada davosa gelmem bu bölüm sizin olsun![]()
Aynen öyle canım bağımlısı oldum, hergün bakıyorum yeni maceralar var mı diyeKızlar o bölüm aynı müge Anlı gibi
Girdim cikamiyorum bağımlılık yaptı dahada davosa gelmem bu bölüm sizin olsun![]()
Aynen öyle canım bağımlısı oldum, hergün bakıyorum yeni maceralar var mı diyeKızlar o bölüm aynı müge Anlı gibi
Bu konu dışında her telden çalar oldukKonu patladı gitti konu sahibi hala yok
Eminmisin cnm bn pek bilmiyorum nasil anliyosn aktif olup olmadgniKizlar konu sahibi aktif malesef cevapta vermiyo![]()
Canim 1. Sayfaya git kosesi yesil bu aktif demek ve suan testere disli aslan pencesini arastiryor bunuda adina tiklayinca altta yaziyo :))Eminmisin cnm bn pek bilmiyorum nasil anliyosn aktif olup olmadgni