• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğer hamileysem mucize olur

Arkadaşlar ben dört senelik evliyim allaha şükür evliliğimin 3.ayında aramadan çocuk sahibi oldum hamilelikte şüplendiğimde eşimle yerimizde duramadık gecenin birinde nöbetçi eczane aradık iki tane test aldık denedik arkadaş yirmi yıl sonra şüpheleniyor kılını kıpırdamıyor vallahi pes

Bence bunlara bukadar troll yeter dedi ve girmiyor artk hahaha ben size demistm kafa buluyo sizle diye

Ne olursa olsun iyi veya kötü durumu bize söylemesi lazım biz hepimiz burda onun için dua ettik
merhabalar kızlar,okuyunca tüylerim diken diken oldu...14e kadar okudum,sonucu açıkladı mı hanfendi?merak ettim gözlerim yoruldu hepsini okumadım,ama çok dua ettim o sayfaya gelene kadar

Ne olursa olsun iyi veya kötü durumu bize söylemesi lazım biz hepimiz burda onun için dua ettik

merhabalar kızlar,okuyunca tüylerim diken diken oldu...14e kadar okudum,sonucu açıkladı mı hanfendi?merak ettim gözlerim yoruldu hepsini okumadım,ama çok dua ettim o sayfaya gelene kadar
Hepimiz çok dua ettik. Ama konu sahibinden ses seda yok. Yine de içimizi temiz tutalım. Umarım bir açıklaması vardır.

Bizde dua ettik ama galiba boşuna ettik konu gerçek değil.

ya bide benim kafa şunada takıldı çok,bizim burda ve bildiğim çoğu ilimizde aile hekimleri öğleden sonra gebelik testi yaptırmıyo???yoksa sadece burada mı öyle acaba,yoksa öğleden sonrada kan testi yapılıyorda ben mi bilmiyorum

Bizim de dünden beri beynimiz yoruldu

ya bide benim kafa şunada takıldı çok,bizim burda ve bildiğim çoğu ilimizde aile hekimleri öğleden sonra gebelik testi yaptırmıyo???yoksa sadece burada mı öyle acaba,yoksa öğleden sonrada kan testi yapılıyorda ben mi bilmiyorum
Bizim burda sabah ona kadar alınıo kanlar devlet hastanesine gidio 10 kadar yetisemezsen ertesi güne kalio cnm

kendi laboratuvarları olmadıgı ıcın sabah kan alıp onları hastaneye gönderiyorlar. Her yerde aynı uygulama. ;)

Back