• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğer hamileysem mucize olur

Bence kesinlikle hamilesiniz çünkü benim de tahliliö böyle çıkmıştı ve on gün önce kan tahlili yaptırmıştım negatif çıktığu şçib5 hata var sanmıştım. Hemen başka gebelik testi denemiştim. Ey gidi. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi :).
Ayy bizim sat aynıydı :) ben tam günü de yapmıştım ahh ah ne günlerdi :))

Belli ki hamile değilsin hala bişey kesin yazmiyosun Allah ıslah etsin seni ama çok sevinmiştim umarım gercektir

Insallah hamilesinizdir , ne sacma sapan yorumlar var yahu Allah akil fikir versim su insanlara gercekten...

Insallah hamilesinizdir , ne sacma sapan yorumlar var yahu Allah akil fikir versim su insanlara gercekten...
:işsiz: Konu sahibinin yaptığı saçma sapan olmasın sakın
İnsanlara bekleyin diyor gidiş o gidiş başka topiklerde geziyor burda o kadar dua ile bekleyen insanları ti ye alıyor sonra geliyor aynı testi birde ovulasyon testi atıyor sonra iki kem küm ve yine yok :işsiz:

Ay kızlar konu sahibinin ilk yazısında daha yalan olduğunu anladım. Ben 7 aylık evliyim 4 aydır deniyorum şuan gebelik testi yapıp 2.silik çizgiyi görsem havalara uçar dağlara kaçar zıpzıp zıplarım. Kadındaki genişlik maşallah Konya ovasında yok. Ha kadınsa tabi. Sayfalara şöyle üstün körü göz attım kesin yalancı birisi insanlarım duyguları ile oynuyor. İnanmayın :D

Ayy bide şu polyanacilik oynayanlara ayrı bir kıl oldum kusura bakmayın ama beyni olan herkes bu konuda bi anormallik olduğunu anlar yani kızanlara da laf yetiştirmeyin konuyu baştan sona okudum duygulanıp ağladım diyen bile var ve buna rağmen sonradan yazmamış bu konuyu açan şahıs

bide kantahlili verdim yarın alıcam sonuçları kızz ben okadar kötü deyilim anam ayzaymır hastası kayboldu bir gün ablama götürdüm kapıyı açık bulmus kaçmış gece bulduk öpüyom yaaa kızlar sizi valla iyiki varsınız
Anan kayip forumda geziyon dunden bu yana. Burda mi kayboldu?

Hayıt otu denefin mi canım ?
Adet düzenliyormuş ve yumurta rezervini arttırıyormuş . Bende adet düzensizligi var ve iki ay sonra tüp bebek yapmayı düşüyoruz benim follup tüpleri kapalı malesef laporoskopi de açılmadı , d3 vitamini , folik asit ve hayıt hapı başladım bu hafta biraz vucuduma destek olsun istedim inşallah olur .
Onu denemedim tatlım benim yumurtada da reglimdede sorun yok...

Vay canına az önce 1 sayfadan okuyarak geldim nefesimi tuta tuta ne oldu ne yaptı diye sonra olumsuz yorumlar fake olduğuna dair sonra bayanın yazdığını görmek için oku oku oku sen insanları o kdr beklet git test yap 20 yıldan sonra hamile kaldığını düşünüp heyecanını bizle paylaşıp bizi ve diğer arkadaşları merakdan oldurcektin ve şimdide kan testini beklicez :) neyse ki saatlerce beklemedim 10 dakika da yedim yuttum okuyarak :) 46 sayfa kitap okurken bile bu kadar sayfayı bir arada bir solukta okumadım:)) yinede gece gece ne heycan yaptım:) neyse kızlar sessizce bekliyoruz... yarın tekrar bu saate gelir okurum anca yazar belliki :) öptüm kızlar hepinizi ah biz kadınlar :eğlence:

Back