O kadar kötü durumda olsa dünden beri forumda dolaşamaz en azından henüz yaptıramadım diyebilir. Birde bekleyin hemen geliyorum dediKızlar anlıyorum kızdınız ettiniz ama insanların nasıl ortamlarda yaşadığını bilmeden etmeden bu kadar suçlama da biraz ayıp. Herkes evinden hemen çıkıp hastaneye gün içinde iki kere gidemeyecek durumda olmayabilir. Bu ablanın hangi şehirden yazdığını vs bilmiyoruz. Lütfen biraz empati. Ne çabuk kızar, birbirini suçlar olduk... durum her ne olursa...
Ayni ihtimali dusunuyorum. Bizim kadar aktif kullanmiyor demekki bizim durumumuzu kurdugumuz duygusal bagi da algilayamiyor. Alay ettigini dusunmuyorum ama biraz da fazla rahat sanki.... bakalim yawya forumu yani interneti kullanmasını bilmiyor yaşı büyük olabilir interneti aktif kullanmayan biride olabilir bence kendine yazılanlardan haberi bile yok belli ki
""iyi niyetli olaya çalışıyorum""
Eee şimdi nasil yazdı resim yükledi konuyu açtıya forumu yani interneti kullanmasını bilmiyor yaşı büyük olabilir interneti aktif kullanmayan biride olabilir bence kendine yazılanlardan haberi bile yok belli ki
""iyi niyetli olaya çalışıyorum""
kızzz varya akşamdan beri sanki kendimmiş gibi heycandan ölücem bi hamileyim dese ben gerçeğim dese varyaaaaaaaEee şimdi nasil yazdı resim yükledi konuyu açtı
Katlyrm sana canm bilyr interneti hersyi burayda takp edyrms hersyde blyrmsEee şimdi nasil yazdı resim yükledi konuyu açtı
Sakinleştirici getirin bana :)) allahım bana da biraz rahatlık versen de bu kadar takıntılı olmasam nolur :) şuncacık beklemek zor geliyor bazen :))Ayni ihtimali dusunuyorum. Bizim kadar aktif kullanmiyor demekki bizim durumumuzu kurdugumuz duygusal bagi da algilayamiyor. Alay ettigini dusunmuyorum ama biraz da fazla rahat sanki.... bakalim yaw
Ya ben yengeç burcuyum birde bebek kaybim var çok hassasim zaten duygusalım su bdv deki hamileyim diyen.kiz beni mahvetti bide bu abla üstüne tuz biber oldu ne yazılsa kendim yaşamış kadar etkileniyorum iki gündür telefon düşmedi elimden internet paketim bitcekkızzz varya akşamdan beri sanki kendimmiş gibi heycandan ölücem bi hamileyim dese ben gerçeğim dese varyaaaaaaa
kendim gibi sevinicem öldürdü benide bu sinirden :) :)
Biliyor tabikide ya hamilelik gibi hassas bir konuda bu kadarı fazlaKatlyrm sana canm bilyr interneti hersyi burayda takp edyrms hersyde blyrms
Tebrikler hamilesin ama bizi dokuz dogurttun burda
Bende ayniyim senin gibiyim çatladım bekleyemiyorumSakinleştirici getirin bana :)) allahım bana da biraz rahatlık versen de bu kadar takıntılı olmasam nolur :) şuncacık beklemek zor geliyor bazen :))
Aynn cnm kapatlsn bence bu konu yaBiliyor tabikide ya hamilelik gibi hassas bir konuda bu kadarı fazla
bide beni düşün 8 yılda 6 tüp bebek bi normal gebelik kaybı ...umut arıyorum buralarda kendime işteYa ben yengeç burcuyum birde bebek kaybim var çok hassasim zaten duygusalım su bdv deki hamileyim diyen.kiz beni mahvetti bide bu abla üstüne tuz biber oldu ne yazılsa kendim yaşamış kadar etkileniyorum iki gündür telefon düşmedi elimden internet paketim bitcek
Neeeeee yok artık hakketmi yaaa ben hiç ovulasyon testi görmedim o yüzden bilmiyorumYüklediğiniz test gebelik değil, ovülasyon testi...
Onu da büyük ihtimal bu forumdan bi yerden bulup bu konuya eklediniz...
Canim benim sen ilaclarini almadinmi bugun:)Sakinleştirici getirin bana :)) allahım bana da biraz rahatlık versen de bu kadar takıntılı olmasam nolur :) şuncacık beklemek zor geliyor bazen :))
Aynen valla hiç olmucakmis gibi geliyor banada valla bir hamile duysam maşallah maşallah maşallah diyip bildiğim surelerden hatim indiriyorum resmenbide beni düşün 8 yılda 6 tüp bebek bi normal gebelik kaybı ...umut arıyorum buralarda kendime işte
ya sen takip ettinmide konusuyorsun böyle? Kadin saat sabah 6 dan bu yana aktif burda okuyor giriyor cikiyo insanlar yalvariyo resmen yaz diye merak ediyoruz diye o ne yapiyo ´??? Bir kere girse iki gere girse neyse kac saat boyunca aktifti! Insaf ya bide koruyorsunKızlar anlıyorum kızdınız ettiniz ama insanların nasıl ortamlarda yaşadığını bilmeden etmeden bu kadar suçlama da biraz ayıp. Herkes evinden hemen çıkıp hastaneye gün içinde iki kere gidemeyecek durumda olmayabilir. Bu ablanın hangi şehirden yazdığını vs bilmiyoruz. Lütfen biraz empati. Ne çabuk kızar, birbirini suçlar olduk... durum her ne olursa...
Ben şook ben iptalYüklediğiniz test gebelik değil, ovülasyon testi...
Onu da büyük ihtimal bu forumdan bi yerden bulup bu konuya eklediniz...
Biri ovulasyon biri gebelik testiNeeeeee yok artık hakketmi yaaa ben hiç ovulasyon testi görmedim o yüzden bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?