eğer hamileysem mucize olur

A Ahben1234 Ayıp diye birşey yok arkadaşım kimseninde günah aldığı yok sen bu duruma getirdin. Kaç kişi dünden beri defalarca sayfa yeniledi senden bir haber var mı diye herkes gönülden dualar etti. Başka formlarda geziyorsan burayada olumlu yada olumsuz iki kelime yazabilirdin. Ayrıca 20 senedir çocuğum olmuyor diyorsun dünden beri sadece idrar testinin resmini yüklüyorsun. Kusura bakma ama 20 sene çocuğum olmayacak ve idrarda 20 sene sonra pozitifi yakalayacağımmm istanbulu yıkardım yine anında kan testi verir sonucu alırdım. Bukadar rahatlık olamaz ! Burada herkes en temiz niyetleriyle biririne yardımcı olmaya çalışıyor. Ben şahsen buradan birinin hamilelik haberini duyduğum zaman kendim hamileymişim gibi seviniyorum içime mutluluk doluyor. Yaptığınız çok ayıp.

O kadar kötü durumda olsa dünden beri forumda dolaşamaz en azından henüz yaptıramadım diyebilir. Birde bekleyin hemen geliyorum dedi

ya forumu yani interneti kullanmasını bilmiyor yaşı büyük olabilir interneti aktif kullanmayan biride olabilir bence kendine yazılanlardan haberi bile yok belli ki
""iyi niyetli olaya çalışıyorum""
Ayni ihtimali dusunuyorum. Bizim kadar aktif kullanmiyor demekki bizim durumumuzu kurdugumuz duygusal bagi da algilayamiyor. Alay ettigini dusunmuyorum ama biraz da fazla rahat sanki.... bakalim yaw

ya forumu yani interneti kullanmasını bilmiyor yaşı büyük olabilir interneti aktif kullanmayan biride olabilir bence kendine yazılanlardan haberi bile yok belli ki
""iyi niyetli olaya çalışıyorum""
Eee şimdi nasil yazdı resim yükledi konuyu açtı

Ayni ihtimali dusunuyorum. Bizim kadar aktif kullanmiyor demekki bizim durumumuzu kurdugumuz duygusal bagi da algilayamiyor. Alay ettigini dusunmuyorum ama biraz da fazla rahat sanki.... bakalim yaw
Sakinleştirici getirin bana :)) allahım bana da biraz rahatlık versen de bu kadar takıntılı olmasam nolur :) şuncacık beklemek zor geliyor bazen :))

kızzz varya akşamdan beri sanki kendimmiş gibi heycandan ölücem bi hamileyim dese ben gerçeğim dese varyaaaaaaa
kendim gibi sevinicem öldürdü benide bu sinirden :) :)
Ya ben yengeç burcuyum birde bebek kaybim var çok hassasim zaten duygusalım su bdv deki hamileyim diyen.kiz beni mahvetti bide bu abla üstüne tuz biber oldu ne yazılsa kendim yaşamış kadar etkileniyorum iki gündür telefon düşmedi elimden internet paketim bitcek

Sakinleştirici getirin bana :)) allahım bana da biraz rahatlık versen de bu kadar takıntılı olmasam nolur :) şuncacık beklemek zor geliyor bazen :))
Bende ayniyim senin gibiyim çatladım bekleyemiyorum

bide beni düşün 8 yılda 6 tüp bebek bi normal gebelik kaybı ...umut arıyorum buralarda kendime işte

Yüklediğiniz test gebelik değil, ovülasyon testi...

Onu da büyük ihtimal bu forumdan bi yerden bulup bu konuya eklediniz...
Neeeeee yok artık hakketmi yaaa ben hiç ovulasyon testi görmedim o yüzden bilmiyorum

bide beni düşün 8 yılda 6 tüp bebek bi normal gebelik kaybı ...umut arıyorum buralarda kendime işte
Aynen valla hiç olmucakmis gibi geliyor banada valla bir hamile duysam maşallah maşallah maşallah diyip bildiğim surelerden hatim indiriyorum resmen

ya sen takip ettinmide konusuyorsun böyle? Kadin saat sabah 6 dan bu yana aktif burda okuyor giriyor cikiyo insanlar yalvariyo resmen yaz diye merak ediyoruz diye o ne yapiyo ´??? Bir kere girse iki gere girse neyse kac saat boyunca aktifti! Insaf ya bide koruyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…