yapmayın kızlar benim durumum farklı herkesin farklı insan yaşadıklarını biliyor evet bilgisayar kullanmasını bilmiyorum yavaşım konu açmayıda yeniyim ne yapayım ilk okul mezunuyum ev işinden hasta bakmaktan kafamı kaldıracak vaktim yok inanın bana bazen buraya giriyorum kafa dağıtıyorum biraz hastalarım uyuyunca kaynanam annem ben bakıyorum neyse hayatım kötü yaşadıklarım hep fake olsa ben 4 aydır folikasit içiyorum soğan kürü yapıyorum 6 ayda bir kendimce duyduklarımı yaptım hep arkadaşlar durumum yok o yüzden nolursunuz kızmayın bana fake deyilim
Helal valla çok dikkatlisiniz yedi mi şimdi bu abla biziBiri ovulasyon biri gebelik testi
bazen giriyorum derken? Yeni üye olmussun. Nezamandir giriyorsun kafa dagitmaya? Sen kafa dagitmiyosun kafa buluyosun bizle. Bana öyle geliyor kusura da bakma 24 saat forumda gezip konulara bakabiliyorsan özelden konusma yapabiliyosan baskalariyla ozaman burdada bir cümle yazip insanlarin merakini giderebilirsin!yapmayın kızlar benim durumum farklı herkesin farklı insan yaşadıklarını biliyor evet bilgisayar kullanmasını bilmiyorum yavaşım konu açmayıda yeniyim ne yapayım ilk okul mezunuyum ev işinden hasta bakmaktan kafamı kaldıracak vaktim yok inanın bana bazen buraya giriyorum kafa dağıtıyorum biraz hastalarım uyuyunca kaynanam annem ben bakıyorum neyse hayatım kötü yaşadıklarım hep fake olsa ben 4 aydır folikasit içiyorum soğan kürü yapıyorum 6 ayda bir kendimce duyduklarımı yaptım hep arkadaşlar durumum yok o yüzden nolursunuz kızmayın bana fake deyilim
Bazen çok özeniyorum valla rahat insanlara, kendimi hasta ediyorum, üzerine birde beklemek vallahi çok zor, kalbim ağrıyorBende ayniyim senin gibiyim çatladım bekleyemiyorum
demekki öyle yapmisHelal valla çok dikkatlisiniz yedi mi şimdi bu abla bizi
yapmayın kızlar benim durumum farklı herkesin farklı insan yaşadıklarını biliyor evet bilgisayar kullanmasını bilmiyorum yavaşım konu açmayıda yeniyim ne yapayım ilk okul mezunuyum ev işinden hasta bakmaktan kafamı kaldıracak vaktim yok inanın bana bazen buraya giriyorum kafa dağıtıyorum biraz hastalarım uyuyunca kaynanam annem ben bakıyorum neyse hayatım kötü yaşadıklarım hep fake olsa ben 4 aydır folikasit içiyorum soğan kürü yapıyorum 6 ayda bir kendimce duyduklarımı yaptım hep arkadaşlar durumum yok o yüzden nolursunuz kızmayın bana fake deyilim
Paran olmasina gerek yok devlet hamilelikle ilgili her olanagi sagliyor zaten saglik ocaklari yada devlet hastaneleri tum takibi yapiyor siz sadece konunun uzerine gidin yeterli.yapmayın kızlar benim durumum farklı herkesin farklı insan yaşadıklarını biliyor evet bilgisayar kullanmasını bilmiyorum yavaşım konu açmayıda yeniyim ne yapayım ilk okul mezunuyum ev işinden hasta bakmaktan kafamı kaldıracak vaktim yok inanın bana bazen buraya giriyorum kafa dağıtıyorum biraz hastalarım uyuyunca kaynanam annem ben bakıyorum neyse hayatım kötü yaşadıklarım hep fake olsa ben 4 aydır folikasit içiyorum soğan kürü yapıyorum 6 ayda bir kendimce duyduklarımı yaptım hep arkadaşlar durumum yok o yüzden nolursunuz kızmayın bana fake deyilim
Neeeeee yok artık hakketmi yaaa ben hiç ovulasyon testi görmedim o yüzden bilmiyorum
Ben şook ben iptal
Helal valla çok dikkatlisiniz yedi mi şimdi bu abla bizi
Aldım aldım, ne kadar sinir olduysam artık ilaç bile kar etmedi :)))Canim benim sen ilaclarini almadinmi bugun:)
Yarın üçten sonra verirler sağlık ocağındaevet bende sağlık ocağında verdim kanı aynı gün vermiyorlar yarın vericeklermiş
sen hala ne inaniyorsun ya kadin sizi kandiriyor ovulasyon testiyle duymadinmi? Ne hamileligi kekliyo isteYarın üçten sonra verirler sağlık ocağında
Kani bu sabah mi verdin?evet bende sağlık ocağında verdim kanı aynı gün vermiyorlar yarın vericeklermiş
Yarın üçten sonra verirler sağlık ocağında
Bu hayatta bir ölene birde olacaga çare yok bu kadar sıkmayın kendinizi heleki başkaları için hiç degmez .Aldım aldım, ne kadar sinir olduysam artık ilaç bile kar etmedi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?