-
- Konu Sahibi egeada2012
- #2.141
kizlar bu gun diyetimin dorduncu gunundeyim.diyetim cok guzel gidiyordu.taaaaaaaa kiiiiiiii,evimize misafir gelene kadar.esim sayesinde oldu diyorum.cunki ye canim bir gunden bir sey olmaz falan filon...........ekmek 1 dilim bile yemedim ama.yediklerimi sayiyorum.1 kasik kadar patates kizartma,1 kofte,2 kibrit kutusu kadar balik,(kucuk kucuk iglo balikdan),2 dilim tavuk,salata,light colautaniyorum ya kendimden qirtlagimi tutamadim.aksama sadece salata yicem insallah.bu arada yarin 5 gunumdu ara vericekdim.ara vermekden vaz geciyorum bu durumda.cunku verdim zaten carsambaya kadar devam edib persembe ara vericem insallah.of yaaaaaaaa.kiziyorum kendime ama gecmis olaaaaaaaaaa
kizlar bu gun diyetimin dorduncu gunundeyim.diyetim cok guzel gidiyordu.taaaaaaaa kiiiiiiii,evimize misafir gelene kadar.esim sayesinde oldu diyorum.cunki ye canim bir gunden bir sey olmaz falan filon...........ekmek 1 dilim bile yemedim ama.yediklerimi sayiyorum.1 kasik kadar patates kizartma,1 kofte,2 kibrit kutusu kadar balik,(kucuk kucuk iglo balikdan),2 dilim tavuk,salata,light colautaniyorum ya kendimden qirtlagimi tutamadim.aksama sadece salata yicem insallah.bu arada yarin 5 gunumdu ara vericekdim.ara vermekden vaz geciyorum bu durumda.cunku verdim zaten carsambaya kadar devam edib persembe ara vericem insallah.of yaaaaaaaa.kiziyorum kendime ama gecmis olaaaaaaaaaa
kizlar selam
bu diyeti 7 gün yapip 3 gün ara vererek istedigimiz süre daima yapabiliyormuyuz?
evet canım hedefine ulaşıncaya kadar bu şekilde devam.
egeada rica etsem o kürü bi daha yazar misin? Ben gormemisim onu hic. Bilgisayardan girme imkanim yok internete, telfondan da gecmisi okumak/aramak cok zor oluyor.
kızlar tuvalet sorunu yaşayanlar annemin bir ilacı var "bekunis" diye bunu içebilir fakat mutlaka içmeden önce "DOKTORUNUZA SORUN"
ben verdiğim kiloların hepsini almadım 2 kg aldım,7 kilo cepte yani..tekrar bu diyete girdim çünkü daha da zayıf olmak istiyorum.
Zararlı değil mi bu ilaç?siz kullandınız mı?
Zararlı değil mi bu ilaç?siz kullandınız mı?
Ben dr uma danışıp kullandım ve bitkisel ilaç dedi dr kullan dedi..... kabızlık kolon kanserine bile sebep olabiliyormuş aman dikkat kızlar Allah korusun yarabbim kabızlığa dikkatt
canım ben dün kullandım tuvalet sorunum düzeldi fakat DOKTORUNUZA danışın mutlakaaa :)))
tesekkur ederim canm ben de alayım yarın bir deneyeyim.
Egeadacim gercekten gecmise donmek cok zor oluyor bende telefonla goriyorum kiloyu korumak icin yapilan kuru tekrar yazarsan bizi cok mutlu edersin arkadasim
zayiflama VE YAĞ YAKICI FORMÜL
1 çay bardağı limon suyu
1 çorba kaşığı su
1 tatlı kaşığı bal
1 çay kaşığı tarçın
hepsi karıştırılır günde 2 kere aynı şekilde hazırlayıp yemeklerden sonra içilir...
arkadaşlar bu formülle kilo korodum,iştahımı dengeledi..bu formulü veren kk üyesi sedarecep nickli üye arkadaşımıza teşekkür ederim.egeada bunu vermişti.
canım dediğim gibi ama mutlaka doktoruna bir danış ne olur ne olmaz Allah korusun
doktor derken aile hekimine soracağım olur mu