- 4 Ekim 2008
- 3.638
- 7
-
- Konu Sahibi egeada2012
- #2.161
Egeada siz topic i 1 mayısta açtınız ve ben 2 sinde başlayıp 8 kilo verdim siz ideal kilodan sonra 2 kg fazlam var diyorsunuz şimdiye kadar 10 kilodan fazla vermen lazımdı... merak ettim kaç kilo fazlan varki hiç geri almadıysan neden 21 gündür hala diyettesin??????
zayiflama VE YAĞ YAKICI FORMÜL
1 çay bardağı limon suyu
1 çorba kaşığı su
1 tatlı kaşığı bal
1 çay kaşığı tarçın
hepsi karıştırılır günde 2 kere aynı şekilde hazırlayıp yemeklerden sonra içilir...
arkadaşlar bu formülle kilo korodum,iştahımı dengeledi..bu formulü veren kk üyesi sedarecep nickli üye arkadaşımıza teşekkür ederim.egeada bunu vermişti.
sevgili arkadaşlar konu lütfen farklı yerlere sapmasın.İsteyen istediği diyeti yapar sonra alır sonra tekrar verir.Bu bizi ilgilndirmez.
lütfen konu sahibi arkadaşım ok rica ediyorum biz konumuza dönelim isteyen istediği yere yazsın
rica ederim canım ama bu formülü ben denemedim alttada not var zaten egeadanın mesajını kopyaladım.tesekkurler mine:) ben de son iki haftadir duzenli sekilde elma sirkesi- bal karisimi iciyorum. Gunde iki kere bazen de uc oluyor. İstahi bu karisimda kesiyor fazlasiyla. Midenizde herhangi bi rahatsizlik yoksa cok superli bi karisim:) bu siteden ogrendim ben de.(siz kesin biliyorsunuzdur tabi):) tarcini hic denemedim sirkeye ara verince bunu denerim o zaman. Rahat icebilirsem donusumlu olarak bu ikisine devam ederim. Oh cok guzel oldu boyle :)
benim topiğimde biri bana hesap sorar yalancılıkla suçlarsa gereken cevabı veririm,yeri gelir konu da sapar eğer birilerinin insanlık dersine ihtiyacı varsa konu diyet olmaktan çıkar...herkes yerini bilecek..
canlarım özellikle topik sahibimiz yarın ilk mola günüm neler yemeliyim sizce:)
bunu bende bilemiyorum. benimde yarin ilk mola günüm.. neolur abartmiyalim bu 3 günde yarin sabahki kilomuzla ikinci etapa basliyalim olurmu?
bence aragünlerde sebzeye ağırlık verilmeli..
evet ve bakliyatta yemeliyiz biraz bence çok azda ekmek ekmeğin tadını unuttum sanki ben(((((
5 günde 5.5 kilo mu verdin süpersinnnn :)))
spor yaptın mı?
yok canım 10 günde verdim.