• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Eeose kirpik uzatıcı serum

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
ben şu metodu uygulayacağım beni dikkatle takip edin: ilk bir hafta normal şekilde süreceğim, sonrasında eğer çok bariz bir uzama olmazsa kirpiklerimi kesmeyi göze alıp o şekilde devam edeceğim zira büyüme dipten beslenir uçtan gerçekleşir.

kaşı ile ilgili sorunu olan arkadaşlara bana yatıp kalkıp dua edecekleri bir yöntem anlatacağım ; biraz zahmetli ama denedim gördüm süper düper etkili ; kaşınızın çıkmasını istediğiniz yeri sterilize ettiğiniz bi iğne ile hafifçe çiziyorsunuz. öyle kan akacak kadar falan değil üst deri açılacak kadar. sonra oraya yana yakıla sarımsak sürüyorsunuz. bu şekilde kaşlarımın şeklini değiştirdim arkadaşlar

şunu da belirteyim , ortasından tren geçecek kadar açık kaşlarımı gürleştirmek için hint badem yılan yağı bioksin serum ve aklınıza daha ne gelirse denemiş biridir bu hatun

Ben merakla bekliyorum şekerim

sevgili cileqq, bugun kaç gun oldu ben saymadım. ama bir ayı geçti sanırım. durum şudur, kirpiklerimde kalınlaşma var. biraz da gürleşti. ama bu net mi yoksa telleri kalınlaştığı için mi yeni teller var gibi algılıyorum bilmiyorum. uzama ise oldukça yavaş gerçekten. uzadı bile diyemeyeceğim. yetkililere bu durumu sorduğumda üç ay kullanmamı bazı kirpiklerin uzama evresine geç geldiğini söylediler:) durum budur cancağızım

kaşı ile ilgili sorunu olan arkadaşlara bana yatıp kalkıp dua edecekleri bir yöntem anlatacağım ; biraz zahmetli ama denedim gördüm süper düper etkili ; kaşınızın çıkmasını istediğiniz yeri sterilize ettiğiniz bi iğne ile hafifçe çiziyorsunuz. öyle kan akacak kadar falan değil üst deri açılacak kadar. sonra oraya yana yakıla sarımsak sürüyorsunuz. bu şekilde kaşlarımın şeklini değiştirdim arkadaşlar

şakamı yapıyordun, yoksa bu konuda gerçekten ciddimisin arkadaşım ...yüz sonuçta , bide kendimi rezil kepaze etmiym

geç cevap verdim kusura bakma tatildeydim. şaka yapmıyorum tabii böyle şaka yapılır mı sen de:) rezillik değil de bi kaç gün orda hafif bi kırmızılık oluyor yakan sarımsak ve çizik yüzünden,onun dışında bi risk görmedim ben. bende cidden işe yaradı

iyiki bu yorumları okudum almaya karar vermiştim bu sıralar habire reklamı çıkıyo ben bi forumda bir azeri arkadaş gene gerçek yağı kirpiklere iyi geliyor demişti onu azerbaycandan getirttim bizim bildiğimiz hint yağıymış onu kullanıyorum bakalım uzayacakmı daha 2 gün sürdüm dün de sürmeyi unuttum düzenli kullanayım inş uzar

arkadaşlar bende kullanıyorum 1 tüp kullandım 2.yi kullanıyorum kirpiklerim istediğim kadar uzadı şimdi bitsin diye kullanıyorum .bende bir siteden sipariş vermiştim

bende kullandım ....kipriklerim uzadı ama gürleşme olmadı .....kaşlarımda ise hiç bi etkisi olmadı.kiprik uzatmada tavsiye ediyorum..çünkü bende her söylenen işe yaramıyo ilk kez bu işe yaradı.
yağlar falanda kullandım ...bu etkili oldu.
yüksek ücretler ödemeyin farklı sitelerde daha uygun fiyata var arkadaşlar...ben ikili aldım.ikinci şişedeyim.
ama şişeler gelince şok oldum küçücük bişey...alan arkadaşlara uyarı beklentileri olmasın oldukça küçük bi şişe gelicek

Bende kemoterapi gördüğüm için kaşsız ve kirpiksiz kalmıştım.kemoterapim bitince bu serumu kullanmaya başladım daha 1 hafta oldu ve kirpiklerimde şu an için bi gelişme yok ama kaşlarımı şu 1 haftada bile gürleştirdi.bende tavsiye ederim

Derrmatest onaylı kas kirpik serumu

Eklentiler

• FB_IMG_1472926296095.jpg
    FB_IMG_1472926296095.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 211
Back