Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
krpk asla uzamaz arastır
arkadaslar ben kullaniyorum ve boyle urunler cok siki denetimden geciyor kolay mi oyle
küsen kaşım için ben de düşünebilirm ama deneyen birinin inandırıcı:) yorumu lazım..kirpikle ilgilenmiyorum,,kaş !!!
butun eczanelerde var sen pek bakmadin galiba
Ben kaşım için kullandığımı ve sonuç alamadığımı yazmıştım ama pek inandırıcı gelmemiş anlaşılan...Kirpiklerimde biraz uzama oldu ancak öyle aman aman bir uzama da olmadı...kaşlar için ise tam bir fiyasko. 100 tl nizi çöpe atmayın.. burdan bir arkadaş özel msj yazmış bana.. msj sayım 100 olmadığı için karşılık veremedim. bana kaşlarım için acı badem yağını önermiş. alıp kullanmayı düşünüyorum.. bir de onu deneyelim bakalım. denemediğim bir o kalmıştı.((((
eczanelerde yoktu,,,konu ilk açıldığında bi kaç büyük eczaneye sormuştum,,,şimdi dağıtımı başladıysa bilemem,,,ama ciddi ciddi dev metrekarelere yayılmış büyük eczanelerden bahsediyorum,,öyle mahalle arası ufak tefek olanlardan değil...büyük ve rantlı eczaneler bu tip şaibeli ürünleri satmaktan çekinirler çünki...
arkadaşım sen bu ürünün reklamını mı yapıyorsun ya hep bu üründen bahsetmişsin çok övmüşsün ürünü yok çok iyi yok klinik çalışmaları yapılmış falan filan hiç inandırıcı gelmedi bana memnun kaldığın bir ürünü tabi ki yazarsın ama bana biraz abartı geldi düşündüğüm gibi değilse de kusura bakma:26:
kızlar ya bu iş çapraşık olmaya başladı hepimiz için. beğenene reklam diyoruz bi yandan da tavs,te istiyoruz.aynen benim dediğim gibi işte reklam yapıyor