• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Eeose kirpik uzatıcı serum

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
küsen kaşım için ben de düşünebilirm ama deneyen birinin inandırıcı:) yorumu lazım..kirpikle ilgilenmiyorum,,kaş !!!:43:

krpk asla uzamaz arastır

:=) asıl kirpik uzar,kaşın küsen yerden uzamaya başlaması mucize olur.....ek bilgi veriyim,şöyle ki :) kaş ve kirpik hormonlardan bağımsızdır,,,yani büyüme fazları çok yavaş ve durağandır ve birbirine benzer aşağı yukarı......kaşı uzatan bişiy kirpiği %100 uzatır ama,tersi doğru değildir.....araştırılarak öğrenilmez bu:) kaşlarda tecrübe edenlerin sayısına bakarsın forum paylaşımlarıyla ve istatistik çıkarma bilgini kullanıp,93tl'ye değer mi diye maliyet-fayda analizi yaparsın sonra da,,,,,bu kadar basit:)

arkadaşlar ben kullandım bu ürünü gerçekten faydalı hiç göz yakmıyor ve gerçekten kirpiklerim gürleşti ve uzadı ben çok memnunum :21:

ya bende almak istyom ama tamam uzatırda sonra uzayanlar geri döklyomu sonuçta kalıcı diyo biraz şüpeli

küsen kaşım için ben de düşünebilirm ama deneyen birinin inandırıcı:) yorumu lazım..kirpikle ilgilenmiyorum,,kaş !!!:43:

Ben kaşım için kullandığımı ve sonuç alamadığımı yazmıştım ama pek inandırıcı gelmemiş anlaşılan...Kirpiklerimde biraz uzama oldu ancak öyle aman aman bir uzama da olmadı...kaşlar için ise tam bir fiyasko. 100 tl nizi çöpe atmayın.. burdan bir arkadaş özel msj yazmış bana.. msj sayım 100 olmadığı için karşılık veremedim. bana kaşlarım için acı badem yağını önermiş. alıp kullanmayı düşünüyorum.. bir de onu deneyelim bakalım. denemediğim bir o kalmıştı.:(((((

bu konu ile ilgili farklı bir başlık daha vardı sanırım ilk yorumumu oraya yazmıştım ben. aynı sayfa sandım... özür...

butun eczanelerde var sen pek bakmadin galiba

eczanelerde yoktu,,,konu ilk açıldığında bi kaç büyük eczaneye sormuştum,,,şimdi dağıtımı başladıysa bilemem,,,ama ciddi ciddi dev metrekarelere yayılmış büyük eczanelerden bahsediyorum,,öyle mahalle arası ufak tefek olanlardan değil...büyük ve rantlı eczaneler bu tip şaibeli ürünleri satmaktan çekinirler çünki...

Ben kaşım için kullandığımı ve sonuç alamadığımı yazmıştım ama pek inandırıcı gelmemiş anlaşılan...Kirpiklerimde biraz uzama oldu ancak öyle aman aman bir uzama da olmadı...kaşlar için ise tam bir fiyasko. 100 tl nizi çöpe atmayın.. burdan bir arkadaş özel msj yazmış bana.. msj sayım 100 olmadığı için karşılık veremedim. bana kaşlarım için acı badem yağını önermiş. alıp kullanmayı düşünüyorum.. bir de onu deneyelim bakalım. denemediğim bir o kalmıştı.:(((((

lafım size değil,arkadaşım,,,kirpik uzatan bişiy ilgimi çekmiyor çünki kirpik uzatmakta bi numara yok,,,kirpiğin doğası bilindiğinden,az çok uzatan ayda uzatmayı vaad eden dolu ürün var piyasada,,,,asıl kaşı çıkaran ürün değil 93lirayı 593 lirayı bile hakeder.....ama kaş da çıkarır diyen bazı ark.lar var,,,,onlar inandırıcı gelmedi bana,,,,ayrıca acısını bilmem de genelde tatlı acıbadem kullanılır kaş için diye bilirim,,,?? onu bence bi çek edin,,yanlışlık olmasın,,,

eczanelerde yoktu,,,konu ilk açıldığında bi kaç büyük eczaneye sormuştum,,,şimdi dağıtımı başladıysa bilemem,,,ama ciddi ciddi dev metrekarelere yayılmış büyük eczanelerden bahsediyorum,,öyle mahalle arası ufak tefek olanlardan değil...büyük ve rantlı eczaneler bu tip şaibeli ürünleri satmaktan çekinirler çünki...

Bağdat caddesindeki tüm eczanelerde gördüm ara sokak eczanelerini baz almayacak kadar bilincliyim emin olabilirsin

Ben de bu ürünü yaklaşık 20 gündür kullanıyorum.Akşam yatarken pamuk çubukla değil de serçe parmağımın ucuna bir damla damlatıp hem üst hem de alt kirpiklerime yavaşça yedirerek sürüyorum.İlk 15 gün pek bir değişiklik olmadı.Ama gerçekten iki haftadan sonra uzamaya başladığını farkediyorsunuz.Üst kirpikte durum daha iyi,uzadığı daha belirgin.Alt kirpiklerim benim hem çok az hem de çok kısa.Onlarda henüz etkisi daha az.Kendim aynada iyice bakınca az da olsa onların da uzadığını görüyorum.Ama henüz bir gürleşme yok şimdilik.Benim de gürleşmesine çok ihtiyacım var.Şişe çok küçük.Bitene kadar kullanıp gürleştirip gürleştirmediğini göreceğim artık.Sonucu yine burda paylaşırım.

arkadaşım sen bu ürünün reklamını mı yapıyorsun ya hep bu üründen bahsetmişsin çok övmüşsün ürünü yok çok iyi yok klinik çalışmaları yapılmış falan filan hiç inandırıcı gelmedi bana memnun kaldığın bir ürünü tabi ki yazarsın ama bana biraz abartı geldi düşündüğüm gibi değilse de kusura bakma:26:

BU ürünü ikinci kez kullanıyorum. Gerçekten işe yarıyor. SEyrek ve kısa olan kirpiklerim dolgunlaştı uzadı. Bence deneyin.

aynen benim dediğim gibi işte reklam yapıyor:63:
kızlar ya bu iş çapraşık olmaya başladı hepimiz için. beğenene reklam diyoruz bi yandan da tavs,te istiyoruz.
ben an itibariyle bugun aldım ve kullandım size gun be gun en guvenilir kaynak olacağım söz:)
bi kere aman diyim o çubuklarla sürmeye kalkmayın yarısı boşa gider zaten bi kırık bi şey

iki kişi kullanacaksanız sterilize açısından sürme aparatı değiştirmek mantıklı ama kendi gözünüze sürüyorsak yarısından fazlası pamukta kalıyor çünkü zaten tam saydam değil. kolay kolay akıvermiyor kirpik dibinize.

Back