Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben eeose kirpik uzatıcı serumu uzun zamandır kullanıyorum kirpik dökülmesi yüzünden sorunlarım vardı memnun kaldım. ancak fırsat sitelerinin birinde kampanya yapmışlar. ben yineden almak istiyorum ama fırsat sitesini bulamadım. hangisinde var bilen var mı?
arkadaşım sen bu ürünün reklamını mı yapıyorsun ya hep bu üründen bahsetmişsin çok övmüşsün ürünü yok çok iyi yok klinik çalışmaları yapılmış falan filan hiç inandırıcı gelmedi bana memnun kaldığın bir ürünü tabi ki yazarsın ama bana biraz abartı geldi düşündüğüm gibi değilse de kusura bakma:26:
latisse ile aynı içeriğe sahip ise göze kesinlikle zararlıdır arkadaşlar
göz bu şakası olmaz
latisse ile aynı içeriğe sahip ise göze kesinlikle zararlıdır arkadaşlar
göz bu şakası olmaz
Bimatoprost Ophthalmic, FDA' nın bu maddenin kozmetik aktifi olarak kullanılmasına karşı ciddi uyarısı var. Tüketicilere "dikkat edin biz kozmetik olarak kullanılmasına onay vermedik" diyor özetle. Konu gözde yanması değil, ciddi leke bırakması ve göz rengini değiştirme ihtimali olması. Bunun yerine güvenliği ispatlanmış, kozmetik olarak onaylanmış hammaddeler içeren ürünler kullanın.
Ben de eeose kirpik serumunu kullanıyorum. Gözle görülür hiçbir zararını görmedim. Bilakis olumlu sonuçları var gerçekten.Anlıcağınız resmen memnunum ve devam etmek istiyorum. Peki ama bu bahsettiğiniz maddeler eeose de de var mı?
Arkadaşlar, ben bu ürünü internetten araştırdım, 4-5 sitede konuyu açan arkadaş hep aynı şeyleri yazmış,
gerçekçi gelmedi bana, tam araştırma yapmadan paranızı çöpe atmayın, 100 TL az para değil, satıcı yorumları dışında memnun olmayan insanlarda var, bilginiz olsun
arkadaşım sen bu ürünün reklamını mı yapıyorsun ya hep bu üründen bahsetmişsin çok övmüşsün ürünü yok çok iyi yok klinik çalışmaları yapılmış falan filan hiç inandırıcı gelmedi bana memnun kaldığın bir ürünü tabi ki yazarsın ama bana biraz abartı geldi düşündüğüm gibi değilse de kusura bakma:26:
ay kafam karıştı benim ne kadar yabancı kelimeler bunlar. umarım kötü bir şey yoktur ben kulanmaya devam ediyorum. yan etkisini görmedim