• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Eeose kirpik uzatıcı serum

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

nilyesili

gülümse odaklan değiştir
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
190
4
46
İstanbul
ben eeose kirpik uzatıcı serumu uzun zamandır kullanıyorum kirpik dökülmesi yüzünden sorunlarım vardı memnun kaldım. ancak fırsat sitelerinin birinde kampanya yapmışlar. ben yineden almak istiyorum ama fırsat sitesini bulamadım. hangisinde var bilen var mı?

nil yeşili ben de kullandım 20 günü geçti resmen dolgunlaştı kirpiklerim sanki.
Sen kaşlarına da kullandın mı? yoksa kirpiklerde mi kullandın sadece

ben eeose kirpik uzatıcı serumu uzun zamandır kullanıyorum kirpik dökülmesi yüzünden sorunlarım vardı memnun kaldım. ancak fırsat sitelerinin birinde kampanya yapmışlar. ben yineden almak istiyorum ama fırsat sitesini bulamadım. hangisinde var bilen var mı?

arkadaşım sen bu ürünün reklamını mı yapıyorsun ya hep bu üründen bahsetmişsin çok övmüşsün ürünü yok çok iyi yok klinik çalışmaları yapılmış falan filan hiç inandırıcı gelmedi bana memnun kaldığın bir ürünü tabi ki yazarsın ama bana biraz abartı geldi düşündüğüm gibi değilse de kusura bakma:26:

arkadaşım sen bu ürünün reklamını mı yapıyorsun ya hep bu üründen bahsetmişsin çok övmüşsün ürünü yok çok iyi yok klinik çalışmaları yapılmış falan filan hiç inandırıcı gelmedi bana memnun kaldığın bir ürünü tabi ki yazarsın ama bana biraz abartı geldi düşündüğüm gibi değilse de kusura bakma:26:

valla benimde dikkatimi çekti kullanmayı düşünenelere diyorum olurda göze zararı varsa nede olsa göz bu Allahın bize verdiği nur dünyaya açılan kapı
dikkatli olun iyice araştırmadan kullanmayın derim
bende kirpiklerimi gürleştirmek için çay kompleksi yapmayı düşünüyorum

Klinik çalışmaları olması iyi birşey ama yine de insan hemen güvenemiyor. Arkadaşlar ne derece memnun kaldınız. Bir yan etkisi var mı?

latisse ile aynı içeriğe sahip ise göze kesinlikle zararlıdır arkadaşlar
göz bu şakası olmaz

latisse ile aynı içeriğe sahip ise göze kesinlikle zararlıdır arkadaşlar
göz bu şakası olmaz

Bayram öncesi sipariş verdim. Sitesini inceledim. Latisse ile aynı içeriğe sahip değil. Herhangib bir göz hastalığında kullanılan etken maddesi yok. Tamamen kirpik uzatmak için geliştirilmiş.

latisse nin glikom tedavisi için kullanılan göz damlasından esinlenilerek yapıldığını biliyoruz ama etken maddesi nedir bilmiyorum açıkcası
bunu biraz açabilirmisiniz

Bimatoprost Ophthalmic, FDA' nın bu maddenin kozmetik aktifi olarak kullanılmasına karşı ciddi uyarısı var. Tüketicilere "dikkat edin biz kozmetik olarak kullanılmasına onay vermedik" diyor özetle. Konu gözde yanması değil, ciddi leke bırakması ve göz rengini değiştirme ihtimali olması. Bunun yerine güvenliği ispatlanmış, kozmetik olarak onaylanmış hammaddeler içeren ürünler kullanın.

Bimatoprost Ophthalmic, FDA' nın bu maddenin kozmetik aktifi olarak kullanılmasına karşı ciddi uyarısı var. Tüketicilere "dikkat edin biz kozmetik olarak kullanılmasına onay vermedik" diyor özetle. Konu gözde yanması değil, ciddi leke bırakması ve göz rengini değiştirme ihtimali olması. Bunun yerine güvenliği ispatlanmış, kozmetik olarak onaylanmış hammaddeler içeren ürünler kullanın.

Ben de eeose kirpik serumunu kullanıyorum. Gözle görülür hiçbir zararını görmedim. Bilakis olumlu sonuçları var gerçekten.Anlıcağınız resmen memnunum ve devam etmek istiyorum. Peki ama bu bahsettiğiniz maddeler eeose de de var mı?

Ben de eeose kirpik serumunu kullanıyorum. Gözle görülür hiçbir zararını görmedim. Bilakis olumlu sonuçları var gerçekten.Anlıcağınız resmen memnunum ve devam etmek istiyorum. Peki ama bu bahsettiğiniz maddeler eeose de de var mı?

Eeose de bitkisel peptit kompleks kullanıyorlarmış ve vucuttaki maddeler ile benzer özellikler gösteriyormuş.

ay kafam karıştı benim ne kadar yabancı kelimeler bunlar. umarım kötü bir şey yoktur ben kulanmaya devam ediyorum. yan etkisini görmedim

Arkadaşlar, ben bu ürünü internetten araştırdım, 4-5 sitede konuyu açan arkadaş hep aynı şeyleri yazmış,
gerçekçi gelmedi bana, tam araştırma yapmadan paranızı çöpe atmayın, 100 TL az para değil, satıcı yorumları dışında memnun olmayan insanlarda var, bilginiz olsun

Arkadaşlar, ben bu ürünü internetten araştırdım, 4-5 sitede konuyu açan arkadaş hep aynı şeyleri yazmış,
gerçekçi gelmedi bana, tam araştırma yapmadan paranızı çöpe atmayın, 100 TL az para değil, satıcı yorumları dışında memnun olmayan insanlarda var, bilginiz olsun

aynen benim dediğim gibi işte reklam yapıyor:63:

Back