Edirne///22

zeynepcim ben anadolu yakasında oturuyorum 3kızım var iki günlüğüne antalyadaydım burda değildim mesajını yeni gördüm sen nerede oturuyorsun ben kadıköy kızıltoprak öpüyorum

slm arkadaşlar ben karslıyım eşim edirneli.denizlide oturuyoz iş icabı.oğlum kıbrır doğumlu.artık oğlumun melezliğini düşünün:)

zeynepcim iyiyim sende iyisindir inşallah Edirneli bayanları buraya çağırıyorum bizler uzaktayız sizler bizim ellerden birşeyler anlatın yarihi yerlerden yada yemeklerden bahsedin hepinize sevgiler

slm berta nerelerdetakılıyosun bi denkgelemdk neler yapıyorsn edirnenin neresindensin ben merkez doğumluym kib

Eeeee Edirne anlatılmaz yaşanır.
Siz sorun istediklerinizi ben anlatırım.
Bu gün Edirne çok soğuk az önce dışarıdaydım ellerim buz gibi hala ısınmadılar. Hava sisli, acayip bir ayaz donuyoruz aslında.

tuanacım bizde istanbulda donuyoruz akşam kar yağıyordu. zeynepcim ben lüleburgaz doğumluyum annem babam edirneli memur çocuğu olduğumuz için türkiyeyi gezdik büyüklerimiz edirnede olduğu için sık sık gideriz

Şenizarkadaşlar selam bende edirne uzunköprülüyüm şuan batmanda oturuyorum sizlerle konuşmak çok güzel

edirnenin kuru soğuğu yeter insana eminim çok soğuktur oralar ablam ve annemle konuşuyorumda donuyoruz diyorlar allah yardımcınız olsun bayanlar

beriş selam kırcasalihi biliyorum bende uzunköprülüyüm .nihayet memleketten birilerini bulabildim uznköprü lisesinde okudum tanışmak isterim senle yazışırız:sm_cool:

hoş geldiniz kızlar melek.dilek neden batmandasın benim anneannem uzunköprülüydü tekrar hoşgeldiniz hepinizi öpüyorum.

kızlar edırnede ev fıyatları nasıl temmuzda tayın olucaz ve edırnee yazdık cıkarsa bılgı verırsenız sevınırım

kızlar edırnede ev fıyatları nasıl temmuzda tayın olucaz ve edırnee yazdık cıkarsa bılgı verırsenız sevınırım

Tayin olursanız eğer Edirne'yi çok beğeneceğinden eminim.

Kira olarak soruyorsan eğer değişiyor. Sobalı evler 200-500 YTl - kaloriferlilerde genelde 400-750 YTl arasında bidiğim kadarı ile.
Ev satınalmayı düşünüyorsanız 50.000 - 150.000 arasında bulabilirsiniz tahminimce.

melek merhaba bende uzunköprülüyüm..ama istanbulda oturuyorum..
fakat ağbim ve yengem batman'da oturuyor..görev dolayısıylamı oradasın..

evet eşimin görevi dolayısıyla burdayız bu yıl geldik uzunköprülüyümbatman merkezde oturuyorum sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…