- 18 Kasım 2014
- 4.369
- 5.557
Balıkesir :)Siz nerelisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Balıkesir :)Siz nerelisiniz
nasıl yaniiii?? :)aynı taraflı sayılırız :)
Balıkesir Edirne birbirine o kadar uzak sayılmaz aynı taraflı sayılırız hemşeri gibi onu söylemek istedim gelenek görenekler genelde benziyor birbirinenasıl yaniiii?? :)
Hımmm bende dedim acaba görev amaçlı Balıkesirdemi bulunuyorsun. Bir nevi değişim gibi Doğru yakın yerler... Hemen hemen aynı kültürler...Balıkesir Edirne birbirine o kadar uzak sayılmaz aynı taraflı sayılırız hemşeri gibi onu söylemek istedim gelenek görenekler genelde benziyor birbirine
yok canım ben devlet memuru değilim şuan bölüm sekreterliği yapıyorumHımmm bende dedim acaba görev amaçlı Balıkesirdemi bulunuyorsun. Bir nevi değişim gibi Doğru yakın yerler... Hemen hemen aynı kültürler...
hımmm nedendir bilmiyorum ama direk aklıma Trakya üniversitesi geldi :) Oradamı çalışıyorsun?yok canım ben devlet memuru değilim şuan bölüm sekreterliği yapıyorum
yok canım benim ben İstanbul Büyükçekmece oturuyorum aslen Uzunköprülüyümhımmm nedendir bilmiyorum ama direk aklıma Trakya üniversitesi geldi :) Oradamı çalışıyorsun?
büyük bi firmada bölüm sekreterliği ve asistanlık yapıyorumyok canım benim ben İstanbul Büyükçekmece oturuyorum aslen Uzunköprülüyüm
Anladım canım...büyük bi firmada bölüm sekreterliği ve asistanlık yapıyorum
muhabbet için teşekkür ederimAnladım canım...
Rica ederim, ara ara devam edelim bence ben oraları özledikçe yazarımmuhabbet için teşekkür ederim
tabiki bende çok bi yerlerini bilmem ama konuşmak isterim :)Rica ederim, ara ara devam edelim bence ben oraları özledikçe yazarım
Sadece Edirne yönünden değil, kum boncuktan el emekleri yönündende ortak noktamız vardı biziiimmm şimdi hatıladııımmmmtabiki bende çok bi yerlerini bilmem ama konuşmak isterim :)
evet vardı haklısınız nasıl yapmam gerektiğini pek bilmiyorum ama yapmak istiyorumSadece Edirne yönünden değil, kum boncuktan el emekleri yönündende ortak noktamız vardı biziiimmm şimdi hatıladııımmmm
nette videolar var oralardan bakabilirsin ben ordan öğrendim, kum boncuktan kolye yapımı filan yazabilirsin çıkıyor.evet vardı haklısınız nasıl yapmam gerektiğini pek bilmiyorum ama yapmak istiyorum
bakarım ama ancak eve gittiğimde ofisteki bilgisayarlarda video açılmıyor ve her siteye de girilmiyornette videolar var oralardan bakabilirsin ben ordan öğrendim, kum boncuktan kolye yapımı filan yazabilirsin çıkıyor.