Edirne///22

hıım anladım bizimkiler olin in tam karşısında kutlutaş ecz.üstündeler.
kardeşimin ali paşada dükkanı vardı yeni taşında vakıf iş hanına ahşap seramik boyama malz.satıyo.düş bahçesi dükkanın adı

Abimler hacıkuşlar sönmezlerde oturuyor. Uzun yıllar oturdum oralarda.
Ama kardeşinin dükkanını hiç duymadım. Alipaşanın içinden sabah akşam 6-7 kez geçerim ziraat bankası girişten ortakapıya kadar, kesin alt taraftaydı dükkanı kardeşinin hiç dikkat etmemişim.

merhaba ben edirneli değilim ama edirnelilerde gelinim.bizimkiler süloğluna bağlı bir köydeler.belki bilirsiniz akardere köyü.

slm arkadaşlar nerdesiniz bende edirnelim nerde chete griyonuz bende geleym oraya

selam edirneliler bende edirneliyim ama su an almanyada yasamaktayim edirneme canim memleketime bol bol selamlar

ben edirnede deyilim taaaaaaaaa almanyada,ama edirneliyim,havasi,tozu toprahi güzel memleketim....

ben edirneliyim ve edirnede yaşıyorum bu kenti çok seviyorum sosyal ve tehlikesiz bir şehir anemler selnik göçmeni eşim arnavut babam boşnak bursalı yanii tam muhacır oluyoruz

merhaba edirneli bayanlar ben istanbulda oturuyorum herkese sevgiler haa bende EDİRNELİYİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…