Edirne///22

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
42
Merhaba Secimlerdeki Gibi....edirne'den Kars'a..........benim Annem Edirne Havsa'li Babam Ise Kars Arpaçay'li Yani Ben Melez Oluyorum....cok Güzel Roman Cok Güzelde Azeri Oynarim.... A Buarada Ben Istanbul Doğumluyum Eşim Erzincan Erzurum Karisimi..sevgiyle Kalin Hemserilerimi Bekliyorum...

merhaba duru cum ben edirne keşanlıyım havsa bise yarım saat canım boşver karışık olmak güzeldir kendine iyi bak güzelim saygılar benden sana....

benim annem ve babam Kars Susuzlu ben hiç görmedim ama yöresel yemeklerini çok severim ve bilirim. Azeri oyununu ehh oynarım ama daha iyi öğrenmek isterim. Bursa'da olsan senden öğrenirdim çünkü Bursa'da yaşıyorum.

Vay Hemserilerim Nasilsiniz Bakalim Belkide Akrabayizdir....

slm duru aslında benim annemde babamda çankırılı ama 15 yıl karsta yaşamışlar ve bende orda dünyaya gelmişim ve azeri oyununu çok iyi oynarım aslımız macir selanik göçmeni bir tarafımda kürt ama ben yinede karslıyım diyorum kendimi daha çok karsa ait hissediyorum nede olsa 1971 yılında 6 kilo doğan tek çocukmuşum:))

bn edirne havsada okudum

ama karslıyım
yani her iki sorunuda cevapladım
kars selimliyim
istanbulda yaşıyorum

mrb arkadaşlar bende bu siteye yeni üye oldum.benimde annem karslı babam ardahanlı yani bende tam bi karslıyım...ve memleketimi çok seviyorum bu arada bende çok güzel azeri oynarım ve diğer tüm yöresel oyunları!!!bazıları karslıları sevmez ama ben memleketimle gurur duyuyorum ve çoooook seviyorummmmmmmmm

merhaba bende yeni üyeyim.annemde babamda ardahanlı.hanak ilçesinden.bende has bi ardahanlıyım.ama iki yıl tekirdağ marmara ereğlisinde okudum.hala kendimi trakyalı gibi hissediyorum.ve bende hem kendi memleketimi hemde trakyayı çok seviyorum.ve istanbulda yaşıyorum.hepinize sevgiler.

bende 1 yıl oldu arpaçaydan geleli çok iyi bilirim karsı,görev icabı ordaydık aslen erzurum'luyum ama istanbulda doğdum ve büyüdüm şimdi ise ankarada oturuyorum.....

Merak ettim Edirne'li varmı aramızda. ne bileyim edirne toplantıları falan oluyormu...........

merhaba canım ben bursalıyım fakat edırnede okudum cok sevdıgım bır sehır ve cok ozluyorum bınevlerde oturuyordum kısmet olursa yıne gelıcem edırneye

merhaba arkadaslar edırnelı degılım fakat edırne adını gorunce tutamıyorum kendımı bursalıyım fakat edırnede okudum vee ordakı arkadaslarımı ve merıç kenarındakı kahvaltılarını sera cafe de aksam caylarını sıcak ınsanlarını cook ozledım bıckının orda oturuyordum hepınızı sevıyorum edırnelıler :çiçek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…