Edirne///22

Kermes 25-26-27 Nisan 2008 De Feshane De.lösder Olarak Yardimlarinizi Ve Desteklerinizi Bekliyoruz. Sevgiler.

merhaba tılsım bende keşanlıyım fakat eşimin görevi nedeniyle balıkesir erdekte oturuyorum sevgilerle

merhaba bende edirne keşanlıyım fakat eşimin işi dolayısıyla balıkesir erdekte oturuyoruma.s.

merhabalar ben edirneli değilim ama eşim edirneli.
bursa da yaşıyoruz edirne topiğini bi ziyaret edeyim dedim.
hepinize iyi günler:))))))))))))))))

slm arkadaslar.edirne vatan kıyık mekan.
edirne merkezdenim ama anlamadıgım burda karslılar ne arıyor.edirneden istanbula gelin geldim ailem herkes orda.sık sık gitmeye calısıyorum.ramazanın 3.günü edirneden belediye arabalar kaldırdı sultanahmete.annem komsularda geldiler.edirneliler orda nasıl belliydi görseniz.hepsinde terlik ayaklarında baslarında da tülbentler.hoş bir geceydi.artık kısmetse bnede ramazan bayramını bekliyorum gitmek için edirneye.
esim trabzonlu.ama kızımı büyüdügü zaman edirneli birine vermek isterim.edirnenin erkekleri karılarına cok düşkün oluyo.esimde emekli olunca edirneye yerlesmeyi düşünüyo.çünkü cok sevdi orayı.orası cok yaşanası bi yer.hele yazın cooook güzel.varmı kıyıktan olan.merkezden
simdi nekadar güzeldir ramazanda edirne selimiye camisi.hudut gazetesi okuyorum hergün edirne gazetesi
hudut edirneliler takip etsin.tesekkürler....

merhaba arkadaşlar ben de edirne doğumluyum hatta 21 yaşındayım ve 1 yıl öncesine kadar da edirnede yaşadım. bir yıl önce evlendim şimdi antalyada yaşıyorum ben de.

Amanin hemşerilerim ya nerelerdesiniz.burayi şimdi gördüm ben hamile kalmaya çalişanlar listesindeydim.hiç edirneli ile karşilaşmadim.eşime diyordium edirneli kimse yok erhalde edirnenin tamami doğurgan erhalde diye.ben edirneliyim.16 ay önce bursa'ya evlendim.8 haftalik hamileyim.

slm kızlar bende doğma büyüme edirne uzunköprülüyüm buraya yeni uye oldum sizler tanışmak arkadaş olmak isterim

X